akraba ziyaret etmek sevap. ama bu akrabalarin babama yaptıklarindan dolayı gitmek istemiyorum.Söyle tabi canım .
Kontrollerde sorun çıkmamış canım çok sevindim.Merhaba arkadaşlar;
Dün işyerinden bikaç saat izin alıp doktora gittim. Doğumdan beri hiç kontrole gitmemiştim. Gitmişken smear testi ve kültür alımı yapıldı. Mayıs ayı için yapılacaklara yazmıştım. Ultrasonda problemli bir durum görünmedi. İçim rahatladı neyse ki :)
Çıkınca bayram için kıl tüy problemimi çözdüm.
Akşama doğru gelince kızımı parka çıkardım(yeni yeni alışmaya başladı parka). 1 saate yakın da parkta kaldık. Geldik, kızımı yıkadık.Yemek yedirdim. Uyuttum. Pert şekilde ben de yanına sızmışım :)
Neyse ki ablam bizimle. Çocuk bakımı dışında ev işleriyle ilgili destek atıyor. Yoksa işim çok zor olurdu.
akraba ziyaret etmek sevap. ama bu akrabalarin babama yaptıklarindan dolayı gitmek istemiyorum.
birikimi güzel yaptın canım maşallah bu ay ondan böyle olmuştur. darısı gelecek aya :)Geçenlerde gördüğün fincan takımını almadım.
dün cebimde 60 tl vardı
20 tl dondurma aldım
20 tl annem pide yaptıracakmış katkım olsun diye verdim. (içini annem hazırlıyor )
şuan 20 tl kaldı ay sonunu zor çıktım bu kez :)
Birde şu dolabı hala düzenleyemedim
pazar günü veya arife günü yaparım artık.
hangi fincan görmedim benGeçenlerde gördüğün fincan takımını almadım.
dün cebimde 60 tl vardı
20 tl dondurma aldım
20 tl annem pide yaptıracakmış katkım olsun diye verdim. (içini annem hazırlıyor )
şuan 20 tl kaldı ay sonunu zor çıktım bu kez :)
Birde şu dolabı hala düzenleyemedim
pazar günü veya arife günü yaparım artık.
birikimi güzel yaptın canım maşallah bu ay ondan böyle olmuştur. darısı gelecek aya :)
hangi fincan görmedim ben
bende bu ay fincan bakacaktım çok tuttum kendimi.hoş görünüyor.nerden bu.elimde fincanım kalmadı gibi günlük 12 tane bıraktım onunda altısını ayırdım oda gidecek.güzel şık bişey istiyorum bende.şuan beklemedeyim
bende bu ay fincan bakacaktım çok tuttum kendimi.hoş görünüyor.nerden bu.elimde fincanım kalmadı gibi günlük 12 tane bıraktım onunda altısını ayırdım oda gidecek.güzel şık bişey istiyorum bende.şuan beklemedeyim
bu ay geçsinde malum bayram masraf çok olmadı gelecek aya beraber alalımAma böyle yaparsan gider alırım
türk kahve fincanı bunlar canım
böyle çini işlemeleri seviyorum.
Kosova New Bone 120cc 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı FIN-501
ismi bu şekilde geçiyor.
bu ay geçsinde malum bayram masraf çok olmadı gelecek aya beraber alalım
daginik olan kim?
maşaallah canlanmişsin:)
Seni bu kadar heyecanlandıran video yu merak ettim
Benimde ilk hedefim etrafı düzenlemek.
ev mutlaka bir şekilde süpürülüyor temizleniyor.
günaydınlar
sabah 1 makine daha çamaşır attım öyle çıktım
Anka sen de bize önerir misin? kimmiş o? belki biz de gaza geliriz :)
ay o kadini biliyorum bende izliyorum vicina lucinda izle bence:) Rus kendisi:) onunda minimalist yaşami var haftada bi temizlki video yüklüyor: bi sürü var :)=tavsiye ederim.Mesajda yazdım sanıyordum ismini jessica tull adısabah 7 gibi yatak odası ve çocuk odası hariç heryeri miss gibi bıraktım yattım. Ben kalkmadan çocuklar kalkmış heryer yine aynı hatta kız geri dönüşüm poşetini boşaltmış
Minimalistlerse daha iyi bu kadın pek mimimaşist değil çünküay o kadini biliyorum bende izliyorum vicina lucinda izle bence:) Rus kendisi:) onunda minimalist yaşami var haftada bi temizlki video yüklüyor:) selma alves var onu da izle:)
bakalımTamam canım bayram sonu bakalım :)
Gece uyumak ve temizlik yapmak arasında kaldığım için bana faydası olduayy ben bukadar şey izlesem takip etsem hiç bir iş yapamamam kesin.zamanım kalmaz.her video en az 20 dkika onu izleyeceğime evimi düzenlerim.çok bi waowluk ip ucu vermiyorsa çok fazla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?