börek ve patates salatası en sevdiğim tatlar.
tatlı olarak muhallebili tatlı veya bisküvili pasta :)
misafirliğe gidesim geldi
buyur gel Mia beklerim ben de patates salatasına bayılırım
Gelin pastası ve pudingli kurabiye yaptım, yarın da buzluktan börek ve dereotlu kremalı poğaça yapacağım akşam çok fazla yenmiyor yeter diye düşündüm
Akşam yemeğini de yaptım baya yoruldum uzandım birazdan ortalığı toplayacağım

Eline sağlık

Ben de geleyim mi?

Selam kızlar.
Bugün yine geldim yemek hazırdı yedik kızımla :) park geldik şimdi ben sallanıyorum kızım da kayıyor
Ev biraz dandini kaldı gidince toparlarım yarına süpürmesi kalır sadece inşallah.

Bende yemekleri yaptım biraz mutfağı topladım
Ablam çağırdı
Mutfak için dolaplara 7 bin istemişler
Hazır mutfak alacaklar
Benimde hayallerim tek tek buhar olup gidiyor

Bugün bütün gün oglumla dışarıdaydık. Biraz uzak bi park var oraya gittik. Eve geldik yemeğimizi yedik şimdi uyumak üzere cok yorulmuş. Ama eve zor getiriyorum ya :))

Bende yemekleri yaptım biraz mutfağı topladım
Ablam çağırdı
Mutfak için dolaplara 7 bin istemişler
Hazır mutfak alacaklar
Benimde hayallerim tek tek buhar olup gidiyor
Fiyatlar oldukça artmış mia haklısın ama toplu yaptırsanız banyo mutfak dolabı belki uygun bir fiyat alabilirsiniz. Sen ayrıca yine birikime başla bence

Bugün bütün gün oglumla dışarıdaydık. Biraz uzak bi park var oraya gittik. Eve geldik yemeğimizi yedik şimdi uyumak üzere cok yorulmuş. Ama eve zor getiriyorum ya :))

Oh ne güzel canım uyusun da sen de dinlen biraz. Ben de dondurma alacağız diye kandırıp getirdim yoksa gelmiyor parktan

Oh ne güzel canım uyusun da sen de dinlen biraz. Ben de dondurma alacağız diye kandırıp getirdim yoksa gelmiyor parktan
Parkta bi mescid var oraya girdi çıkmadı bende ordan çıkarmak icin dedim dondurma alalim diye dondurma hakkımı kaybettim getirirken zorlandım o yuzden uyudu canim simdi bende kahve yapicam kendime simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…