Tabiki de buyur gelKizlar araniza katılabilirmiyim bende
İşe yakın ev bulmanız gayet güzel olmuşSelam kizlaaaaaaaar. 350 syf birikmiş bildirim gelmemiş ben de yogundum dedim ne oldu sayfaya başladım okumaya @lindali çoook sevindim bebisemuhabbetlere güldüm o sırada yanlışlıkla son syf geldim ki sayfa kapanıyor başa dönüp anlamaya çalışırken benim bebeler uyandı. Şimdi fırsat buldum merakla açtım syf şükür devam ediyor.
Doğum iznim bitti yrn işe başlıyorum. Evimi toparladim kapattım. İşe yakın annemin yazlık evi var orada yaşayacağız bir süre. Süt izninde eve gelip gideyim diye. Bu eve yerlestik.
Evde dolaplara sığmayan biz o kadar minimallesmisiz ki 4 kişi küçücük bir elbise dolabına sigdik. Bir süre bu şekilde yaşayalım size detaylari yazacağım. Bakalım kapsül dolap işi bizde nasıl olacak
GünaydınlarGünaydınlar
Bugün yeni bir hafta
bu hafta yarım kalan kitabımı okumak istiyorum.
birde film izlemek
evde rutin işler yapıp geçeceğim.
ay sonu işlerim çok yoğunlaşır
o yüzden full dinlenmeli bir hafta olsun.
bu arada benim zula patladı size anlatacağım :)
İşine karışmak gibi algılamazsan eğer yoğurt kürü var herkes çok memnun ben sadece bir kere içmiştim tadı kötü değil 10 gün uyguluyorlar en az iki kilo veriyorlar bünyeye göre değişiyor tabiki, kendini iyi hissetmek istersen bir dene derimBu arada Ramazan’da 2 kilo vermiştim evde olduğum sürede 1 kilo kadar almışım geri
Bugün evden yemek ve tatlı aldım yanıma öğlen biraz güzel yerim akşam dikkatli yiyeceğim hatta belki yemem duruma göre :))
İşine karışmak gibi algılamazsan eğer yoğurt kürü var herkes çok memnun ben sadece bir kere içmiştim tadı kötü değil 10 gün uyguluyorlar en az iki kilo veriyorlar bünyeye göre değişiyor tabiki, kendini iyi hissetmek istersen bir dene derim
Günaydın herkese, geçen hafta annecim geldi, temizlik işini beraber yapıyoruz çoğunu annem yapıyoryemek de büyük ölçüde onda
Ben de iyice Doğum stresine girdim ha şimdi ha birazdan diye, kafamda doğumhaneden çıkamıyorum
Oğlum tuvalet eğitimi çok şükür tamamladı çok mutluyumodasını da benimsedi, kardeşi gelince nasıl olur bilmem
Birikime 100 tl atacağım.
Benden şimdilik bu kadar.
Herkese verimli bir hafta diliyorum
Günaydınlar herkese
Hala kötü vaziyetteyim sabahları baya kötü uyanıyorum
Sakız falan bi nebze ama sonra tekrar başlıyor ve hiç bi şey yiyemiyorum
Tüm hamileliğim böyle giderse ben bu bebise alışverişe falan çıkamam bu halde.. yatmakla geçiyor günlerim sadecé.
Mià olsun borçları kapattıktan sonra aklındaki leri yaparsın inşallah acele etme bence.
Benim oglum da temmuz 2016 doğumlu o da aramızda uyuyo hala :)Yaa bak ne güzel herşey yoluna girmiş
benim kızım hala aramızda uyuyor
erken uyuduğu için gece birkaç defa uyanıyor.
Doğuma son 16 gün var en unutulmaz anı ve heyecan tadını çıkar :)
Oğlumun Doğumu bir anda 37+1 de olmuştu. Bu stresi yaşamamıştım ama gerçekten güzel heyecanlarYaa bak ne güzel herşey yoluna girmiş
benim kızım hala aramızda uyuyor
erken uyuduğu için gece birkaç defa uyanıyor.
Doğuma son 16 gün var en unutulmaz anı ve heyecan tadını çıkar :)
Doktorundan bulantı ilacı istedin mi, muhtemellen 16-17. Hafta da biter yaşarken hiç geçmeyecek gibi gelse deGünaydınlar herkese
Hala kötü vaziyetteyim sabahları baya kötü uyanıyorum
Sakız falan bi nebze ama sonra tekrar başlıyor ve hiç bi şey yiyemiyorum
Tüm hamileliğim böyle giderse ben bu bebise alışverişe falan çıkamam bu halde.. yatmakla geçiyor günlerim sadecé.
Mià olsun borçları kapattıktan sonra aklındaki leri yaparsın inşallah acele etme bence.
Benim oglum da temmuz 2016 doğumlu o da aramızda uyuyo hala :)
Doktorumdan geçen hafta gaz için hap istedim yazamam zararlı dediDoktorundan bulantı ilacı istedin mi, muhtemellen 16-17. Hafta da biter yaşarken hiç geçmeyecek gibi gelse deAllah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?