- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Benimde hep kasiklarim agridi sanki hep hasta olacakmisim gibi korkma yerlesme agrisidir o inşallah. Kanama olmadiktan sonra kahverengi lekenme olabilir ama kırmızı kandan kork diye okudum hep netten..bana da muhakkak haber ver bende merak ederim şimdi:)11 haziran randevum, ağrım çok fazla o yüzden bir terslik mi var diye korkuyorum
Tabiki haber veririmBenimde hep kasiklarim agridi sanki hep hasta olacakmisim gibi korkma yerlesme agrisidir o inşallah. Kanama olmadiktan sonra kahverengi lekenme olabilir ama kırmızı kandan kork diye okudum hep netten..bana da muhakkak haber ver bende merak ederim şimdi:)
Görecem iki hafta sonra seni bebek seni bi kustursun da gör bakemTabiki haber veririmağrı dışında bir şikayetim yok çok şükür, aman güzelce yerleşsin de ben razıyım ağrıya
Görecem iki hafta sonra seni bebek seni bi kustursun da gör bakem
Hadi ya o zaman sen sanslisin valla. Ben anneme sordum annem varya acayip kötü yaşamış mide bulantisini.tek tesellim daha da kötü olmadan biter insallah..İnşallah senin hiç olmaz.. Rabbim saglıkla getirsin de inşallah çekeriz napalım :)senin eski mesajına denk geldim az önce mide bulantım falan yok demişsin, anam dedim hiç belli olmuyor bu işler en kısa zamanda bitsin inşallah seninde bulantılar, annene falan sordun mu onun nasılmış, benim annem ablam hiç bulantı yaşamamışlar onlara güveniyorum şuanda
Hmm o zaman senin annen kadar olmasın diyelim, böyle şeyler benzermiş çünkü ama çok kilo almazsın bu sayede oradan bakalım artıkHadi ya o zaman sen sanslisin valla. Ben anneme sordum annem varya acayip kötü yaşamış mide bulantisini.tek tesellim daha da kötü olmadan biter insallah..İnşallah senin hiç olmaz.. Rabbim saglıkla getirsin de inşallah çekeriz napalım :)
Ben yanlış yorum yaptım ve silmeyi bilmiyorum kb
Kilo bile verdim 58.5 um şu an :)Hmm o zaman senin annen kadar olmasın diyelim, böyle şeyler benzermiş çünkü ama çok kilo almazsın bu sayede oradan bakalım artık
Öyle oluyormuş birinde okumuştum çok az kilo almış doğumdan sonra ilk hamile olduğu kilosundan 2 kilo zayıf dönmüş eveKilo bile verdim 58.5 um şu an :)
Evet tecrübeli annelerden öneri bekliyoruzKızlar hastane çıkışı ve battaniye çok lazım oluyor sürekli batıyor
Ben sonradan ek almıştım
Birde tulum çok seviyorum göbek bağını engellemiyor
Vayy süpermiş valla. Max 10 kilo alırım inşallah diyelim..Öyle oluyormuş birinde okumuştum çok az kilo almış doğumdan sonra ilk hamile olduğu kilosundan 2 kilo zayıf dönmüş eve
Ben de öyle istiyorum fazlası olmaz umarımVayy süpermiş valla. Max 10 kilo alırım inşallah diyelim..
Kim olsa aynısını yaparım bellezamBuranın normale dönmesine sevindim :)
Miacım ankaya o kadar değer vermişsin ki kızdı diye topiği kapattırmaya kalktın, gördüğün değere bak anka :)
Oh mis 1 haftalık iş yapmışsınDün tatilden döndüm
Gelir gelmez temizlik planımı yaptım
Valizimi yerleştirdim kirlileri ayırdım
Nevresimleri değiştirdim
Renkliler yıkandı
Beyazlar yıkandı
Kızımı yıkadım
Bugün de yıkanan çamaşırları yerleştirdim
Nevresimler yıkandı
Lavabo wc temizledim
Mutfağı topladım
Bulaşıklar makinede yıkandı, yerleştirdim
Toz aldım
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Banyoyu sildim
Kullanmadığımız bir wc var orayı ve balkonu eşim yıkadı
Çöpleri attı
Şu an 2 battaniye makinede yıkanıyor
Bu arada toplamda 3 battaniyem var 3 ü de hediye geldi :) konusu geçti diye yazayım dedim
Son olarak ütüleri ayırdım bekliyorlar inşallah onları da yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?