11 haziran randevum, ağrım çok fazla o yüzden bir terslik mi var diye korkuyorum
Benimde hep kasiklarim agridi sanki hep hasta olacakmisim gibi korkma yerlesme agrisidir o inşallah. Kanama olmadiktan sonra kahverengi lekenme olabilir ama kırmızı kandan kork diye okudum hep netten..bana da muhakkak haber ver bende merak ederim şimdi:)

Tabiki haber veririm ağrı dışında bir şikayetim yok çok şükür, aman güzelce yerleşsin de ben razıyım ağrıya

Görecem iki hafta sonra seni bebek seni bi kustursun da gör bakem
senin eski mesajına denk geldim az önce mide bulantım falan yok demişsin, anam dedim hiç belli olmuyor bu işler en kısa zamanda bitsin inşallah seninde bulantılar, annene falan sordun mu onun nasılmış, benim annem ablam hiç bulantı yaşamamışlar onlara güveniyorum şuanda

Hadi ya o zaman sen sanslisin valla. Ben anneme sordum annem varya acayip kötü yaşamış mide bulantisini.tek tesellim daha da kötü olmadan biter insallah..İnşallah senin hiç olmaz.. Rabbim saglıkla getirsin de inşallah çekeriz napalım :)

Hmm o zaman senin annen kadar olmasın diyelim, böyle şeyler benzermiş çünkü ama çok kilo almazsın bu sayede oradan bakalım artık

Kızlar hastane çıkışı ve battaniye çok lazım oluyor sürekli batıyor
Ben sonradan ek almıştım
Birde tulum çok seviyorum göbek bağını engellemiyor

Buranın normale dönmesine sevindim :)
Miacım ankaya o kadar değer vermişsin ki kızdı diye topiği kapattırmaya kalktın, gördüğün değere bak anka :)

Buranın normale dönmesine sevindim :)
Miacım ankaya o kadar değer vermişsin ki kızdı diye topiği kapattırmaya kalktın, gördüğün değere bak anka :)
Kim olsa aynısını yaparım bellezam
Hep diyorum ya sizler sayesinde bu topik var
Siz olmasanız ben kendi başıma ne yapacağım :)

Dün tatilden döndüm
Gelir gelmez temizlik planımı yaptım
Valizimi yerleştirdim kirlileri ayırdım
Nevresimleri değiştirdim
Renkliler yıkandı
Beyazlar yıkandı
Kızımı yıkadım

Bugün de yıkanan çamaşırları yerleştirdim
Nevresimler yıkandı
Lavabo wc temizledim
Mutfağı topladım
Bulaşıklar makinede yıkandı, yerleştirdim
Toz aldım
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Banyoyu sildim
Kullanmadığımız bir wc var orayı ve balkonu eşim yıkadı
Çöpleri attı
Şu an 2 battaniye makinede yıkanıyor
Bu arada toplamda 3 battaniyem var 3 ü de hediye geldi :) konusu geçti diye yazayım dedim
Son olarak ütüleri ayırdım bekliyorlar inşallah onları da yapabilirim.

Oh mis 1 haftalık iş yapmışsın
Eve gidip ütü yapasım geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…