al işte bütün gün o kadar şey yapıyosun sonra yok ben tembelim diyosun
Jessica sağolsun
Valla helal olsun anka o kadar işin gücün arasında birde uğraştırıcı işler yapıyorsun.
Kek yaparken ben bütün malzemeleri katıp çırpıyorum kolay oluyorşekeri ayrı yumurtayı ayrı yapmıyorum.
Akşama nohut, pilav, çorba, limonata yaptım mı tamam yarına pertim çıkacak jessica falan kar etmicek bu gün büyük oğlum da evde o bebekle oynuyor kızı da babası götürdü getirdi 1 saatliğine rahat oldu.

Yemek yap sonra dinlen anka gecede uyumadın.

Bundan bende de vardı eşim çamaşır suyuna batırmış. Çok güzel gerçekten bu bez ama marketlerde bulamıyorum netten almam lazım
Migros da genellikle oluyor Anka. Ben bunla tozlar ı alıyorum baya iyi.yormuyor beni camlari da siliyorum hemde durulama kurulama hiç bi şeyé gerek yok..

Gelin bakın evime sanki hiç bir şey yapmamışım gibi her yer kek kırıntısı. Ben bu kıza oturarak yemeyi nasıl öğreteceğim

Anka o adını yazdığın youtuberlara baktım biraz sonra da temizlik avcılarından 2 bölüm izledim iyice içime temizlik şevki geldi :)
Zaten yapmam gereken işler vardı
Eve gelince ilk iş yıkanan çamaşırları yerleştirdim, ortalığı topladım
Evi süpürdüm
Toz aldım
Lavabo, wc, duş teknesi temizledim
İftardan sonra mutfağı topladım
Ocağı, tezgahı, lavaboyu temizleyip bulaşık makinesini çalıştırdım
Şifonyeri attık eşimle, yatak odasını sildim
Banyoyu sildim
Balkonu sildim
Çok az bir çamaşır vardı onları da kısa programa attım
Bir tek ütüler kaldı..

Yaaaa maşallah inanmıyorum ben de 3 izleyeyim dur bu gün

Günaydınlar dün ev kapısı önü hariç her dediğim işi yaptım

Bugün çöp atacağım eşim erken gelirse ona attırayım.
kapı önü temizlenecek
yemek kızartma yapacağım
etrafı toplarım o kadar :)

pazar-pazartesi-salı biraz minimallik işler yapacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…