Ama ben ikinizi de seviyorum, paylaşımlarınızı severek okuyorum. Kimse bir yere gitmesin lütfen Mia-

Kızlar lütfen alınganlık yapmayın burayı takip eden bi sürü kisi var.biz birbirimizi zaten tanıyoruz belki samimiyetine güvenerek şakalar yaptık hani.ay ben çok üzüldüm sakin kapanmasın. Anka mià lutfen özelden konuşup bi dinleyin birbirinizi. Kusmeyin ya

Ankacim ya niye böyle düşünüyorsun biz seni çok seviyoruz üstelik senden de öğrendiğimiz bi sürü şey var nolur deme ya böyle şeyler

Peki kaç kişinin eski yazdıklarıyla sürekli alay ediliyor linda. Bu sadece Mia için değil ki burada herkes bunu yapıyor. Neden sadece Anka. Bitmez tükenmez sabrı mı var, arsız yüzsüz mü İnan ki artık bişey yazmaya korkar oldum ileride nerede karşıma çıkarılacak diye . Konu Mia değil o mesaj artık patlama noktası oldu. Herkesin dilinde benim tupperlarım alay konusu. Sizin sayısız ojelerinizle ya da makyaj malzemelerinizle ben alay ediyor muyum? Ya da sayısız ayakkabı ve çantalarınızla. Şaka bir kez yapılır, hadi bazen 5 kez olsun 2 yıldır buradayım 2 yıldır aynı konu.

Kızlar koskoca 2 yıl olmuş topiği açalı
Aslında bu kadar ilgi göreceğini düşünmüyordum
Sonra kocaman bir aile olduk
Samimiyetinize inanıp haddimi aştıysam kusura bakmayın
Devam etse ben eskisi gibi yazar mıyım? yazamam.
Kırıldım üzüldüm şuan salak gibi oturmuş ağlıyorum.
Anladım ki ben çok bağlanmışım buraya
Doğrumuydu bu kadar benimsemem onuda bilemiyorum

Bende sizi çok sevdim :)

Hoşçakalın...

Yaf gülüm tamam haklısın ama sen bizden yaşça büyüksün ya biz seni belkide alınmaz kırılmaz anlayışı sonsuz diye düşündük tabiki hepimizin evinde başka başka eşyalar var bir sürü dediğin gibi..kendi adima kirdiysam affola.
Ama hiçbirimizin bilerek isteyerek üstüne gitme gibi bi derdimiz yok ki..lütfen üzülme ben seni çok sevdim.konuyu alay etmek gibi algılama lütfen.birbirimizi tanıdığımız için artık zaaflarimizi da biliyoruz ister istemez. Kesinlikle bundan kaynaklı.
Mesela bende asla bu konuda senin alinabilecegini düşünmemiştim çünkü sen ne bilim ablam gibi gördüm ya ankam alınmaz derdim.

Mia bi yere gidemezsin oturun oturdugunuz yere bak kız maya başladım
Ağlamak nedir ya yapmayın
Elbetteki birbirimizi yanlış anlayacağımiz zamanlar olacak bu çok normal degil mi insanız biz ya. Öyle hadı ben gidiyorum deyip gidilir mi. Konuştun mu özelden ankayla

Yapma ama böyle ya ben inanılmaz bir boşluğa düşeceğim, sayenizde öyle güzel değişim gelişim göstermiştim ki hayata bakış açım değişti ve bu İnanın hayatımdaki tüm ilişkilerime yansıdı. @Anka bak benim de bisürü battaniye yorganım varmış haberim bile yok hepimizin var zaafları, yazarak gerçekte ne hissettiğini anlamadığımız için çok üstüne gelmiş olabiliriz ama bana hep tebessüm ettiren yazılarını ben çok özlerim.. gitmeyin kızlar ya

Kızlar şu an hem kusuyorum hem buraya bakmaya çalışıyorum gitmeyin bi yere bak zaten midem çok fena..insan benim hatrıma gitmez bak çok kötüyüm şu an.

Allah razı olsun şu mesajınla gerçekten aydınlanma yaşadım. Demek ki ben gerçekten olduğumdan daha farklı yazıyorum. Abla dedi ya bana tamam özür diliyorum herkesten gerçekten bütün olay benim yazımla alakalı.

Yanlış bi şey demedim demi.ay midem çok kötü yazamiom bile. @Mià çabuk buraya gel len hiç mi hatırım yok
Kusmaya gidiom gene.

Ben de yazdığım bütün konuları gereğinden fazla önemsiyorum. Ve gerçekten bir süre sonra her konuda bu şekilde bi hayal kırıklığı yaşıyorum

Ankam sen bizim oncumuzsun ya..biz burada gerçek hayatta arkdaslarimizla paylasmadigimiz şeyleri paylaşıyoruz..kısa kısa yaziom yazamiom hatta midem offf

Yanlış bi şey demedim demi.ay midem çok kötü yazamiom bile. @Mià çabuk buraya gel len hiç mi hatırım yok
Kusmaya gidiom gene.
Yok canım. Dediğim gibi aydınlanma yaşadım. Ben belki senle yaşıtım ya da senden küçüğüm ama olduğum gibi yazmıyorum demek ki abla sanıyorsun ve neye kırılacağımı bilemiyorsun.
Bu arada son bir bilgi iliştireyim şuraya
Aidin salihin kitabında gebelikten önce çok sağlıksız beslenen annelerin çok kusma yaşadığı bu şekilde vücudun temizlendiği yazıyor

Yok samimiyetine inandiğim için bi de benden daha tecrübeli olduğun için ablam gibi gördüm dedim

Aboww abur cuburlar şimdi meydana çıkıyor desene.. beni benden alıyor odayla banyo arası mekik dokuyorum

Kızlar ikinizde de azıcık hakkım varsa burda bi şey olmamış gibi devam edeceksiniz..len hiç mi hatırım yok ter içinde bi de Size yazmaya calisiorum cidden kötüyüm şu an..Hadi mià gel de yaz artık bak ben gelene kadar yazmış ol..

Aboww abur cuburlar şimdi meydana çıkıyor desene.. beni benden alıyor odayla banyo arası mekik dokuyorum
Rabbim kolaylık versin. İnşallah çabucak geçer rahat rahat yaşarsın hamileliğini. Hepinize bana kattıklarınız için teşekkür ederim.

mia - yazdığım gibi konu sana özel değil. Patlama noktası oldu. Özür dilerim ben de kırmak istemedim. Hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…