- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
hayırlı olsunselam kızlar kızımı evlenirdik çok şükür ya artık burdayım
arada kk ya girip okuyordum yazmaya zamanım yoktu yazarsam cevap veremem diye yazmadım bu gün mutfağı toplayım biraz ya çünkü çok dağınık
teşekürlerhayırlı olsun
Hayırlı olsun :) 2. Den sonra küçülenleri direk yollayacağım inşallah. Kazara 3. Olursa da yeniden alsın babası ne yapayım artıkSize uyup oğlanın küçülenleri dağıtacaktım satılanları da ilana koymuştum ki yeniden bebek geleceğini öğrendim iyi ki istifçi yanım baskın çıktı bu sefer
Allah mesut etsin :)selam kızlar kızımı evlenirdik çok şükür ya artık burdayım
arada kk ya girip okuyordum yazmaya zamanım yoktu yazarsam cevap veremem diye yazmadım bu gün mutfağı toplayım biraz ya çünkü çok dağınık
Ufak bir kısmını vermiştim bir kısmını da vermek için ayırmıştım kıyamadıklarım da vardı sürpriz yumurta oldu buHayırlı olsun :) 2. Den sonra küçülenleri direk yollayacağım inşallah. Kazara 3. Olursa da yeniden alsın babası ne yapayım artık
Hayırlı olsunselam kızlar kızımı evlenirdik çok şükür ya artık burdayım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinUfak bir kısmını vermiştim bir kısmını da vermek için ayırmıştım kıyamadıklarım da vardı sürpriz yumurta oldu bu
Ben de bir de ocak 2019 modeli var 0-3yas arası tüm oyuncaklar mevcut evdeResmen 2016 lı çocukları olanlar (ben de dahil) doluşmuşuz :)) evi nasıl dağıtıyorlarsa artık
Hayırlı uğurlu olsun☺selam kızlar kızımı evlenirdik çok şükür ya artık burdayım
Hayırlı olsun, Allah mesut etsin inşaallah :)selam kızlar kızımı evlenirdik çok şükür ya artık burdayım
AtılmalıMia- benim biraz unum vardı bir poşette içinde böcek gördüm birkaç tane şimdi. Atmam mı gerekir hemen bir sürü şey okudum nette görüşler ikiye ayrılmış ben de bir bilene sormak istedim :)
gelir bende öyle olurumİyi Pazar’lar herkese, bugün 2 pantolon, 1 t-şirt ve iki çamaşırı elden çıkardım. Bi hafiflik geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?