İnşallah mià yoksa isim var vallaha.hayatımı çok etkilemeye başladı.
Bende bebek için belli bir miktar para ayırmak istiyorum.o miktarla da rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum zira her şey zamlaniyor
Canım her şey sıfır alınacak kimseden bi şey kalan yok.ayirabolecegim bütçe 10 ya da 15 bin arası her şeyi içinde yeter mi ki acaba?Canım herşeyi yeni alınacaksa baya baya zorluyor.
bazı şeyler yiğenimden kalmıştı ona rağmen çok masraflı oldu.
birde doğum sonrası birikim şart mutlaka eksik çıkıyor.
tarif alabilir miyim canım :)İşine karışmak gibi algılamazsan eğer yoğurt kürü var herkes çok memnun ben sadece bir kere içmiştim tadı kötü değil 10 gün uyguluyorlar en az iki kilo veriyorlar bünyeye göre değişiyor tabiki, kendini iyi hissetmek istersen bir dene derim
Canım her şey sıfır alınacak kimseden bi şey kalan yok.ayirabolecegim bütçe 10 ya da 15 bin arası her şeyi içinde yeter mi ki acaba?
eşinin vaatleri çok güzel miacım :)) inşallah gerçekleşirse daha da güzel olur sağlık olsun birikim her zaman olur Allahın izniyleBayramın 3. günü eşim bankadaki 800 tl yi gördü
sonraki günde ödemesi varmış istedi (ben başıma geleceğini biliyordum)
neyse dedim bankadaki altın hesabında bozulmasın evdeki tl verdim.
1400 tl
akşam 800 tl geri ödedi 600 tl kaldı borcu :)
haliyle benimde hevesim kaçtı
sonra durum değerlendirmesi yaptık
eylülün kreş masraflarını eşim karşılayacak bakım ücretini ben ödeyeceğim. Eylül ayında
birde ben parayı birikime atınca market düzenimiz bozuldu
ayrıca banyo tadilatında sadece fayans ve temel işleri yapabilirim dedi
bu yıl ev borcunun yarısını ödeyecek birde arabasını değiştirecekmiş
benim arabamı da değiştirecekmiş falan.
evin borcu bitmedikçe ne birikim yapabilirim nede istediklerimi.
Suhanım geldi :)
Çok uç noktalarda gezmeden halletmeye çalışacağım inşallah. Haklısın aslında inşallah kafama uygun bulurum güZEL şeyler. Bi de her şeyi tek tek netten mi almalıyım öyle çok zor olmaz mı mesela é bebek é gidip herşeyini alırım diye düşünmüştüm ama biri çok pahalı falan deyince vazgeçtim.böyle toptan alacağım hem kaliteli hem uygun yer var mı tavsiyelere acigimYetmesi sana bağlı linda her bütçeye göre ürün seçenek var.
en az 5 bin gidiyor.
tarif alabilir miyim canım :)
selamlar.herkesin geçmiş bayramını tebrik ederim
eşinin vaatleri çok güzel miacım :)) inşallah gerçekleşirse daha da güzel olur sağlık olsun birikim her zaman olur Allahın izniyle
burda gereksiz bebek alış verişi ,alınmaması gerekenler diye bir topik vardı bence alışveriş yapmadan oraya mutlaka bak linda.İnşallah mià yoksa isim var vallaha.hayatımı çok etkilemeye başladı.
Bende bebek için belli bir miktar para ayırmak istiyorum.o miktarla da rahat rahat alışveriş yapmak istiyorum zira her şey zamlaniyor
Çok uç noktalarda gezmeden halletmeye çalışacağım inşallah. Haklısın aslında inşallah kafama uygun bulurum güZEL şeyler. Bi de her şeyi tek tek netten mi almalıyım öyle çok zor olmaz mı mesela é bebek é gidip herşeyini alırım diye düşünmüştüm ama biri çok pahalı falan deyince vazgeçtim.böyle toptan alacağım hem kaliteli hem uygun yer var mı tavsiyelere acigim
kaliteli topik çok faydalandım sizden.hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz benim için.devam etmenize çok sevindim
olsun o kadar adam arabanın modelini yükseltecekmiş ben beğendim anlaşmayıLavabo dolabını bana kitledi
Bu sene tayinciyiz diger ay kısmetse taşınıyoruz. Parkyatagi vardi onu da verdim birine yatmiyo nasilsa diye. Su ara herseyi veriyorum atıyorum ohh ne guzel oluyo :))Yatağına götürsek vicdan yapıyoruzGeri getirsek mi falan diyoruz.
olsun o kadar adam arabanın modelini yükseltecekmiş ben beğendim anlaşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?