Ben anneme verdim hepsini hatta çoğunu getirmedim zaten doğuya gidicez dedim. Burdayken de ceyizime yapılan yorganların hepsini verdim yastıkları felan yün olanları. Sordular bende böcek olmus dedimbenim ağzına kadar elişi vs dolu çeyiz sandığım var
atsan atılmaz
öneriniz var mı
benim ağzına kadar elişi vs dolu çeyiz sandığım var
atsan atılmaz
öneriniz var mı
ailede akrabalarda verebileceğim kimse yok.
kardeşim yeni evlendi ama annemin ona ayırdığı birkaç parça şeyi bile almadı
ben 15 senelik evliyim ozaman benim çevremde çok fazla çeyiz yapılıyordu ama şimdi bir tane bile kullandığım bir şey yok içinden
yatak örtünü çok sevdim.aldığın dönem bende zümrüt yeşiline baktım bulamadım.yatak başlığın çiçekliymiş. çiçek desenli yatak başlıklarını ben çok sevemedim niyeyse.Eki Görüntüle 2284588
Mesela yatak odası gayet boş tek detay sepetler.
Eki Görüntüle 2284590
Işık toplarım da evin her alanından kullanabiliyorum.
kırlentler de öyle.
atsan atılmaz ama belki satılır kıyıp satabilirsen tabibenim ağzına kadar elişi vs dolu çeyiz sandığım var
atsan atılmaz
öneriniz var mı
Bende düz başlıklı karyola istiyorum da 2 yılı bulur almamyatak örtünü çok sevdim.aldığın dönem bende zümrüt yeşiline baktım bulamadım.yatak başlığın çiçekliymiş. çiçek desenli yatak başlıklarını ben çok sevemedim niyeyse.
Ben hiç sevmiyorum başlık ama bazadan yatak kayar diye aldık mecburen yatak odasından iyice soğudum onunlaBende düz başlıklı karyola istiyorum da 2 yılı bulur almam
Ben hiç sevmiyorum başlık ama bazadan yatak kayar diye aldık mecburen yatak odasından iyice soğudum onunla
ferforje güzel evet ama karyola lazım ona.başlık seviyorum şu aralar ferforje yada tahta başlıklara merak sardım.
ferforje güzel evet ama karyola lazım ona.
Benim şimdi metal-krom tarzı hoşuma gitmeye başladıkarışık duygular içerisindeyim
Karyola alırsak eşimin bir gün yapacağı şark odası için bazamızda sakladığı tarihi eserleri için dolap almamız lazım. Şu anki evimizde dolap koyacak yer olmadığı için ve kiraya dolap almadığımız için önce ev almamız lazım bence baya pahalıçok pahalı değil ki diğer seçeneklere göre müsait zamanda alınabilir hem alt kısmı kolay silinir.
bence gözü yormayan çoğu renkle kombine olan renkleri tercih ediyorlar iskandinav tarzı mı öyle bir şey. kaktüsle de yeşillendiriyorlar :))renkler konusunda ne düşünüyrsunuz peki?baktığımda gri,siyah,beyaz tonlar ağırlıkta .belli bir rengi varmı sizce minimalizmin
renkler konusunda ne düşünüyrsunuz peki?baktığımda gri,siyah,beyaz tonlar ağırlıkta .belli bir rengi varmı sizce minimalizmin
Hani benim salondaki kocaman boşluk var ya oraya krom konsol, koktukların arasına krom sehpa alasım var. Ama sonra sıkılır mıyım diye düşünüyorum:) krom güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?