Size uyup oğlanın küçülenleri dağıtacaktım satılanları da ilana koymuştum ki yeniden bebek geleceğini öğrendim iyi ki istifçi yanım baskın çıktı bu sefer
Hayırlı olsun :) 2. Den sonra küçülenleri direk yollayacağım inşallah. Kazara 3. Olursa da yeniden alsın babası ne yapayım artık

Hayırlı olsun :) 2. Den sonra küçülenleri direk yollayacağım inşallah. Kazara 3. Olursa da yeniden alsın babası ne yapayım artık
Ufak bir kısmını vermiştim bir kısmını da vermek için ayırmıştım kıyamadıklarım da vardı sürpriz yumurta oldu bu

Hafta sonu evime geldim. Sabah kahvaltı yaptık evde sonra çay börek meyve alıp denize gittik. Antalya da dolu var sahilde yakalandik 2 bebe ile

Eve gel duş al yemek ye derken çocukların uyku saati geldi ikisinide uyuttum makinada deniz havlulari var onları bekliyorum. Koca kişisi çocuklarla uyuyor. Yrn sabah erken kalkan bebeyi ona verip salona göndereceğim. Hakettim dimiii bi pazar sabah uykusunu

Bugün ev işlerimin büyük çoğunluğunu hallettim.
sabah kızımın rutin kontrolu vardi.ona gittik geldik.nevresimler degisti.2 makine camasir yikandi.yazlik kışlık sirkülasyonu tam anlamıyla bitti.3 tshirt elendi.Kızımın besiginde alt acma yeri ve donence cikarildi.yatagi havalandirildi.tüm ev supuruldu,silindi,toz alindi.kiz yikandi.ben de girecektim ama baya yorgunluk çöktü.cay keyfi sonrasi artik dinlenme vakti :)

Atılmalı
Yumurta ve dışkı bırakma olasılığı var ki bunlar çok tehlikeli limitlerde olabilir
Kağıt kese içinde buzdolabına saklaman daha iyi olur veya serin yerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…