- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
yeter bence de uzun süre bu size :)) haklısın akraba ziyaretleri de önemli de ben kendim küçüklüğümden beri hiç sevmiyorum kızımı da fırsat oldukça daha çok en yakın akrabalarımıza götürebiliyorum :)Benim kızım tek başına merdiven çıkamıyor. 2,5 yaşındaki de yarıda yoruluyor. Evlerin çoğunda asansör yok. Benim zaten belim rahatsız kucağımda çocukla çıkamıyorum. Gititğimiz yerdekiler cümbür cemaat bizi çıkarmak için aşağı iniyorbüyük uğraşlar sonucu çıktıktan sonra bayram ziyareti kısa olur aynı merasimle geri iniyoruz. Bebeği oto koltuğuna bağla diğerlerine emniyet kemeri falan bilmiyorum önümüzdeki bayrama kadar çıkmam bence evden
Park piknik daha eğlenceli bence ama işte bayramda da görmezse çocuklar akrabadan uzak büyüyecek.
Merhaba kızlar, annem Doğum öncesi kilerimi boşaltıp içindekileri havalandırıyor bugün, 8 adet battaniyem varmış , 10 adet yastık, 8 adet yorganyorganlar yün falan da değil uyku seti şeklinde çoğu. Puff çeyiz konusunda sıfır minimalim
Merhaba kızlar, annem Doğum öncesi kilerimi boşaltıp içindekileri havalandırıyor bugün, 8 adet battaniyem varmış , 10 adet yastık, 8 adet yorganyorganlar yün falan da değil uyku seti şeklinde çoğu. Puff çeyiz konusunda sıfır minimalim
Evet bekliyordum bunu
Evet bekliyordum bunuama battaniyeler de bir güzel kıyamam da şimdi sadece 2si tek kişilik, omunda birini mavi almışız oğlum olur diye birini pembe barbili kalpli kız için eşim 3. Yü yapmak zorundayız artık diyor yok dedim sen merak etme ben kullanırım onu kendime ya da kılıf geçirrim 3. Ye gerek yok dedim
Çok kotüyum kızlar kaç gündür
Sürekli mide bulantilarim oluyor ama cikartmiyorum ama aciktigimda yemek de yiyebiliyorum öff çok kötü ya.kaç ay sürecek bu hep böyle geçmeyecek demi 9 ay.
Temizlik falan yapamadık haliyle eşim süpürge tuttu toz aldı sadecé. elimi hiç bi şeyé süremedim çünkü midem çok kötü. Normalde tatliciyim ama tatlı yiyemez oldum eksi tuzlu şeyler midemi bastirio.
Bulantilarâ bi çare var mı acaba.annelik süreci şimdiden başladı mi acaba öff anne olmak gerçekten çok zormuşpsikolojik kötü oldum günlerim yatmakla geçiyor
kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun.
-evde ayırdığım ojelerin yanı sıra, iç çamaşırlarımdan ve mayolarımdan bir kısım giymediklerimi dayı kızlarına verilmek üzere ayırdım.
-eski banyo paspasını attım, özdilekte aradığım pamuklu paspası uygun fiyata buldum ve aldım.
-kavanozları toparlayıp anneme götürdüm.
Kesinlikle fazla, ama kendimi şöyle avutuyorum, artık ömür boyu battaniye almam diyorumAma yinede fazla değil mi ?
O battaniye alındıysa 3. olmalı
Kesinlikle fazla, ama kendimi şöyle avutuyorum, artık ömür boyu battaniye almam diyorummaddi açıdan minimalist bir eylem olur zaten 8 battaniyenin birini biz kullanıyoruz, birini bu kış oğlum kullanır birini de diğer oğluş kullanır. 2 tane misafire olsa yedek 3 e indi yorgan için de aynı mantık. Hem bunların alındığı dönem fiyatlar şimdiye göre çok uygundu neyse güzel mantığa büründürdüm
Ben evlenirken battaniye alma çok hediye geliyor beğenmezsen alırsın dediler. Gerçekten bir sürü hediye geldi. Ben de içinden 3 tane seçtim gerisini hediye götürdü kayınvalidem. Şimdi dediğin gibi çocukları 4 ledik onlara da alınacak 2 battaniyeKesinlikle fazla, ama kendimi şöyle avutuyorum, artık ömür boyu battaniye almam diyorummaddi açıdan minimalist bir eylem olur zaten 8 battaniyenin birini biz kullanıyoruz, birini bu kış oğlum kullanır birini de diğer oğluş kullanır. 2 tane misafire olsa yedek 3 e indi yorgan için de aynı mantık. Hem bunların alındığı dönem fiyatlar şimdiye göre çok uygundu neyse güzel mantığa büründürdüm
Ben evlenirken battaniye alma çok hediye geliyor beğenmezsen alırsın dediler. Gerçekten bir sürü hediye geldi. Ben de içinden 3 tane seçtim gerisini hediye götürdü kayınvalidem. Şimdi dediğin gibi çocukları 4 ledik onlara da alınacak 2 battaniye
Benim büyük oğlum örtüyor sadece. 2 si misafir için. Büyüdükçe örterler belki bilemiyorum ev aşırı sıcak zaten atletle geziyorlar yaz kışben kışın battaniye kullanayım dedim de üzerimde bir ağırlık oldu.
eşimde sevmedi
kızım desen ayrı savaş veriyo üstünü açmak için.
ailecek sevemedik
tv izerken severim sadece üzerime örtmeyi.
Aynen bunların çoğu hediye gelenler zaten yoksa ben hiç öyle battaniye yorgan uğraşmadım, annem de sağ olsun tabiBen evlenirken battaniye alma çok hediye geliyor beğenmezsen alırsın dediler. Gerçekten bir sürü hediye geldi. Ben de içinden 3 tane seçtim gerisini hediye götürdü kayınvalidem. Şimdi dediğin gibi çocukları 4 ledik onlara da alınacak 2 battaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?