Tatile gidecek misiniz?9 gün tatil ne mutlu
bende 3 hafta9 gün tatil ne mutlu
9 gün tatil ne mutlu
Fincan idare edecek kadar var, toz bezi de keza cam silene kadar ertelenebilir. Cüzdan alalım biz. Benim cüzdan acil. Kimlikler, kartlar ortada kaldı.
Normal büzgülü değil baya kalın bir yapısı varBüzgülü olan mı canım.normallerden Battal boy aldım geri dönüşümler için yırtıldı hemen.
Ben kaliteli bişey almayacağım aslında. Sadece nüfus cüzdanı ve kimlikleri katacağım. Parayı çantama atıyorum cüzdanda zor oluyor.şöyle minnak bir cüzdan bulursan haber ver ankacım.
Normal büzgülü değil baya kalın bir yapısı var
Ben kaliteli bişey almayacağım aslında. Sadece nüfus cüzdanı ve kimlikleri katacağım. Parayı çantama atıyorum cüzdanda zor oluyor.
Sanırım ben çöp poşetinden fazla şeyler bekliyorumben şoktan alıyorum renkli baya memnunum
Ne kadar küçük gözümde canlandıramadımbende işte ucuz ama küçük birşey istiyorum :)
Sanırım ben çöp poşetinden fazla şeyler bekliyorumşu an şoktan aldığımı kullanıyorum mavi çok ince içindekiler görünüyor Bezleri kovaya koymuyorum. Kovanın yanına koyuyorum görünüyor hoşuma gitmiyor.
Ne kadar küçük gözümde canlandıramadımen azından 200 TL boyutunda olsun bence.
Slmlar herkese, dün akşam okulumuzun iftar yemeği vardı okul bahçesinde. İlk defa bahçede yaptık parkın hemen yanına masalar kurulmuŞ. Çok güzeldi, oğlumda kum havuzundan çıkmadı çok eğlendi. Okulu da özlemişim yok ben evde uzun süre durmamalıyım iyi gelmiyor :) bugün arkadaşlarla iftarda pikniğe gideceğiz.
Oğlumla sabah rutinimiz değişti,
Sabah 7 gibi uyanıyor 9 a kadar kahvaltı mutfağı toplama çizgi film.
9 da aşağı inip oyun bisiklet sürme yukarı 11 e Doğru çıkıyoruz bişeyler atıştırıp oğlumu uyutuyorum. Ben de işlerimi hallediyor ya da uyuyorum. UYandığında akşam yemeği hazırlı yemek ye topla sonra yürüyüşe çıkıp gelince de biraz oyun biraz tv ve uyku moduna giriyoruz.
Enerjisini atınca iyi oluyor :)
Bugün çok yorgunum Pazar alışverişi aşağıda takılma akşama hazırlık derken gece de uyuyamıyorum doğru dürüst. Şimdi uyuyacağım sanırım
Ne kadar küçük gözümde canlandıramadımen azından 200 TL boyutunda olsun bence.
bundan mı:)Ne kadar küçük gözümde canlandıramadımen azından 200 TL boyutunda olsun bence.
Büzgülülerin hepsi güzel evet ama ben ucuz da olsun demiştimmaviler güzel değil mor rengi güzel büzgülü ve sağlam dene bence.
kızım bezleri 1 günde dolduruyordu da şimdi 3 günde ancak doluyor :)
Kız küçüğe 200 TL girmez diye dedim30 tl ye bulmuştum onu alayım bari ne ara elit oldunuz arkadaş
Şoktaki inçe poşet çok kalitesiz hemen yırtılıyorSanırım ben çöp poşetinden fazla şeyler bekliyorumşu an şoktan aldığımı kullanıyorum mavi çok ince içindekiler görünüyor Bezleri kovaya koymuyorum. Kovanın yanına koyuyorum görünüyor hoşuma gitmiyor.
ben kapı dişinda merdivenlerin yanina.. ev ahali bez kokmasin dedimmaviler güzel değil mor rengi güzel büzgülü ve sağlam dene bence.
kızım bezleri 1 günde dolduruyordu da şimdi 3 günde ancak doluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?