Benim büyük oğlum örtüyor sadece. 2 si misafir için. Büyüdükçe örterler belki bilemiyorum ev aşırı sıcak zaten atletle geziyorlar yaz kış

Önce kullanma durumuna göre al canım
boşuna masraf yapma evde de fazlalık olmasın.

Bugün planım kuruyan çamaşırları yerleştirmek
dağınık yerleri düzeltmek
enerjim olursa başka işler de yaparım.

bir yilini doldurmus bir minimalist olarak utanc icinde bakiyorum fotograflara.
ben de dolabimi düzenledim,görmek istemezsin. gayet dütenli olmasina ragmen kiyafetlerin fazlaligi karisik bir görüntü olusturuyor.
söyle bir parantez acmam gerekiyor iki cocuk annesiyim hala üniversiteden kalma gömlegim, botum duruyor, giyiyorum. ben hergün farkli giyiniyorum. popom eskisi kadar kücük olmadigi icin eski pantalonlari giyemesem de 7, 8 yillik kiyafetlerimden ayrilamiyorum. giyiyorum hepsini. atayizler bunu da aciklasin, bu nasil minimalistlik

Bu mesajları yeni gördüm son mesajdaki alıntıyla geri giderek
Artık burada hiç bir şey yazmayacağım ısıtılıp ısıtılıp önüme konuyor. Ayrıca tupperlara ne kadar taktınız yahu bayatlamadı mı artık bu mevzu

1 yıl çok erken daha :)
Dolabından mutluysan sorun yok.
Ama her mevsim geçişinde giymediğin parçaları sorgulaman şart
önümüzdeki yıl giyer miyim ?
şans vermeli miyim ?
giyince kendimi mutlu hissediyor muyum gibi.
cevaplar hayırsa ayırmalısın :).

Mune abla konuyu kapatırmısın
Bu çok gereksiz bir seçenek oldu bence. Bu konuya yazan severek takip eden bir çok kişiye büyük haksızlık. Konular sabit kalır yazanlar okuyanlar değişebilir. Baştan beri kah şakyla karışık kah ciddi ciddi rahatsızlığımı dile getirdim. Ama yok bitmeyecek. Bunun için sizi suçlamıyorum burada herkesi yazdığı kadarıyla tanıyoruz. Ben biraz fazla yazıyorum gereksiz yazıyorum bu da ister istemez dalga konusu oluyor.

Ya kızlar noluyor allah aşkına nazar mi değdi bize. Anka mià birbirimizi ne karar sevdigimizi biz biliyoruz nolur küslük yapmayalım ya. Arada sırada böyle şeyler çok normal insan kardeşiyle bile yeri geliyor kavga ediyor. Valla nazar ettiler bize. Hadi opun birbirinizi lütfen bakım.

Anka istemiyorsan bir daha konusunu açmam.
Başta da bu şekilde yazmadın görmediğimi düşünerek mesajını değiştirdin. Ama o mesajınla ben yerimi daha çok anladım. Artık yazmak istemiyorum ki ben bu topiğin lay lay lom kısmındayım zaten. Bilgi deneyim konusu aslında burası. bilmiyorum sürekli güldüm geçtim ama artık kırılmaya başladım minimalist olmadığıma inandırıldım artık bu konudaki miadım da doldu bence

Ya yapmayın arkadaşlar, hepimizin hayatına böyle güzel dokunup hep eleştirdiğimiz Kişiler gibi davranmayalım, yazarken duygular anlaşılmayabiliyor büyütmeyelim bence.. konuyu da severek takip ediyorum kapanırsa üzülürüm

Ankacim ya niye böyle düşünüyorsun biz seni çok seviyoruz üstelik senden de öğrendiğimiz bi sürü şey var nolur deme ya böyle şeyler

Kırdıysam kusura bakma cidden çok üzüldüm.
böylesi daha iyi olacak
Biliyorum sırf burayı takip edenler var onlardan da özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…