Kontrollerde sorun çıkmamış canım çok sevindim.
Evde yardım eden biri olunca hayat daha kolay oluyor.

ben de bayramdan sonrası için randevu aldım bir kadın doğuma gidip rutin muayene olacağım. bir de dahiliyeye gitmek istiyorum eksik neler var vücudumda öğrenmek için. ikisinde de izin almak gerekiyor işte yarım gün filan o da sıkıntı olmasın diye bir çözüm arıyorum. derken buldum sanırım bir de çekilmesi gereken dişim var bir cuma günü izin alıp hem dahiliye hem de dişçiyi aradan çıkarabilirim :))

Geçenlerde gördüğün fincan takımını almadım.
dün cebimde 60 tl vardı
20 tl dondurma aldım
20 tl annem pide yaptıracakmış katkım olsun diye verdim. (içini annem hazırlıyor )
şuan 20 tl kaldı ay sonunu zor çıktım bu kez :)

Birde şu dolabı hala düzenleyemedim
pazar günü veya arife günü yaparım artık.

birikimi güzel yaptın canım maşallah bu ay ondan böyle olmuştur. darısı gelecek aya :)

hangi fincan görmedim ben

Fotoğraf atmamıştım :) ama paylaşayım buydu.

Eki Görüntüle 2274305
bende bu ay fincan bakacaktım çok tuttum kendimi.hoş görünüyor.nerden bu.elimde fincanım kalmadı gibi günlük 12 tane bıraktım onunda altısını ayırdım oda gidecek.güzel şık bişey istiyorum bende.şuan beklemedeyim

Ama böyle yaparsan gider alırım
türk kahve fincanı bunlar canım
böyle çini işlemeleri seviyorum.
Kosova New Bone 120cc 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı FIN-501
ismi bu şekilde geçiyor.

Ama böyle yaparsan gider alırım
türk kahve fincanı bunlar canım
böyle çini işlemeleri seviyorum.
Kosova New Bone 120cc 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı FIN-501
ismi bu şekilde geçiyor.
bu ay geçsinde malum bayram masraf çok olmadı gelecek aya beraber alalım

daginik olan kim?
maşaallah canlanmişsin:)
Seni bu kadar heyecanlandıran video yu merak ettim
Benimde ilk hedefim etrafı düzenlemek.
ev mutlaka bir şekilde süpürülüyor temizleniyor.

günaydınlar
sabah 1 makine daha çamaşır attım öyle çıktım

Anka sen de bize önerir misin? kimmiş o? belki biz de gaza geliriz :)

Mesajda yazdım sanıyordum ismini jessica tull adı sabah 7 gibi yatak odası ve çocuk odası hariç heryeri miss gibi bıraktım yattım. Ben kalkmadan çocuklar kalkmış heryer yine aynı hatta kız geri dönüşüm poşetini boşaltmış

ay o kadini biliyorum bende izliyorum vicina lucinda izle bence:) Rus kendisi:) onunda minimalist yaşami var haftada bi temizlki video yüklüyor: bi sürü var :)=tavsiye ederim.
türklerden ben busemih izliyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ben bukadar şey izlesem takip etsem hiç bir iş yapamamam kesin.zamanım kalmaz.her video en az 20 dkika onu izleyeceğime evimi düzenlerim.çok bi waowluk ip ucu vermiyorsa çok fazla bence

ayy ben bukadar şey izlesem takip etsem hiç bir iş yapamamam kesin.zamanım kalmaz.her video en az 20 dkika onu izleyeceğime evimi düzenlerim.çok bi waowluk ip ucu vermiyorsa çok fazla bence
Gece uyumak ve temizlik yapmak arasında kaldığım için bana faydası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…