Slmlar herkese, dün akşam okulumuzun iftar yemeği vardı okul bahçesinde. İlk defa bahçede yaptık parkın hemen yanına masalar kurulmuŞ. Çok güzeldi, oğlumda kum havuzundan çıkmadı çok eğlendi. Okulu da özlemişim yok ben evde uzun süre durmamalıyım iyi gelmiyor :) bugün arkadaşlarla iftarda pikniğe gideceğiz.
Oğlumla sabah rutinimiz değişti,
Sabah 7 gibi uyanıyor 9 a kadar kahvaltı mutfağı toplama çizgi film.
9 da aşağı inip oyun bisiklet sürme yukarı 11 e Doğru çıkıyoruz bişeyler atıştırıp oğlumu uyutuyorum. Ben de işlerimi hallediyor ya da uyuyorum. UYandığında akşam yemeği hazırlı yemek ye topla sonra yürüyüşe çıkıp gelince de biraz oyun biraz tv ve uyku moduna giriyoruz.
Enerjisini atınca iyi oluyor :)

Bugün çok yorgunum Pazar alışverişi aşağıda takılma akşama hazırlık derken gece de uyuyamıyorum doğru dürüst. Şimdi uyuyacağım sanırım

ben şoktan alıyorum renkli baya memnunum
Sanırım ben çöp poşetinden fazla şeyler bekliyorum şu an şoktan aldığımı kullanıyorum mavi çok ince içindekiler görünüyor Bezleri kovaya koymuyorum. Kovanın yanına koyuyorum görünüyor hoşuma gitmiyor.

maviler güzel değil mor rengi güzel büzgülü ve sağlam dene bence.
kızım bezleri 1 günde dolduruyordu da şimdi 3 günde ancak doluyor :)

kolay gelsin son ay çok zor oluyor birde sıcaklar başladı.

Büzgülülerin hepsi güzel evet ama ben ucuz da olsun demiştim ya bebeğe yıkanabilir bez mi alsam diyorum bazen. Sadece bizim evden günde 12-15 bez atığı çıkıyor doğaya resmen zararız

Şoktaki inçe poşet çok kalitesiz hemen yırtılıyor

ben kapı dişinda merdivenlerin yanina.. ev ahali bez kokmasin dedim hergün atmak lazim bezleri. ben poşet kullanmiyorum çöp kovasiyla atıyorum. Anka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…