Oooo maşallah belleza ben bayram sonu izleyeceğim şimdi yine başa dönmek istemiyorum temizlikte

Günaydin:)
dün ne yaptım?
sabah çamaşirlari astim.. akşamda topladim:)
eşimle kızım yemege çiktik.
gelincede duşumu aldim yatmişim. halada yorgunum.
bugün yapılacak işler.
yemek yapılacak. ( kabak çorbasi yaptıracagim eşe:) ) salata bide makarna yaparim yanina. yeter.
çamaşır makineye atılacak:)
çamaşir katlancak.
bayramdan sonra iki hafta izine çiktim.:)

günaydın.dün iş çıkışı çocukalrın günlük eksiklerinin bir kısmını tamamladım.şuan için yeterli.eve geçip yemek yaptım.çocuklara ıslak kek yaptım zaten iftar yaklaşmış oldu sofrayı kurdum eşim toparladı bulaşıkları.eşim pazar alışverişi yapmıştı onları yerleştirip buzdolabını elden geçirdim sonra da çay trtde dangal var onu izledim sonuna dayanamadım uyuduğumda on ikiydi

SUHAN ben atma nedir bilmiyorum kıyafetleri nasıl ayıracagim ayy seviyorum giyerim dedikçe giymiyorum hiç

Bende izledim o filmi 2. kez izlemiş oldum :)

SUHAN ben atma nedir bilmiyorum kıyafetleri nasıl ayıracagim ayy seviyorum giyerim dedikçe giymiyorum hiç
benim en rahat ayırdığım kısım kıyafet oldu.maria ablanın kitabıda etkili oldu.elime aldım içinde kendimi mutlu hissetmediklerimi ayırdım,zayıfladığımdan kimi büyük geliyordu onlar baya kolay oldu.bide dolapta gereksizce bir gün giyerim diye bekleyenler vardı atılan atıldı verilen verildi.emin ol hafifliyorsun.eşiminkini görmeden yaptım.hatırası var diye hediye diye tuttuğu giyemedikleri vardı sonsuza kadar bizle kalamazdı heralde.bazısını beraber ayırdık.tam anlamıyla bitmedi tabi ama büyük bölümü ayrıldı

bende mor elbisem vardi zayiflarim bunu diye sakliyorum elbise 48 beden ben 50 beden giyiyorum. 80 e indiğimde giyerim dedim 80 e düşmedi
bu konuda ben atmaya kıyamiyorum.;
dikişciyim. yastık yaparm parçala birleştir pike yaparim dedim kaldi öle

sen minimalist olacaksın boşver yastığı pikeyi.elden çıkarmaya bak

1-24 haziran arasi yapılacak plan.
biz deniz kum güneş yok. gidemiyoruz. ben çok isterdim eşim denize hiç gitmemiş hayati boyunca. nedir bilmiyor. ben balık gibi yüzüyorum denizden hiç çikmazdim. tatil plan için parada biriktiremedik. kaldi. bi bahane ariyo yok kurbana para lazim yok bla bla.
bayramda 3, günüde eskişehire gidicem babaannem abim dişinda.. sonra dönecegim halama amcama uğramayacagim. darılırsa darılırsın.
bayramdan sonra pazar günü eskişehirde abimin çocuğunun mevlid var. onlarla karşılayacagiz ben agzini payini nasıl verecegim ya. niye gelmedin derlerse ne diyecegim ki
asıl izinim 10 haziranda başliyor:)
evde ne bulursa yapacagim inşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…