Herkes evini sadeleştiriyor ne güzel. Geçen gün sizden aldığım gazla 3 makine çamaşır ütülemiştim. Bu sefer kendime sadeleşme konusunda hedef koydum. Bakalım bu hafta sonu kaç parça eleyebileceğim :)
Fazlalıkları atmaya başlamak bir cesaret gerektiriyor. Bunu evdeki diğer bireylere yaymak daha büyük bir çaba ve ikna gerektiriyor.Bizde eksiklerimizi buluyoruz sohbet ettikçe :)
Fazlalıkları atmaya başlamak bir cesaret gerektiriyor. Bunu evdeki diğer bireylere yaymak daha büyük bir çaba ve ikna gerektiriyor.
Gerçekten uzun bir yol bu :) sizlerle tam gaz devam :)
evde denerim batırırsa anneme yollarım hehe :)
Battaniye tüylü olmaz mıOyun oynarken altına bana çeyiz olarak gelen yorganlardan sermeyi düşünüyorum ama bu sefer de kolları içine gömülebilir.
Bilmiyorum kararsız kaldım. Keşke evimiz yerden ısıtmalı olsaydı.
Battaniye tüylü olmaz mı
Mantıklınevresim geçirir :)
Ben oğluma küçük bir resim defteri ve boya kalemleri verdim. Sürekli peşimde anne bayrak yaz, anne yıldız yaz şunu yaz bunu yaz( çiz de demiyor) baktım böyle olmayacak Benim resim yeteneğimi geliştiriyor gerek yok dedim şimdi boyama kitapları aldım çok güzel oyalanıyor, anne ben çocuk yazıyorum, tavuk yazıyorum diyor ( yine boyuyorum yok ). Oyun hamurunu arada veriyorum başta bana yaptırıyordu şimdi ben yapacağım diyor ama çok batırıyor. Balkondayken vermeye çalışıyorum.
Benimki oyuncakların yüzüne bakmasa bile o sepet bir dökülecekdağıtmadan ne zaman oynarlar acaba :)
Benimki oyuncakların yüzüne bakmasa bile o sepet bir dökülecek
Gerçekten en nefret ettiğim şeyBirde koltuk altına gitmese oyuncaklar
Tüyünden çok gergin olması önemli. Emeklerken yuvarlıyo altına aldığı şeyleri. :)Battaniye tüylü olmaz mı
Gerçekten en nefret ettiğim şeyoyuncak paspası yoldu ama çubuğunu atmıyorum oyuncakları çıkartabilmek için
benim oğlumda eylülde 3 yaşında olacak. bizde de durum ayı. pazartesi kreşe başladı umarım kendisi yapmaya başlar.Kizlar bide sorum olacak. Oglum temmuzda 3 yaşında olacak insallah. Etkinlik yapmaya çalışıyorum mesela boyama oyun hamuru gibi kendisi yapmiyo bana yaptırıyo hep acaba erken mi bu etkinliklere bilemedim legolarini kendisi yapiyo eskiden onu da bana yaptırırdı:))
çocuk çok güzel oynuyor ama evin heryeri batıyor. dışarıda oynatma şansın varsa al.yoksa ben çöpe attım.Hamur başarışız olmuştu.
boyama olarak özgün bir çalışma çıkarıyoruz :) rasgele karalıyor tahtayı amacı eli güçlensin istiyorum.
kinetix kum deneyeceğim. şuan sadece araştırıyorum.
İş yerindeki insanların egoları beni çok yoruyor. Laf sokmalar, sinirli konuşmalar
9 senedir çalıştığım ofisten çıkıp, buraya görevlendirildim. Neredeyse 1 ay oluyor ama ben daha alışamadım. Ortamımı, arkadaşlıklarımı özlüyorum. Orası daha yoğun ve stresli bir yerdi ama kendimi daha iyi ve işe yarar hissediyordum.
Bakalım ne kadar süre burada kalmaya devam edeceğim.
koltuklarımı çocuklar olana kadar çok kullanışlı buluyordum şimdi yere sıfır kolttuk istiyorum :) şemsiye sapı ile çekiyoruz bizdeBirde koltuk altına gitmese oyuncaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?