Hayır önce normal bezle tozunu alıyorum arkasından silvanın beziyle silip geçiyorum. Deterjan loc kullanıyorum.Nasıl siliyorsun kurulamak gerekiyormu.
ben de bimden aldım galiba en son tam hatırlamıyorum. pembe ve yeşil cam bezi vardı içinde önce normal ıslak bezle siliyorum sonra kuru o cam beziyle üzerinden geçiyorum
bu bimden aldığım da öyle sürdüğün an kurutuyor resmen ben çok beğendim cam silmek aşırı kolay bunlarla artık :)Annemde bana farmasiden almıştı
nemli mikrofiberle tozunu alıyordum sonra bu bezle üstünden geçiyordum ama öyle deli gibi kurulamaya uğraşmadan bitiyordu işim.
en son eşim boya yaparken sürmüş boyayı batırmış bende atmıştım.
araştırdım biraz yorumlar falan çok güzel.denemelik bikaç şey alacağım bayram sonrası için.özellikle bb güzel yorumlar okudum.tester falan gönderseler ne güzel olurmuşNetten ürün almak bence de riskli. Ben kıyafette bedenimi bildiğim markalardan ürün alıyorum. Kozmetikte de daha önce mağazadan satın alıp memnun kaldığım ürünlerin siparişini veriyorum.
bu bimden aldığım da öyle sürdüğün an kurutuyor resmen ben çok beğendim cam silmek aşırı kolay bunlarla artık :)
ben de eşime o bezleri alır almaz bak bunlar cam bezi asla kullanmayacaksın dedim. geçen hafta sonu bir baktım cifle bir şey silmiş hem de cam bezimle
ben yeni aldım canım yakın zamanda gidersem bakayım yine. üzerinde cam bezi yazıyor pakette yeşil pembe renkte 2 bez vardı sanırımhala satılıyormu peki bimde üstünde cam bezi mi yazıyor.
ben yeni aldım canım yakın zamanda gidersem bakayım yine. üzerinde cam bezi yazıyor pakette yeşil pembe renkte 2 bez vardı sanırım
Aaa siz hala iki bezle mi sil kurula yapıyorsunuz bende parex bez leri var sampuanli suyla sadece sil yapıyorum ve bırakıyorum deneyin isterseniz durulamak yok kurulamak yok tek şart şampuan sadece ceviz büyüklüğünde sikacaksiniz bi de bez baya iyi bi bez olacak isterseniz foto atarım Size
Bu mikrofiber değil ama.adileri bunlar viladanin ve parex in var mikrofiber bez ovvv süper yapıyor toz almada da ben dediklerimden kullanıyorumyapısı da bunun gibi canımMia-
Napim yorulmaniza kiyamadim birde biliyorsun pratik ve güzel eşyalar benim.uzmanlik alanımÇıtayı yülkselttin yine :)
Napim yorulmaniza kiyamadim birde biliyorsun pratik ve güzel eşyalar benim.uzmanlik alanım
misafir geleceği zaman topluyoruz işte, oruçlu da olunca halim kalmıyor benim de kendimi de zorlamadımEv 1 aydır dağınık mı nasıl yani
kırmızı kartıma sarıldım şuan
misafir geleceği zaman topluyoruz işte, oruçlu da olunca halim kalmıyor benim de kendimi de zorlamadımher gün düzenli toplansa misafir geleceği zaman baya rahat ederdik tabi
kırmızı kartı eşime göster yaa bana değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?