börek ve patates salatası en sevdiğim tatlar.
tatlı olarak muhallebili tatlı veya bisküvili pasta :)
misafirliğe gidesim geldi
buyur gel Mia beklerim ben de patates salatasına bayılırım
Gelin pastası ve pudingli kurabiye yaptım, yarın da buzluktan börek ve dereotlu kremalı poğaça yapacağım akşam çok fazla yenmiyor yeter diye düşündüm
Akşam yemeğini de yaptım baya yoruldum uzandım birazdan ortalığı toplayacağım
Ben de geleyim mi?buyur gel Mia beklerim ben de patates salatasına bayılırım
Gelin pastası ve pudingli kurabiye yaptım, yarın da buzluktan börek ve dereotlu kremalı poğaça yapacağım akşam çok fazla yenmiyor yeter diye düşündüm
Akşam yemeğini de yaptım baya yoruldum uzandım birazdan ortalığı toplayacağım
Tabiki gel çok sevinirimBen de geleyim mi?
Fiyatlar oldukça artmış mia haklısın ama toplu yaptırsanız banyo mutfak dolabı belki uygun bir fiyat alabilirsiniz. Sen ayrıca yine birikime başla benceBende yemekleri yaptım biraz mutfağı topladım
Ablam çağırdı
Mutfak için dolaplara 7 bin istemişler
Hazır mutfak alacaklar
Benimde hayallerim tek tek buhar olup gidiyor
Bugün bütün gün oglumla dışarıdaydık. Biraz uzak bi park var oraya gittik. Eve geldik yemeğimizi yedik şimdi uyumak üzere cok yorulmuş. Ama eve zor getiriyorum ya :))
Parkta bi mescid var oraya girdi çıkmadı bende ordan çıkarmak icin dedim dondurma alalim diye dondurma hakkımı kaybettim getirirken zorlandım o yuzdenOh ne güzel canım uyusun da sen de dinlen biraz. Ben de dondurma alacağız diye kandırıp getirdim yoksa gelmiyor parktan
Ayet olsun canım valla :))Parkta bi mescid var oraya girdi çıkmadı bende ordan çıkarmak icin dedim dondurma alalim diye dondurma hakkımı kaybettim getirirken zorlandım o yuzdenuyudu canim simdi bende kahve yapicam kendime simdi
Sagol canımAyet olsun canım valla :))
Biz sen balkonda salıncak var orada devam ediyoruz şu an
Hepsini aynı anda yapamayız canım hallederiz amanFiyatlar oldukça artmış mia haklısın ama toplu yaptırsanız banyo mutfak dolabı belki uygun bir fiyat alabilirsiniz. Sen ayrıca yine birikime başla bence
Kolay gelsin canım. Biz de kızımla yine bi saat salıncakta sallandık. Şimdi odasındayz oyun oynayacağız bir yandan da ayıklama yapmaya çalışacağımGünaydınlar
Bugün ev temizleme işlerine başlayacağım bakalım neler gidecek evden
Burda yağmur yağıyor dışarı çıkamadıkKolay gelsin canım. Biz de kızımla yine bi saat salıncakta sallandık. Şimdi odasındayz oyun oynayacağız bir yandan da ayıklama yapmaya çalışacağım
Size uyup oğlanın küçülenleri dağıtacaktım satılanları da ilana koymuştum ki yeniden bebek geleceğini öğrendim iyi ki istifçi yanım baskın çıktı bu sefer
[/QUOTE
Oo bebek geliyor sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Güzel olanları bende saklıyorum hala
Niye böyle düşündün acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?