Bizde eksiklerimizi buluyoruz sohbet ettikçe :)
Fazlalıkları atmaya başlamak bir cesaret gerektiriyor. Bunu evdeki diğer bireylere yaymak daha büyük bir çaba ve ikna gerektiriyor.

Gerçekten uzun bir yol bu :) sizlerle tam gaz devam :)

Fazlalıkları atmaya başlamak bir cesaret gerektiriyor. Bunu evdeki diğer bireylere yaymak daha büyük bir çaba ve ikna gerektiriyor.

Gerçekten uzun bir yol bu :) sizlerle tam gaz devam :)

Evde başlayan sadelik hayatının her alanına etki etmeye başlıyor.
uzun bir yol.
değişmek zaman alıyor :)

Ben oğluma küçük bir resim defteri ve boya kalemleri verdim. Sürekli peşimde anne bayrak yaz, anne yıldız yaz şunu yaz bunu yaz( çiz de demiyor ) baktım böyle olmayacak Benim resim yeteneğimi geliştiriyor gerek yok dedim şimdi boyama kitapları aldım çok güzel oyalanıyor, anne ben çocuk yazıyorum, tavuk yazıyorum diyor ( yine boyuyorum yok ). Oyun hamurunu arada veriyorum başta bana yaptırıyordu şimdi ben yapacağım diyor ama çok batırıyor. Balkondayken vermeye çalışıyorum.

dağıtmadan ne zaman oynarlar acaba :)

İş yerindeki insanların egoları beni çok yoruyor. Laf sokmalar, sinirli konuşmalar

9 senedir çalıştığım ofisten çıkıp, buraya görevlendirildim. Neredeyse 1 ay oluyor ama ben daha alışamadım. Ortamımı, arkadaşlıklarımı özlüyorum. Orası daha yoğun ve stresli bir yerdi ama kendimi daha iyi ve işe yarar hissediyordum.

Bakalım ne kadar süre burada kalmaya devam edeceğim.

benim oğlumda eylülde 3 yaşında olacak. bizde de durum ayı. pazartesi kreşe başladı umarım kendisi yapmaya başlar.

Hamur başarışız olmuştu.
boyama olarak özgün bir çalışma çıkarıyoruz :) rasgele karalıyor tahtayı amacı eli güçlensin istiyorum.

kinetix kum deneyeceğim. şuan sadece araştırıyorum.
çocuk çok güzel oynuyor ama evin heryeri batıyor. dışarıda oynatma şansın varsa al.yoksa ben çöpe attım.

Bizimde iş ortamı çok değişti
bundan 5-6 yıl önce çok güzeldi arkadaşlıklar vardı.
hatta yetmezdi dışarıda görüşürdük.
sonra işi bırakanlar evlenenler derken
yerini kimse dolduramadı o günlerin.
odamda bile fazla durmazdım şimdi odamdan çıkmıyorum.
selam verene selam veriyorum.
1 abla var onunla konuşurum, yemeğe gideriz öyle.
bir şekilde insanları olduğu gibi kabullenmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…