Mune abla tatil dönüşü kitler artık Onu bile beceremedim
Linda hamiş şimdi her işi yüklemeyin az ucundan tutun
Bende misafir gibi dolanırım artık oh mis
Mune kapatma konuyu ya bi de durduk yere mapısa düşcem kesin Kırılgan herşeye dudak büken anka klasiği işte

Canlar hayırdır göze mi geldiniz neler oluyor
Mia- canımın içi konuyu açan sensin biliyorum ama bu tip herkese mal olmuş konular konu sahibesi istese bile kapatılmıyor, konuyu başkasına devredebilirsin ama kapatma işlemi yapmıyoruz lakin şahsi fikrimi soracak olursan konu sahibesi olmaya devam etmelisin, kırgınlık vb varsa biraz kafa dağıtmak için uzak kalırsın ama bence sana ait bir bebeği öksüz bırakır gibi gitmek olmaz, buralar sizlersiz olmaz

Anka kuşum yok kapatmıyorum topiği, mapus yok ama gerekirse hepinizin tepesinde zebellah gibi dikilir zalimliğimi yaparım, topiğinizi toparlamanız için hepinizin başında beklemem de gerekirse beklerim fenayım biliyorsunuz :)))))

Ohhh mune demiş diyeceğini ve gitmiş şükürler olsun kapanmıyor. Konuyu devr alamam zaten hamiş halimle kusmalarim bana yetiyor millet kendinize gelin..
Uff ben napacam bu bulantilarla sürekli uyuyorum ki midem bulanmasin..çok gicik bi durum. Bi de kızlar kaçıncı ayda bebişin eşyalarını almalıyım sizce.

Anladım mune abla haklısın

Belleza haklısın zaman zaman bende kırıyorum kırılıyorum ama o anlık gelip geçiyor
İçerik üretmek için ayrı çaba harcıyorum
Üzerine ankadan tepki gelince
Yarar dan çok zararım olduğunu düşündüm

Cinsiyeti belli olmaya başladığında almışım
Her ay belli miktar harcamıştım hem zorlamamıştı bütçeyi

Ben de bi Liste yapıp hepsini bir almayi düşünüyorum.zaten hepsi alınacak parça parça beni yormasin..evet cinsiyet belli olsun da bi ilk başta..6 ayda alsam çok mu geç

Ben de bi Liste yapıp hepsini bir almayi düşünüyorum.zaten hepsi alınacak parça parça beni yormasin..evet cinsiyet belli olsun da bi ilk başta..6 ayda alsam çok mu geç
6. Ay gezilecek bir zaman
Ben çoğunu internetten almıştım
Önce fiyat araştır internetten mağazalar daha fazla oluyor bazen fiyatı

Haklısın canım bi arkadaşım Liste yapacak bana o da yeni anne sayılır. Onun yaptıklarına göre alacağım baya cabilim bu konuda gerçekten. Dediğin gibi netten de bakıp öyle alırım olmadı.

Ben de son aylarda almıştım hem netten hem mağazadan fiyat kıyaslamaları yaparak aldım. Acelen yok nasılsa kampanyalı dönemlerde alırsın hep ihtiyaçları

Benim çalışmamam bile kaç kere vurgulandı. Alttan alttan akşama kadar yattığım ima edildi. Şimdi anka şaka kaldırmıyor oldu pes diyorum
Sana ne kadar saygı duyduğumu bir bilsen 4 çocukla ve desteksiz benim tek çocuğa gösterdiğim sabrın on katını gösterdiğin için, ayrıca çalışmayıp evde durmak çocukla çok daha zor biz en azından deşarj olup dönüyoruz. Hamarat olmandan bahsetmiyorum bile..ama demek ki biz de yansıtamamışız bu düşüncelerimizi. Bunlar hep yazı dilinden kaynaklı

Çok sevindim konunun kapanmadığına ben sizden birçok şey öğrendim daha da öğreneceğime eminim burayı okuduğumda bu kadar samimi oluşunuza bayılmıştım bazen olabiliyor böyle şeyler önemli olan görünenden öte gerçek niyetler bence, yazı dili biraz zorluyor bu konuda insanı

lindalinda listen oluştuğunda benimle de paylaşır mısın benim de ihtiyaç dışı bir şey almayan ve her şeyi ay ay İnternet indiriminden takip eden arkadaşlarım vardı onlardan yardım isteyeceğim doktora gittikten sonra ben de seninle paylaşırım neler alacağımı

Tamam canım tabiki paylaşırım ama daha zamanı var erken davranmaYalım :)

Tamam canım tabiki paylaşırım ama daha zamanı var erken davranmaYalım :)
Yok bence de 7-8 ay gibi düşünüyorum ben de erkenden almak mantıklı değil, kenara para atıp direk oradan almayı düşünüyorum ben, bir iki ay yüklenmemiş oluruz kendimize hem birikim olunca

Yok bence de 7-8 ay gibi düşünüyorum ben de erkenden almak mantıklı değil, kenara para atıp direk oradan almayı düşünüyorum ben, bir iki ay yüklenmemiş oluruz kendimize hem birikim olunca
Aynen bende birikim yapıp daha sonra istediğim her şeyi almak olacak tabiki gereksiz şeylerden kaçarak.8.aya pek bırakma 6.ayda halledelim bence Allah koRusun erken doğumda falan lap diye kalırız valla öyle bi şey olursa bi de ilk bebiş ler zaten tecrubesiziz..İnşallah güzel günler bizi bekler.sen şu an kaç haftaliksin

Ay inşallah sağlıkla gelsinler de erken yapıp üzülmek de istemiyorum biraz temkinli olalım diyorum dediğin gibi 7.ayda lazım olacaklar alınmış olsa iyi olur, zaten evi çok doldurmayalm diyorum lazım oldukça da alınır sonuçta minimal ebeveyn olalım
5.haftamdayım şuanda salı günü görsem biraz rahatlıcam çok merak ediyorum

2 hafta var aramızda görürsün inşallah içini ferah tut.ne zaman gideceksin doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…