al işte bütün gün o kadar şey yapıyosun sonra yok ben tembelim diyosunÇocuklara mercimek köfte yaptım. O sırada kızla oğlan son kalan kek için kavga ettiler. Yeniden kek yaptım kahve yaptım oturdum ki bebek uyandı
Çocuklara mercimek köfte yaptım. O sırada kızla oğlan son kalan kek için kavga ettiler. Yeniden kek yaptım kahve yaptım oturdum ki bebek uyandı
Eve gidince atayım mi şimdi netten bulmuştumÜzerinde cam bezi yazan var ultra yazan var.
seninkisi bu görseldeki mi
Eve gidince atayım mi şimdi netten bulmuştum
Jessica sağolsunal işte bütün gün o kadar şey yapıyosun sonra yok ben tembelim diyosun
Kek yaparken ben bütün malzemeleri katıp çırpıyorum kolay oluyorValla helal olsun anka o kadar işin gücün arasında birde uğraştırıcı işler yapıyorsun.
Jessica sağolsun
Kek yaparken ben bütün malzemeleri katıp çırpıyorum kolay oluyorşekeri ayrı yumurtayı ayrı yapmıyorum.
Akşama nohut, pilav, çorba, limonata yaptım mı tamamyarına pertim çıkacak jessica falan kar etmicek bu gün büyük oğlum da evde o bebekle oynuyor kızı da babası götürdü getirdi 1 saatliğine rahat oldu.
aynen baya uyku bastırdı aslındaYemek yap sonra dinlen anka gecede uyumadın.
Bundan bende de vardı eşim çamaşır suyuna batırmış. Çok güzel gerçekten bu bez ama marketlerde bulamıyorum netten almam lazımEvdeki viladaninmis ama parex de alıyorumMia- ama hangisi hatirlayamadım şimdi. Eki Görüntüle 2274488
Migros da genellikle oluyor Anka. Ben bunla tozlar ı alıyorum baya iyi.yormuyor beni camlari da siliyorum hemde durulama kurulama hiç bi şeyé gerek yok..Bundan bende de vardı eşim çamaşır suyuna batırmış. Çok güzel gerçekten bu bez ama marketlerde bulamıyorum netten almam lazım
Tozlar için tupperware kullanıyorumMigros da genellikle oluyor Anka. Ben bunla tozlar ı alıyorum baya iyi.yormuyor beni camlari da siliyorum hemde durulama kurulama hiç bi şeyé gerek yok..
O ne ya foto at bakım anlamadım tupper dediğin sadece plastikler değil mi mutfakta kullandığınTozlar için tupperware kullanıyorum
Bezleri de varO ne ya foto at bakım anlamadım tupper dediğin sadece plastikler değil mi mutfakta kullandığın
Sen tupperware mini şef alsana. Elin ayağın olur vallaAlla alla cahil kalmışım yeminle
Yaaaa maşallah inanmıyorumAnka o adını yazdığın youtuberlara baktım biraz sonra da temizlik avcılarından 2 bölüm izledim iyice içime temizlik şevki geldi :)
Zaten yapmam gereken işler vardı
Eve gelince ilk iş yıkanan çamaşırları yerleştirdim, ortalığı topladım
Evi süpürdüm
Toz aldım
Lavabo, wc, duş teknesi temizledim
İftardan sonra mutfağı topladım
Ocağı, tezgahı, lavaboyu temizleyip bulaşık makinesini çalıştırdım
Şifonyeri attık eşimle, yatak odasını sildim
Banyoyu sildim
Balkonu sildim
Çok az bir çamaşır vardı onları da kısa programa attım
Bir tek ütüler kaldı..
Evdeki viladaninmis ama parex de alıyorumMia- ama hangisi hatirlayamadım şimdi. Eki Görüntüle 2274488
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?