Ama ben ikinizi de seviyorum, paylaşımlarınızı severek okuyorum. Kimse bir yere gitmesin lütfenBaşta da bu şekilde yazmadın görmediğimi düşünerek mesajını değiştirdin. Ama o mesajınla ben yerimi daha çok anladım. Artık yazmak istemiyorum ki ben bu topiğin lay lay lom kısmındayım zaten. Bilgi deneyim konusu aslında burası. bilmiyorum sürekli güldüm geçtim ama artık kırılmaya başladımminimalist olmadığıma inandırıldım artık bu konudaki miadım da doldu bence
Ankacim ya niye böyle düşünüyorsun biz seni çok seviyoruz üstelik senden de öğrendiğimiz bi sürü şey var nolur deme ya böyle şeyler
Mia bi yere gidemezsin oturun oturdugunuz yere bak kız maya başladımKızlar koskoca 2 yıl olmuş topiği açalı
Aslında bu kadar ilgi göreceğini düşünmüyordum
Sonra kocaman bir aile olduk
Samimiyetinize inanıp haddimi aştıysam kusura bakmayın
Devam etse ben eskisi gibi yazar mıyım? yazamam.
Kırıldım üzüldüm şuan salak gibi oturmuş ağlıyorum.
Anladım ki ben çok bağlanmışım buraya
Doğrumuydu bu kadar benimsemem onuda bilemiyorum
Bende sizi çok sevdim :)
Hoşçakalın...
Yapma ama böyle yaKızlar koskoca 2 yıl olmuş topiği açalı
Hoşçakalın...
Yaf gülüm tamam haklısın ama sen bizden yaşça büyüksün ya biz seni belkide alınmaz kırılmaz anlayışı sonsuz diye düşündük tabiki hepimizin evinde başka başka eşyalar var bir sürü dediğin gibi..kendi adima kirdiysam affola.
Ama hiçbirimizin bilerek isteyerek üstüne gitme gibi bi derdimiz yok ki..lütfen üzülme ben seni çok sevdim.konuyu alay etmek gibi algılama lütfen.birbirimizi tanıdığımız için artık zaaflarimizi da biliyoruz ister istemez. Kesinlikle bundan kaynaklı.
Mesela bende asla bu konuda senin alinabilecegini düşünmemiştim çünkü sen ne bilim ablam gibi gördüm ya ankam alınmaz derdim.
Yanlış bi şey demedim demi.ay midem çok kötü yazamiom bile. @Mià çabuk buraya gel len hiç mi hatırım yokAllah razı olsun şu mesajınla gerçekten aydınlanma yaşadım. Demek ki ben gerçekten olduğumdan daha farklı yazıyorum. Abla dedi ya banatamam özür diliyorum herkesten gerçekten bütün olay benim yazımla alakalı.
Ben de yazdığım bütün konuları gereğinden fazla önemsiyorum. Ve gerçekten bir süre sonra her konuda bu şekilde bi hayal kırıklığı yaşıyorumKızlar koskoca 2 yıl olmuş topiği açalı
Hoşçakalın...
Yok canım. Dediğim gibi aydınlanma yaşadım. Ben belki senle yaşıtım ya da senden küçüğüm ama olduğum gibi yazmıyorum demek ki abla sanıyorsun ve neye kırılacağımı bilemiyorsun.Yanlış bi şey demedim demi.ay midem çok kötü yazamiom bile. @Mià çabuk buraya gel len hiç mi hatırım yok
Kusmaya gidiom gene.
Rabbim kolaylık versin. İnşallah çabucak geçer rahat rahat yaşarsın hamileliğini. Hepinize bana kattıklarınız için teşekkür ederim.Aboww abur cuburlar şimdi meydana çıkıyor desene.. beni benden alıyor odayla banyo arası mekik dokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?