yeter bence de uzun süre bu size :)) haklısın akraba ziyaretleri de önemli de ben kendim küçüklüğümden beri hiç sevmiyorum kızımı da fırsat oldukça daha çok en yakın akrabalarımıza götürebiliyorum :)

Merhaba kızlar, annem Doğum öncesi kilerimi boşaltıp içindekileri havalandırıyor bugün, 8 adet battaniyem varmış , 10 adet yastık, 8 adet yorgan yorganlar yün falan da değil uyku seti şeklinde çoğu. Puff çeyiz konusunda sıfır minimalim

Selam kızlar yarın iş yerine gidince bol bol yazacağım inş geçmişi yarın okuyacağım
Son günüm evde geçti biraz dolap düzenledim :)
1 koca poşet kıyafet ayıkladım eşimden
1 minik poşet çöp çıktı
Tüm çekmeceler düzenlendi

Evet bekliyordum bunu ama battaniyeler de bir güzel kıyamam da şimdi sadece 2si tek kişilik, omunda birini mavi almışız oğlum olur diye birini pembe barbili kalpli kız için eşim 3. Yü yapmak zorundayız artık diyor yok dedim sen merak etme ben kullanırım onu kendime ya da kılıf geçirrim 3. Ye gerek yok dedim

Ama yinede fazla değil mi ?
O battaniye alındıysa 3. olmalı

Geçer bu günlerde canım biraz sabır
yataktan kalkmadan çubuk veya tuzlu bisküvi yersen bulantı etkisi azalıyor.

Anka ben başkasının evine çok fazla karışmıyorum.
sadece daha sade olsan ev işin çabuk biter diyorum öyle telkinlerde bulunuyorum.

Mesela sana gelsem tupperları poşetleyip kaldırsam mutlu olurmusun veya süpürgeni hırpalarcasına çalıştırsam

Günaydınlar :)
Bugün işe geldim
Şuan tatil yapabilirdim.
kızım dün erken uyudu ve gece 3 gibi uyandı saçımı sevdi yanağımdan öptü.
bende sarıldım sevdim kızımı.
3-4 gündür böyle kendi gelip öpüyor birde her şeye ne,neden demeler başladı.
buraya böyle bir not düşeyim yıllar tekrar okuyup anılarım canlansın :)

Bayram çok yorucu geçti
1. gün ziyaretle geçti.
2. gün yeşillik bir alanı olan yere gittik gezdik dolaştık sıcakta pertimiz çıktı ama güzel eğlendik :)
3. gün evdeydim ve güzel temizlik yaptım.

kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun.

-evde ayırdığım ojelerin yanı sıra, iç çamaşırlarımdan ve mayolarımdan bir kısım giymediklerimi dayı kızlarına verilmek üzere ayırdım.
-eski banyo paspasını attım, özdilekte aradığım pamuklu paspası uygun fiyata buldum ve aldım.
-kavanozları toparlayıp anneme götürdüm.

Dolap düzenim...
Çok düzgün olmamış olabilir ama birkaç saatte tüm çekmece ve dolapları temizledim.
bu kez çekmecelere daha az kullandıklarımı ekledim diğer raflara yatak örtüsü, nevresim takımı, pantolonlar, t-shirtler, pijamalar, çantalar şeklinde sıraladım.

eşimin dolabını da düzenledim
baya mutlu oldu :)

Son düzenleme:

Çok iyi yapmışsın canım eline sağlık :)

Ama yinede fazla değil mi ?
O battaniye alındıysa 3. olmalı
Kesinlikle fazla, ama kendimi şöyle avutuyorum, artık ömür boyu battaniye almam diyorum maddi açıdan minimalist bir eylem olur zaten 8 battaniyenin birini biz kullanıyoruz, birini bu kış oğlum kullanır birini de diğer oğluş kullanır. 2 tane misafire olsa yedek 3 e indi yorgan için de aynı mantık. Hem bunların alındığı dönem fiyatlar şimdiye göre çok uygundu neyse güzel mantığa büründürdüm

İstifçilerin hep bir bahanesi olur

Ben evlenirken battaniye alma çok hediye geliyor beğenmezsen alırsın dediler. Gerçekten bir sürü hediye geldi. Ben de içinden 3 tane seçtim gerisini hediye götürdü kayınvalidem. Şimdi dediğin gibi çocukları 4 ledik onlara da alınacak 2 battaniye

ben kışın battaniye kullanayım dedim de üzerimde bir ağırlık oldu.
eşimde sevmedi
kızım desen ayrı savaş veriyo üstünü açmak için.
ailecek sevemedik
tv izerken severim sadece üzerime örtmeyi.

Benim büyük oğlum örtüyor sadece. 2 si misafir için. Büyüdükçe örterler belki bilemiyorum ev aşırı sıcak zaten atletle geziyorlar yaz kış

Aynen bunların çoğu hediye gelenler zaten yoksa ben hiç öyle battaniye yorgan uğraşmadım, annem de sağ olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…