benim ağzına kadar elişi vs dolu çeyiz sandığım var
atsan atılmaz
öneriniz var mı
Ben anneme verdim hepsini hatta çoğunu getirmedim zaten doğuya gidicez dedim. Burdayken de ceyizime yapılan yorganların hepsini verdim yastıkları felan yün olanları. Sordular bende böcek olmus dedim

ailede akrabalarda verebileceğim kimse yok.
kardeşim yeni evlendi ama annemin ona ayırdığı birkaç parça şeyi bile almadı
ben 15 senelik evliyim ozaman benim çevremde çok fazla çeyiz yapılıyordu ama şimdi bir tane bile kullandığım bir şey yok içinden

satabilirsin ceyiz dükkanlarına

Pazara gidip geldim az önce ne güzelmiş evde olunca pazara rahat rahat gitmek, buzdolabına yerleştirdim, biraz dinlenip evi üzerinden bir süpürüp sileceğim içim rahat edecek kadar, dünden çıkan ütüleri de yaptım mı bugün iyiyim

çok pahalı değil ki diğer seçeneklere göre müsait zamanda alınabilir hem alt kısmı kolay silinir.
Karyola alırsak eşimin bir gün yapacağı şark odası için bazamızda sakladığı tarihi eserleri için dolap almamız lazım. Şu anki evimizde dolap koyacak yer olmadığı için ve kiraya dolap almadığımız için önce ev almamız lazım bence baya pahalı

renkler konusunda ne düşünüyrsunuz peki?baktığımda gri,siyah,beyaz tonlar ağırlıkta .belli bir rengi varmı sizce minimalizmin
bence gözü yormayan çoğu renkle kombine olan renkleri tercih ediyorlar iskandinav tarzı mı öyle bir şey. kaktüsle de yeşillendiriyorlar :))

selam kızlar.
cuma günü iş ile ilgili bir şeyi unuttuğumu çıktığımda farkedince 2 gün kafama takıldı. ve pazartesiden itibaren iş listesi yaptım. acil gelenler ile birlikte yoğun bir çalışma içine girdim diyebilirim böylelikle. evde de düzen koruma rutin işler yapıyorum ama yemek konusunda bir isteksizlik var ne yiyesim var ne yapasım.. bugün pazara gideceğiz yaparım artık en az 1 hafta aldıklarımızla.

renkler konusunda ne düşünüyrsunuz peki?baktığımda gri,siyah,beyaz tonlar ağırlıkta .belli bir rengi varmı sizce minimalizmin

Karmaşık renkler evi boğucu gösterir.
ben gri beyaz hep seviyorum bunu minimalzmle tanışmadan öncede sevmiştim.
ama dekorda ufak renk katıyorum.
ahşapta dengeli şekilde kullanıyorum.

:) krom güzeldir.
Hani benim salondaki kocaman boşluk var ya oraya krom konsol, koktukların arasına krom sehpa alasım var. Ama sonra sıkılır mıyım diye düşünüyorum

Eklentiler

• 1D70109D-793A-462A-B9BC-0836216BB1F4.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…