çocuk çok güzel oynuyor ama evin heryeri batıyor. dışarıda oynatma şansın varsa al.yoksa ben çöpe attım.
iş yerinde bir yoğunluk oldu :)İznimi aldım yarın işe gelmeyeceğim.
bende bu fırsattan istifade
tüm dolapları kontrol edeceğim.
önceden ayırdıklarım dahil size foto çekerim
belleza nerdesin ?
benimkiyle aynı yaşta demekkibenim oğlumda eylülde 3 yaşında olacak. bizde de durum ayı. pazartesi kreşe başladı umarım kendisi yapmaya başlar.
Senin sistemde güzelmiş canım.Mia- cts çalışmamak büyük nimet
ben 1 hafta çalışıp 1 hafta çalışmıyorum
bu hafta çalışacağım maalesef
benim camlar da kirlendi. Ramazan'dan önce silmiştim yine bi silesim var ama bakalımOdamı topladım masamı topladım
iş çıkışı markete uğrayacağım.
2 gün evdeyim.
çerez vs alayım
birde cam silme bezine bakacağım.
benim camlar da kirlendi. Ramazan'dan önce silmiştim yine bi silesim var ama bakalım
henüz temizlik planı yapmadım.
Evet kabul etmek gerekiyor ama bu sürgünü ve şartları kendim kabullenemiyorum ki, insanları nasıl kabulleneyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bizimde iş ortamı çok değişti
bundan 5-6 yıl önce çok güzeldi arkadaşlıklar vardı.
hatta yetmezdi dışarıda görüşürdük.
sonra işi bırakanlar evlenenler derken
yerini kimse dolduramadı o günlerin.
odamda bile fazla durmazdım şimdi odamdan çıkmıyorum.
selam verene selam veriyorum.
1 abla var onunla konuşurum, yemeğe gideriz öyle.
bir şekilde insanları olduğu gibi kabullenmek gerekiyor.
AminEvet kabul etmek gerekiyor ama bu sürgünü ve şartları kendim kabullenemiyorum ki, insanları nasıl kabulleneyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de artık kendi işimi yapıp gideceğim her gün. Zaten 1.5 saat önce çıkıyorum. O da kar :)ben epey insanla çalıştım kısa sürede. en güzel çözüm kendi işimi yapmak. istersem konuşurum aralarına girerim istemezsem girmem. o ayarı oldukça sağladığımı hissediyorum bana iyi geliyor.
Selam kolay gelsin herkese
Yarın misafirim var akşama bugün iki çeşit yarın iki çeşit yapacağım, evi toplayacağım, fırın çalışmışken akşam yemeğini fırında yapacağım çok işim var ama yatıp dinlenesim var
bugün okuldan erken geldim çamaşır attım makineye, beyaz sirkeyle bulaşık makinesini temizliyorum şuanda bakalım nasıl olacak
tşk ederim
Eline sağlık arkadaşım.
benim büyük oğlum 9 eylülbenimkiyle aynı yaşta demekki
9 eylül
23 eylül 2016 :)benimkiyle aynı yaşta demekki
9 eylül
Benimki de 28 Ekim 201623 eylül 2016 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?