ev ihtiyaçlarım
1.fincan
2.sıvı sabunluk
3.banyo dolabı için düzenleyici

Gece uyumak ve temizlik yapmak arasında kaldığım için bana faydası oldu
ya gündüz evdesin birazda ondan akşama kadar evde yokum biran önce gideyimde etrafı tolayayım derdindeyim.bence ramazan sonrası için daha bi rutin oluşturman kolaylaşır sahur falan baya yoruyor seni.bide çocuklar gayet normal bence biz çocukluların evinin çabuk dağılabilmesi

buzdolabi düzeni hoşuma gitmişti bende izliyorum bide manken gibi.. minimalistlerin çoğu incecik mi ben kiloluyum minimalist olmaya çalışıyoum olamadim daha
verdirecez sana o kiloları ramazan sonrası bekle şuan durgunuz diyette

Aynen ama sen çalışıyorsun ben klasik akşama kadar evde yatan 4 çocuk da kendi kendine büyüyor zaten
olsun 4 çocuğuna bakiyorsun annelik de iştir.
yoruluyorsun hangi birineilgileneceksin ki bence normal. biri bebe biri 2,5 yaşındaki olan ilgi istiyo muhtemelen.. sende emziriyosun biri hiç halin kalmıyor. çok zor. boşver ev daginik kalsin. seni annelige takdir ettim gerçekten bak.
ben ikinciye cesaret edemiyorum çalışıyorum 2,5 yaşındaki kızım tepemde.. yemek ev işi .. bi sürü ben arayi baya uzatcam herade:)

Benim kızım çok yoruyor aslında diğerleri klasik çocuk sorunları. O da Allahtan gelen imtihan vardır bi hikmeti

‘Ev işleri ile başı dertte olan hanımlar buyurun topiğime’ diye konu var. Orada takılacağım artık beklerim

Düzen işlerini tekrar tekrar gözden geçirmelisin ankacım
önceliklerini belirle ve uygula.
sana uygun bir yöntem mutlaka çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…