İnşallah mià yoksa isim var vallaha.hayatımı çok etkilemeye başladı.
Bende bebek için belli bir miktar para ayırmak istiyorum.o miktarla da rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum zira her şey zamlaniyor

Canım herşeyi yeni alınacaksa baya baya zorluyor.
bazı şeyler yiğenimden kalmıştı ona rağmen çok masraflı oldu.
birde doğum sonrası birikim şart mutlaka eksik çıkıyor.

Canım herşeyi yeni alınacaksa baya baya zorluyor.
bazı şeyler yiğenimden kalmıştı ona rağmen çok masraflı oldu.
birde doğum sonrası birikim şart mutlaka eksik çıkıyor.
Canım her şey sıfır alınacak kimseden bi şey kalan yok.ayirabolecegim bütçe 10 ya da 15 bin arası her şeyi içinde yeter mi ki acaba?

tarif alabilir miyim canım :)

eşinin vaatleri çok güzel miacım :)) inşallah gerçekleşirse daha da güzel olur sağlık olsun birikim her zaman olur Allahın izniyle

Yetmesi sana bağlı linda her bütçeye göre ürün seçenek var.
en az 5 bin gidiyor.
Çok uç noktalarda gezmeden halletmeye çalışacağım inşallah. Haklısın aslında inşallah kafama uygun bulurum güZEL şeyler. Bi de her şeyi tek tek netten mi almalıyım öyle çok zor olmaz mı mesela é bebek é gidip herşeyini alırım diye düşünmüştüm ama biri çok pahalı falan deyince vazgeçtim.böyle toptan alacağım hem kaliteli hem uygun yer var mı tavsiyelere acigim

benim kızım mayıs 2016 doğumlu ve 1,5 senedir yatağımızın yanında yatağı var onda yatıyor. biz artık bel ağrısı çekmeye başlamıştık kızımla sığmaya çalışırken

İnşallah mià yoksa isim var vallaha.hayatımı çok etkilemeye başladı.
Bende bebek için belli bir miktar para ayırmak istiyorum.o miktarla da rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum zira her şey zamlaniyor
burda gereksiz bebek alış verişi ,alınmaması gerekenler diye bir topik vardı bence alışveriş yapmadan oraya mutlaka bak linda.

Karşılaştırma yaparsın hem netten hem magazadan almıştım
mesela süt sağma mak magazayla int arasında büyük fark vardı
hemen netten aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…