Günaydın
anka yine uyumadın mı
Yok ya bebek sabaha kadar emdi uyutmadı. Üstteki dişleri gelecek çok zorluyor 6 aylık bebeksin sen ne acelen var dimi bi de ısırmaya başladı kanatıyor resmen büyük oğlan dalga geçiyor 0 km hiç kullanılmamış keskin diş diye

Çok şükür vestiyere el attım
Marketr giderken takıp çıktığım Çantam eskimişti fermuarları bozuldu yırtıktı. Yeni çanta aldım. Eskiyi attım. Bİr de vestiyerde elime geçeni attığım çanta vardı o da çöpe gitti. Montları hafta sonu yıkayıp kaldırmıştım zaten. Kitapları düzenledim. Emzirme molası verdim çalışmalarım devam edecek

Eşim sağolsun markete giderken evden bez çanta almayı unutuyor gelirken yeni bez çanta alıyor. 7-8 tane bez çanta oldu evde. Ben zaten bebek arabasına atıyorum eskiden de almazdım poşet. Bunlar için bi yer ayarlamam lazım belki arkadaşlara veririm bir kaç tanesini
Kaliteli ve ucuz çöp poşeti arıyorum. en son fiyatına bakmadan kloroplast almıştım doğada kolay çözünen diye 20 TLy miş 20 poşet fişte görünce şok oldum

Ha bir de kızım cüzdanımı yırtmış bayadır cüzdan kullanmıyordum yeni farkettim. CÜzdan almam lazım

valla ben migrosun kendi poşetlerinden aldım canım aşırı sağlam değil ama neticede çöpleri içine doldurup kapının önüne bırakıyorum.

benim de eskimeye başlamış cüzdanım ama ne zaman alırım bilmiyorum :)
bende cüzdan dolu doğum günlerde aliyordu ben istemiyorum cüzdan felan:)
çanta istiyorum onu al dedim eşime ama çantayi da kendim seçmem lazim ön kitap gibi çanta aliyor ben sevmiyorum onlari:)
büyükrahat çantalari seviyorum onlari alsin bence.

Ankacım önümüzdeki ay hangi birini alayım şaşırdım
fincan takımı
bb krem
toz bezi
cüzdan
wuuu nerden baksam 300 tl lazım
hangisi lazim ise onu al bence. cüzdana toz beze bi dahaki aya alabilirsin acele yok
ben hazirandan sonra spor ayakkabi almayı düşünüyorum çünkü kredi kart borcu azaliyor. dogalgazfatura yok.:)
siz dogalgaz fatura parasiyla bunlara alabilirsin :)

sadece bb krem alacağım.
diğerlerini düşüneceğim :)

Ankacım önümüzdeki ay hangi birini alayım şaşırdım
fincan takımı
bb krem
toz bezi
cüzdan
wuuu nerden baksam 300 tl lazım
Fincan idare edecek kadar var, toz bezi de keza cam silene kadar ertelenebilir. Cüzdan alalım biz . Benim cüzdan acil. Kimlikler, kartlar ortada kaldı.

Yatak odasında bazayı çektim altını süpürdüm, sildim. Sandık var onu çektim altını süpürdüm sildim. Atılacak bu aslında
Camın önünü sildim. Nevresimleri değiştirdim. Diğer odaları bitirebilirsem halıları sereceğim.

BİMin poşeti sağlam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…