biliyon mu sen onu vicinayi:)Minimalistlerse daha iyi bu kadın pek mimimaşist değil çünkü
ya gündüz evdesin birazda ondan akşama kadar evde yokum biran önce gideyimde etrafı tolayayım derdindeyim.bence ramazan sonrası için daha bi rutin oluşturman kolaylaşır sahur falan baya yoruyor seni.bide çocuklar gayet normal bence biz çocukluların evinin çabuk dağılabilmesiGece uyumak ve temizlik yapmak arasında kaldığım için bana faydası oldu
Yok ben hiç video izlemezdim işte yesa yeni söyledi. İlk bu kadın.biliyon mu sen onu vicinayi:)
buzdolabi düzeni hoşuma gitmişti bende izliyorum bide manken gibi.. minimalistlerin çoğu incecik mijessicanın tezgah üstü fazla kalabalık
KEsinlikle fiziği süperbuzdolabi düzeni hoşuma gitmişti bende izliyorum bide manken gibi.. minimalistlerin çoğu incecik miben kiloluyum minimalist olmaya çalışıyoum olamadim daha
bende izliyorum clean with me yazinca çikiyor.Yok ben hiç video izlemezdim işte yesa yeni söyledi. İlk bu kadın.
bende izliyorum clean with me yazinca çikiyor.
bi sürü var benim en dikkat çeken jessica tull ve vicina lucinda:)
Aynen ama sen çalışıyorsun ben klasik akşama kadar evde yatanbiz tembeliz anka
verdirecez sana o kiloları ramazan sonrası bekle şuan durgunuz diyettebuzdolabi düzeni hoşuma gitmişti bende izliyorum bide manken gibi.. minimalistlerin çoğu incecik miben kiloluyum minimalist olmaya çalışıyoum olamadim daha
olsun 4 çocuğuna bakiyorsun annelik de iştir.Aynen ama sen çalışıyorsun ben klasik akşama kadar evde yatan4 çocuk da kendi kendine büyüyor zaten
Ben Ramazan sonu hedef 80 di 87 de kaldimverdirecez sana o kiloları ramazan sonrası bekle şuan durgunuz diyette
ben gece iş yapamıyorum sabah işe geldiğim için sen gece iş yapıyorsun ondan dedimAynen ama sen çalışıyorsun ben klasik akşama kadar evde yatan4 çocuk da kendi kendine büyüyor zaten
aç geliyorum ankaKendim gibi tembeller topiği açacağım
Benim kızım çok yoruyor aslında diğerleri klasik çocuk sorunları. O da Allahtan gelen imtihan vardır bi hikmetiolsun 4 çocuğuna bakiyorsun annelik de iştir.
yoruluyorsun hangi birineilgileneceksin ki bence normal. biri bebe biri 2,5 yaşındaki olan ilgi istiyo muhtemelen.. sende emziriyosun biri hiç halin kalmıyor. çok zor. boşver ev daginik kalsin. seni annelige takdir ettim gerçekten bak.
ben ikinciye cesaret edemiyorum çalışıyorum 2,5 yaşındaki kızım tepemde.. yemek ev işi .. bi sürü ben arayi baya uzatcam herade:)
‘Ev işleri ile başı dertte olan hanımlar buyurun topiğime’ diye konu var. Orada takılacağım artık beklerimaç geliyorum anka
‘Ev işleri ile başı dertte olan hanımlar buyurun topiğime’ diye konu var. Orada takılacağım artık beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?