Benim büyük oğlum örtüyor sadece. 2 si misafir için. Büyüdükçe örterler belki bilemiyorum ev aşırı sıcak zaten atletle geziyorlar yaz kış
Aynen şimdi almam ama elinde sonunda alınacak tabii :)Önce kullanma durumuna göre al canım
boşuna masraf yapma evde de fazlalık olmasın.
Aynen şimdi almam ama elinde sonunda alınacak tabii :)
O değil de inanılmaz bişeyler alasım varİlla alcam diyosun :)
O değil de inanılmaz bişeyler alasım var
O değil de inanılmaz bişeyler alasım var
deneyim hediye etmek:) güzel fikirEki Görüntüle 2276502
Evet size 31 günlük challenge :)
konu sahibi sitesinde daha detaylı paylaşım yapmış.
bende uygulamayı düşünüyorum.
bakalım ne kadar sadeyiz
Eki Görüntüle 2276414
Eki Görüntüle 2276415
Eki Görüntüle 2276416
Eki Görüntüle 2276417
Dolap düzenim...
Çok düzgün olmamış olabilir ama birkaç saatte tüm çekmece ve dolapları temizledim.
bu kez çekmecelere daha az kullandıklarımı ekledim diğer raflara yatak örtüsü, nevresim takımı, pantolonlar, t-shirtler, pijamalar, çantalar şeklinde sıraladım.
eşimin dolabını da düzenledim
baya mutlu oldu :)
Bu mesajları yeni gördüm son mesajdaki alıntıyla geri giderekAnka ben başkasının evine çok fazla karışmıyorum.
sadece daha sade olsan ev işin çabuk biter diyorum öyle telkinlerde bulunuyorum.
Mesela sana gelsem tupperları poşetleyip kaldırsam mutlu olurmusun veya süpürgeni hırpalarcasına çalıştırsam
bir yilini doldurmus bir minimalist olarak utanc icinde bakiyorum fotograflara.
ben de dolabimi düzenledim,görmek istemezsin. gayet dütenli olmasina ragmen kiyafetlerin fazlaligi karisik bir görüntü olusturuyor.
söyle bir parantez acmam gerekiyor iki cocuk annesiyim hala üniversiteden kalma gömlegim, botum duruyor, giyiyorum. ben hergün farkli giyiniyorum. popom eskisi kadar kücük olmadigi icin eski pantalonlari giyemesem de 7, 8 yillik kiyafetlerimden ayrilamiyorum. giyiyorum hepsini. atayizler bunu da aciklasin, bu nasil minimalistlik
Bu çok gereksiz bir seçenek oldu bence. Bu konuya yazan severek takip eden bir çok kişiye büyük haksızlık. Konular sabit kalır yazanlar okuyanlar değişebilir. Baştan beri kah şakyla karışık kah ciddi ciddi rahatsızlığımı dile getirdim. Ama yok bitmeyecek. Bunun için sizi suçlamıyorum burada herkesi yazdığı kadarıyla tanıyoruz. Ben biraz fazla yazıyorum gereksiz yazıyorum bu da ister istemez dalga konusu oluyor.Mune abla konuyu kapatırmısın
Başta da bu şekilde yazmadın görmediğimi düşünerek mesajını değiştirdin. Ama o mesajınla ben yerimi daha çok anladım. Artık yazmak istemiyorum ki ben bu topiğin lay lay lom kısmındayım zaten. Bilgi deneyim konusu aslında burası. bilmiyorum sürekli güldüm geçtim ama artık kırılmaya başladımAnka istemiyorsan bir daha konusunu açmam.
Bu çok gereksiz bir seçenek oldu bence. Bu konuya yazan severek takip eden bir çok kişiye büyük haksızlık. Konular sabit kalır yazanlar okuyanlar değişebilir. Baştan beri kah şakyla karışık kah ciddi ciddi rahatsızlığımı dile getirdim. Ama yok bitmeyecek. Bunun için sizi suçlamıyorum burada herkesi yazdığı kadarıyla tanıyoruz. Ben biraz fazla yazıyorum gereksiz yazıyorum bu da ister istemez dalga konusu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?