O ne ya foto at bakım anlamadım tupper dediğin sadece plastikler değil mi mutfakta kullandığın
Anka o adını yazdığın youtuberlara baktım biraz sonra da temizlik avcılarından 2 bölüm izledim iyice içime temizlik şevki geldi :)
Zaten yapmam gereken işler vardı
Eve gelince ilk iş yıkanan çamaşırları yerleştirdim, ortalığı topladım
Evi süpürdüm
Toz aldım
Lavabo, wc, duş teknesi temizledim
İftardan sonra mutfağı topladım
Ocağı, tezgahı, lavaboyu temizleyip bulaşık makinesini çalıştırdım
Şifonyeri attık eşimle, yatak odasını sildim
Banyoyu sildim
Balkonu sildim
Çok az bir çamaşır vardı onları da kısa programa attım
Bir tek ütüler kaldı..
GünaydınGünaydın
kız beni de tupper cı yapacan sonunda yaSen tupperware mini şef alsana. Elin ayağın olur valla
günaydın.dün iş çıkışı çocukalrın günlük eksiklerinin bir kısmını tamamladım.şuan için yeterli.eve geçip yemek yaptım.çocuklara ıslak kek yaptım zaten iftar yaklaşmış oldu sofrayı kurdum eşim toparladı bulaşıkları.eşim pazar alışverişi yapmıştı onları yerleştirip buzdolabını elden geçirdim sonra da çay trtde dangal var onu izledim sonuna dayanamadım uyuduğumda on ikiydi
benim en rahat ayırdığım kısım kıyafet oldu.maria ablanın kitabıda etkili oldu.elime aldım içinde kendimi mutlu hissetmediklerimi ayırdım,zayıfladığımdan kimi büyük geliyordu onlar baya kolay oldu.bide dolapta gereksizce bir gün giyerim diye bekleyenler vardı atılan atıldı verilen verildi.emin ol hafifliyorsun.eşiminkini görmeden yaptım.hatırası var diye hediye diye tuttuğu giyemedikleri vardı sonsuza kadar bizle kalamazdı heralde.bazısını beraber ayırdık.tam anlamıyla bitmedi tabi ama büyük bölümü ayrıldıSUHAN ben atma nedir bilmiyorum kıyafetleri nasıl ayıracagim ayy seviyorum giyerim dedikçe giymiyorum hiç
nettenmi aldın lindaEvdeki viladaninmis ama parex de alıyorumMia- ama hangisi hatirlayamadım şimdi. Eki Görüntüle 2274488
bende mor elbisem vardi zayiflarim bunu diye sakliyorum elbise 48 beden ben 50 beden giyiyorum. 80 e indiğimde giyerim dedim 80 e düşmedibenim en rahat ayırdığım kısım kıyafet oldu.maria ablanın kitabıda etkili oldu.elime aldım içinde kendimi mutlu hissetmediklerimi ayırdım,zayıfladığımdan kimi büyük geliyordu onlar baya kolay oldu.bide dolapta gereksizce bir gün giyerim diye bekleyenler vardı atılan atıldı verilen verildi.emin ol hafifliyorsun.eşiminkini görmeden yaptım.hatırası var diye hediye diye tuttuğu giyemedikleri vardı sonsuza kadar bizle kalamazdı heralde.bazısını beraber ayırdık.tam anlamıyla bitmedi tabi ama büyük bölümü ayrıldı
ya sonunu izleyemedim.sahurda eşimede sormayı unuttum gözlerimden uyku akıyordu.izlemek bi türlü kısmet olmamıştıBende izledim o filmi 2. kez izlemiş oldum :)
sen minimalist olacaksın boşver yastığı pikeyi.elden çıkarmaya bakbende mor elbisem vardi zayiflarim bunu diye sakliyorum elbise 48 beden ben 50 beden giyiyorum. 80 e indiğimde giyerim dedim 80 e düşmedi
bu konuda ben atmaya kıyamiyorum.;
dikişciyim. yastık yaparm parçala birleştir pike yaparim dedim kaldi öle
en iyisi atayim ilk hedef onlar yarin yapacagim inş.sen minimalist olacaksın boşver yastığı pikeyi.elden çıkarmaya bak
burayada yaz.belki feyz alırım bende yazarım gerçi ben sadece bir hafta yokum. hep bayram ziyaretleri şeklinde geçeceken iyisi atayim ilk hedef onlar yarin yapacagim inş.
ben üç hafta KK ye giremeyecegim. o üç hafta ne yapacak diye plan yapacagim.
Yok canım migros da oluyor hep başka büyük marketlerde de okuyor genellikle.nettenmi aldın linda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?