evet inşallahDüzen işlerini tekrar tekrar gözden geçirmelisin ankacım
önceliklerini belirle ve uygula.
sana uygun bir yöntem mutlaka çıkar :)
Oradakiler de maşallah sabahtan beri bir sürü iş yapmış yok mu bu kk da tembel topik ya‘Ev işleri ile başı dertte olan hanımlar buyurun topiğime’ diye konu var. Orada takılacağım artık beklerim
Oradakiler de maşallah sabahtan beri bir sürü iş yapmış yok mu bu kk da tembel topik ya
GÜnde 1 sehpa sileriztembel topiğin amacı ne olcak ankacım birbirinize aman otur 5 dk sonra yaparsın diye motivasyon mu vereceksiniz.
GÜnde 1 sehpa sileriz
Yolla gelsinSana görev vereyim mi :)
Yolla gelsin
O yok sadece bebeğin çamaşırı vardı onları katladım. Açık renklileri yıkadım onları da astımGönderiyorum
1. görev çamaşırlar
Etrafta da temiz kirli hiç kıyafet olmaması
ister dolaplara öylece koy ister katla. sonra vaktin olunca düzeltirsin.
O yok sadece bebeğin çamaşırı vardı onları katladım. Açık renklileri yıkadım onları da astımBaşka yolla
Evet benim yazdıklarımı okumadığın anlaşıldı teşekkür ederim miacımOooo Ankacım
2. görev bulaşıklar
tüm bulaşıklar yıkanacak temizler yerlerine konulacak.
Evet benim yazdıklarımı okumadığın anlaşıldı teşekkür ederim miacım
İki yumurta haşladım sabahları bulaşık çıkmıyor ki. İki gibi başlıyor mutfak karışmayaAnka nereye yazdın o akşamki bulaşıklar değilmiydi sabahkiler ne oldu
Ben de yapacağım inşallah bir gün. Hatta mayıs hedefim bu olsun evi her zaman temiz tutabilecek şekilde liste düzenleyip buna uymak olsun.Yapılacak işler liste halinde takip edilince daha çabuk bitiyor ve takibi kolaylaşıyor ben de ilk defa aylık liste yapıyorum üzerine çok düşünmedim ama arada aklıma geldikçe eklemeler yaparım
- boş odayı düzenlemek, fazlalıkları elden çıkarmak
- Bazanın altını düzenlemek, gruplandırıp hurçaların üzerine içinde ne olduğunu yazmak
-kışlıkları kutulara kaldırıp yazlıklar için alan açmak
- en az 3 kitap bitirmek
- ekmeği olabildiğince azaltmak
- günde en az 2,5 litre su tüketmek
- bir belgesel serisi bitirmek
- bir sezon dizi izlemek
-en az 5 tedx konuşması dinlemek
Planla yapılacak iş değil ama temmuz ayına hamile girmek
İki yumurta haşladım sabahları bulaşık çıkmıyor ki. İki gibi başlıyor mutfak karışmaya
Bu arada benim beşamel sos tenceresi gayet temiz çıkmış
Oooo tamam bulaşık mak fobisini atlattık
inşallah
Kaşıklarıda mı yıkamıyorsunuz? Ben onları da tek tek yıkıyorum ki kalabalığız e yemek yaparken de çok çıkıyor o çok oyalıyor beni
Sen kesinlikle tembel değilsin, kendin öyle desende yaptıkların bunun aksinin ispatı.Kendim gibi tembeller topiği açacağım
Allah sabrının sıkıntının mükafatını sana verecektir mutlaka buna eminimBenim kızım çok yoruyor aslında diğerleri klasik çocuk sorunları. O da Allahtan gelen imtihan vardır bi hikmeti
Düzen işlerini tekrar tekrar gözden geçirmelisin ankacım
önceliklerini belirle ve uygula.
sana uygun bir yöntem mutlaka çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?