Oo herkes şahane gene valla güle güle okudum yazılanları. Mià bende aksam gidince çamaşırları ortadan kaldiracagim ilk iş.
Geçen ay her gün 15dk bir odayı toplama hedefi koymuştum kendime hesaplarıma göre baya toplu olacaktı eveşime de dedim hadi sen de bir yerleri topla diye Yorgun’um vs dedi elinden telefonu bırakmadı sinir oldum ben de benim canım patlıcan mı deidm 3. Gün ben de bıraktım , ev hala dağınık
Wowwww yaşasın ama biz bu süreyi 8 ay yapalım bebiş gelince o evden eser kalmayacak:) tamam lindacım seni yinede 1 yıl Vip Tm İlan ettim (Temizlikten Muaf )
Wowwww yaşasın ama biz bu süreyi 8 ay yapalım bebiş gelince o evden eser kalmayacakteşekkür ederim canım
bu görevi ben alıyorumGönderiyorum
1. görev çamaşırlar
Etrafta da temiz kirli hiç kıyafet olmaması
ister dolaplara öylece koy ister katla. sonra vaktin olunca düzeltirsin.
mayıs hedefin miBen de yapacağım inşallah bir gün. Hatta mayıs hedefim bu olsun evi her zaman temiz tutabilecek şekilde liste düzenleyip buna uymak olsun.
Tamam haziran olsunmayıs hedefin mibu kadar uzun vadeli hedefleri tutturmak zor olur ankacım
bu görevi ben alıyorumben akşam yapayım
kapış kapış gidiyor maşallahakşam bende yapacağım :)
Bak görevler kime niyet kime kısmet oldu
Teşekkür ederimSen kesinlikle tembel değilsin, kendin öyle desende yaptıkların bunun aksinin ispatı.
Allah sabrının sıkıntının mükafatını sana verecektir mutlaka buna eminim
Ramazan girdiğinden beri pide alıyorlar ekmek yapmıyorum. Ama evet mutfak çok çalışıyor bizim arkamı toplamak zor geliyorAnka herşeyi evde yapmaya çalışıyor ve herkese göre yapmaya çalışıyorsun anka bence biraz ondan senin işler bitmiyor. Hele o mutfağın hep dağınık olması çok doğal ev yapımı ekmek, dondurma, nutella,... daha neler neler vardır sende
Mutfak dolaplarının altındaki levhayı Çıkardım süpürdüm sildim. Bulaşık makinasını çektim süpürdüm sildim. Kafamı yere eğmekten beynim sulandı. Oturma odası giriş ve mutfağı süpürdüm. Ben dolap altlarıyla uğraşırken kız kek götürmüş oturma odasına yine süpürülecek
Camını da silince mutfak bitecek inşallah artık.Oooo ankacım çok yorma kendini
Camını da silince mutfak bitecek inşallah artık.
Silva aldım ben güzel sevdim.benim camlarda baya lekelendi de güzel bir cam bezi alsam üstünden geçerdim.
İyi kolaylamışsın.
Netten ürün almak bence de riskli. Ben kıyafette bedenimi bildiğim markalardan ürün alıyorum. Kozmetikte de daha önce mağazadan satın alıp memnun kaldığım ürünlerin siparişini veriyorum.petrol vs içermemesi özellikle hayvan deneyi yapmaması çok iyi ama.ben biraz daha ulaşılması kolay ürünleri tercih ediyorum sanırım.nettenprafüm vs aldığım oldu ama cilt bakımı,makyaj vs ürünleri hiç almadım.bi cesaret olmadı netten sipariş vereyim bikaç ürününü.bakıcam birazdan
Silva aldım ben güzel sevdim.
ben de bimden aldım galiba en son tam hatırlamıyorum. pembe ve yeşil cam bezi vardı içinde önce normal ıslak bezle siliyorum sonra kuru o cam beziyle üzerinden geçiyorumNasıl siliyorsun kurulamak gerekiyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?