Ama onu alınca yıllarca soğan doğradığına pişman olacaksınkız beni de tupper cı yapacan sonunda ya
Yok ya bebek sabaha kadar emdi uyutmadı. Üstteki dişleri gelecek çok zorluyorGünaydın
anka yine uyumadın mı
valla ben migrosun kendi poşetlerinden aldım canım aşırı sağlam değil ama neticede çöpleri içine doldurup kapının önüne bırakıyorum.Eşim sağolsun markete giderken evden bez çanta almayı unutuyor gelirken yeni bez çanta alıyor. 7-8 tane bez çanta oldu evde. Ben zaten bebek arabasına atıyorum eskiden de almazdım poşet. Bunlar için bi yer ayarlamam lazımbelki arkadaşlara veririm bir kaç tanesini
Kaliteli ve ucuz çöp poşeti arıyorum. en son fiyatına bakmadan kloroplast almıştım doğada kolay çözünen diye20 TLy miş 20 poşet fişte görünce şok oldum
benim de eskimeye başlamış cüzdanım ama ne zaman alırım bilmiyorum :)Ha bir de kızım cüzdanımı yırtmış bayadır cüzdan kullanmıyordum yeni farkettim. CÜzdan almam lazım
Suyu akmasın diye canım. Kovasız çıkarmak yasak zaten de görevli alırken de yere damlamasın. Bir de migros yok yakında bizim.valla ben migrosun kendi poşetlerinden aldım canım aşırı sağlam değil ama neticede çöpleri içine doldurup kapının önüne bırakıyorum.
Topik olarak mayıs ayında cüzdan alalımbenim de eskimeye başlamış cüzdanım ama ne zaman alırım bilmiyorum :)
bende cüzdan dolu doğum günlerde aliyordu ben istemiyorum cüzdan felan:)benim de eskimeye başlamış cüzdanım ama ne zaman alırım bilmiyorum :)
Ben Mayısta kaldım ilerleyemiyorum bi türlü
hangisi lazim ise onu al bence. cüzdana toz beze bi dahaki aya alabilirsin acele yokAnkacım önümüzdeki ay hangi birini alayım şaşırdım
fincan takımı
bb krem
toz bezi
cüzdan
wuuu nerden baksam 300 tl lazım
hangisi lazim ise onu al bence. cüzdana toz beze bi dahaki aya alabilirsin acele yok
ben hazirandan sonra spor ayakkabi almayı düşünüyorum çünkü kredi kart borcu azaliyor. dogalgazfatura yok.:)
siz dogalgaz fatura parasiyla bunlara alabilirsin :)
Fincan idare edecek kadar var, toz bezi de keza cam silene kadar ertelenebilir. Cüzdan alalım bizAnkacım önümüzdeki ay hangi birini alayım şaşırdım
fincan takımı
bb krem
toz bezi
cüzdan
wuuu nerden baksam 300 tl lazım
BİMin poşeti sağlam oluyorEşim sağolsun markete giderken evden bez çanta almayı unutuyor gelirken yeni bez çanta alıyor. 7-8 tane bez çanta oldu evde. Ben zaten bebek arabasına atıyorum eskiden de almazdım poşet. Bunlar için bi yer ayarlamam lazımbelki arkadaşlara veririm bir kaç tanesini
Kaliteli ve ucuz çöp poşeti arıyorum. en son fiyatına bakmadan kloroplast almıştım doğada kolay çözünen diye20 TLy miş 20 poşet fişte görünce şok oldum
Büzgülü olan mı canım.normallerden Battal boy aldım geri dönüşümler için yırtıldı hemen.BİMin poşeti sağlam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?