Siz ikiniz birbirinize naz yapıyorsunuz ben anladım ben de burda uzuluom.demiyorsunuz ya bu kız kötü bak kusuyor diye aşk olsun ikinizé de.

Mune etiketlendiğine göre artık konu kapanacaktır, bende gitmeden hepinizi sevdiğimi söylemek isterim, bu konunun bana kattıkları harikaydı, sevgiler bi kez daha

selam kızlar. geçmişi okuduğumda anladığım kadarıyla belki buraya son yazım olacak.
anka her şakayı kaldırabileceğini düşündüğüm birisiydi benim gözümde de ama ben de bir şaka yaptıktan sonra hata yaptığımı anladım zaten bir daha o şekilde yazmadım açıkçası.
mia her durumda herkese güzel cevap vermeye çalışarak gönlümüze taht kurdu zaten.
tryingtobeminimalist, wendy, lindalinda, orkidekaramel,suhan herkesin ayrı bir rengi vardı (unuttuklarım kusura bakmasın)

topik bana düzeni ve üşenmemeyi öğretti başta anka olmak üzere herkesin çok bebeği çok sorumluluğu var ve bekarlardan çok daha enerji dolular. ben buradan öğrendiğim her şeyi uygulamaya devam edeceğim... sevgiyle kalın.

Kızlar konunun kapandığı falan yok lütfen böyle şeyler yazmayın.sadece ikisi de az kafa dinlesin biz burdayiz zaten..ikisi de arkadaşım ikisini de çok seviyorum.bence ikisinin de hassas bi zamanına geldi anladigim kadariyla.bizim konuda küslük olmaz..Midem çok kötü olduğundan ara ara yazıyorum.

Veda ettik hepimiz sanki ama mune farketmedi sanırım
İnşallah her şey eskisi gibi olur, lindacım anahtar sende bulantı falan anlamam her sabah aç topiği bi sil süpür

Noluyor kızlar ya bakamamıştım birkaç gündür anlayamadım, çok güzel bir topikti bu bence nazara geldik yarın sakin kafayla bir daha konuşun bence

Şaka yapmak başka bişey dalga geçmek başka bişey. Ben gerçekten alay edilir gibi yazıldığı zaman hep tepki gösterdim. Tekrar tekrar yazmama gerek yok sanıyorum herkes aynı şekilde benimle alay ediyordu mia son patlama noktası oldu. Burada birinize bile bana yapılan şakalar yapılmıyor, benimle geçildiği kadar dalga geçilmiyor. Gerçekten bunaldığım için de artık bu konuya yazmayacağım dedim.
ne konuyu kapatmaya ne dağılmaya gerek yok. Sessiz sedasız gitsem iyiydi işte tutamadım yine çenemi

Benim çalışmamam bile kaç kere vurgulandı. Alttan alttan akşama kadar yattığım ima edildi. Şimdi anka şaka kaldırmıyor oldu pes diyorum

Benim çalışmamam bile kaç kere vurgulandı. Alttan alttan akşama kadar yattığım ima edildi. Şimdi anka şaka kaldırmıyor oldu pes diyorum
Senin ne kadar yoğun olduğunu herşeyi evde yapmanı hazır almamanı hep takdir ettik anka sen çok hassas dönemindesin sanırım herşeyi yanlış anlamışsın

Senin ne kadar yoğun olduğunu herşeyi evde yapmanı hazır almamanı hep takdir ettik anka sen çok hassas dönemindesin sanırım herşeyi yanlış anlamışsın
Doğrudur daha fazla kimseyi kırmak konuyu uzatmak istemiyorum. Benim yüzümden konunun kapanmasını da istemiyorum. Mesaj yazıldıkça cevap vermek zorunda hissediyorum.

Veda ettik hepimiz sanki ama mune farketmedi sanırım
İnşallah her şey eskisi gibi olur, lindacım anahtar sende bulantı falan anlamam her sabah aç topiği bi sil süpür
Mune abla tatil dönüşü kitler artık Onu bile beceremedim
Linda hamiş şimdi her işi yüklemeyin az ucundan tutun
Bende misafir gibi dolanırım artık oh mis

Anka daha neler yahu
Millet 1 taneye zor yetişiyor sen 4 çocuklusun üstelik biri özel bir çocuk. Seni hep takdir ettik. Kendin dağınıklığından tembelliğinden şikayet ettiğin zamanlarda sana hep bunun aksini düşündüğümüzü söyledik. Sen çalışmıyosun evde yatıyosun gibi imalaraysa hiç rastlamadım. Acaba başka topikte biri bişey mi dedi sana? Evet tupper esprisi hep dönüyor ki ben hiç yapmadım ama bu da miayla aranızdaki samimiyetten oluyor. Birbirinizi anlayıp gülüp geçiyorsunuz. Şahsen ben alınacak bir şey görmüyorum o yüzden tavrını yersiz buldum.
Mia- konu kapatmak ne demek? Anka alındı diye neden başını alıp gidiyorsun? Bu tavır bana ankanınkinden daha da yersiz geldi açıkçası.
Neyse ben de bir şeyler yazayım diye geldim hevesim kaçtı. Sohbet güzeldi. Hakkınızı helal edin.

Yok canım sen bana ‘tembel değilsin’ diyene kadar dönüyordu o muhabbet bence tembelim zaten de başkası söyleyince zoruma gidiyor. Mia konuyu kapatmaya kalkınca bana da yersiz geldi çok haklısın o an alınasım geldi. Belki dün görmüş olsaydım mesajı bu kadar tepki vermezdim bilemiyorum bu gün çok kırıldım ki sonradan yazılanlara daha çok kırıldım belki de
Ben milyon tane konuya takıldım bu güne kadar miadımın dolduğunu hissettiğim konudan ayrıldım kah sessizce kah gümbür gümbür hiç konu kapatan olmamıştı ben buraya geleceğini tahmin edemedim

Mune kapatma konuyu ya bi de durduk yere mapısa düşcem kesin Kırılgan herşeye dudak büken anka klasiği işte

Benim kk da gözlemlediğimi söyleyeyim o halde, hani sadece bu topik için geçerli değil, kim kime nazı geçerse kimin kimle kafası uyuşuyorsa genelde ona takılır onu alıntılar vs. Ben senin yazdıklarına gülüp gülüp sonunda bir şey yazdım ama sen üzgün emoji atınca çok üzüldüm ve o günden beri seni ayni şekilde sevmeme komik bulmama rağmen o tarz espiri veya başka bir şey yapmadım.
Senin ev hanımı olmana da bir gönderme hiç hissetmedim. Hatta topikçe fazla iş yaptığını düşünüyorduk bence.
Mia nın topik kapatma isteğini de anlıyorum çünkü bence hiç böyle bir tepki alacağını düşünmedi hatta ben de okuyunca gülmüştüm yazdığına.
Bence biraz fazla uykusuz kaldın ya da başka bir şey oldu sakin kafayla düşün lütfen burada kimsenin senin karşında durmak isteyeceğini düşünmüyorum ben. İyi biri olduğun konusunda hepimiz hemfikir olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…