O yok sadece bebeğin çamaşırı vardı onları katladım. Açık renklileri yıkadım onları da astım Başka yolla

Oooo Ankacım

2. görev bulaşıklar
tüm bulaşıklar yıkanacak temizler yerlerine konulacak.

Yapılacak işler liste halinde takip edilince daha çabuk bitiyor ve takibi kolaylaşıyor ben de ilk defa aylık liste yapıyorum üzerine çok düşünmedim ama arada aklıma geldikçe eklemeler yaparım
- boş odayı düzenlemek, fazlalıkları elden çıkarmak
- Bazanın altını düzenlemek, gruplandırıp hurçaların üzerine içinde ne olduğunu yazmak
-kışlıkları kutulara kaldırıp yazlıklar için alan açmak
- en az 3 kitap bitirmek
- ekmeği olabildiğince azaltmak
- günde en az 2,5 litre su tüketmek
- bir belgesel serisi bitirmek
- bir sezon dizi izlemek
-en az 5 tedx konuşması dinlemek
Planla yapılacak iş değil ama temmuz ayına hamile girmek

Ben de yapacağım inşallah bir gün. Hatta mayıs hedefim bu olsun evi her zaman temiz tutabilecek şekilde liste düzenleyip buna uymak olsun.

inşallah
Kaşıklarıda mı yıkamıyorsunuz? Ben onları da tek tek yıkıyorum ki kalabalığız e yemek yaparken de çok çıkıyor o çok oyalıyor beni

Ben herşeyi şöyle bir sudan geçirip atıyorum
mesela süt lekesi çıkmıyor direk atarsam o yüzden köpüksüz süngerle üstünden geçiyorum..

Geçen ay her gün 15dk bir odayı toplama hedefi koymuştum kendime hesaplarıma göre baya toplu olacaktı ev eşime de dedim hadi sen de bir yerleri topla diye Yorgun’um vs dedi elinden telefonu bırakmadı sinir oldum ben de benim canım patlıcan mı deidm 3. Gün ben de bıraktım , ev hala dağınık

Kendim gibi tembeller topiği açacağım
Sen kesinlikle tembel değilsin, kendin öyle desende yaptıkların bunun aksinin ispatı.

Benim kızım çok yoruyor aslında diğerleri klasik çocuk sorunları. O da Allahtan gelen imtihan vardır bi hikmeti
Allah sabrının sıkıntının mükafatını sana verecektir mutlaka buna eminim

Düzen işlerini tekrar tekrar gözden geçirmelisin ankacım
önceliklerini belirle ve uygula.
sana uygun bir yöntem mutlaka çıkar :)
Anka herşeyi evde yapmaya çalışıyor ve herkese göre yapmaya çalışıyorsun anka bence biraz ondan senin işler bitmiyor. Hele o mutfağın hep dağınık olması çok doğal ev yapımı ekmek, dondurma, nutella,... daha neler neler vardır sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…