Karyola alırsak eşimin bir gün yapacağı şark odası için bazamızda sakladığı tarihi eserleri için dolap almamız lazım. Şu anki evimizde dolap koyacak yer olmadığı için ve kiraya dolap almadığımız için önce ev almamız lazım bence baya pahalı
Hani benim salondaki kocaman boşluk var ya oraya krom konsol, koktukların arasına krom sehpa alasım var. Ama sonra sıkılır mıyım diye düşünüyorum
Olmaz ama zaten perdesi, halısı uymuyor konsol da uymasınKoltuklarınla uyumlu olurmu bilemedim canım.
perdene varana kadar bununla uyumlu olması lazım.değişik bir parçaHani benim salondaki kocaman boşluk var ya oraya krom konsol, koktukların arasına krom sehpa alasım var. Ama sonra sıkılır mıyım diye düşünüyorum
Tam olarak bu olmaz zaten. Eşimin arkadaşı yapıyor bunları istediğimiz şekilde bişey yaptırabiliriz.perdene varana kadar bununla uyumlu olması lazım.değişik bir parça
Minimalizmin rengi beyaz bence. Benim rengim ise grirenkler konusunda ne düşünüyrsunuz peki?baktığımda gri,siyah,beyaz tonlar ağırlıkta .belli bir rengi varmı sizce minimalizmin
benimde konsolum aynalı.biraz geçsin aynayı çıkaracağım.onu boy aynısı olarak kullanabilirim.Tam olarak bu olmaz zaten. Eşimin arkadaşı yapıyor bunları istediğimiz şekilde bişey yaptırabiliriz.
Olmaz ama zaten perdesi, halısı uymuyor konsol da uymasın
Sen bilirsin canım benim takıntılarım var bu konuda :)
Ne güzel ya.Eki Görüntüle 2284334
Kızımın odasını tasarlarken hiç sadelik vs düşünmedim.
Tek amaç kızım odasında mutlu olmasıydı öylede oldu....
Yeşil renk çıktıktan sonra. yeşil renk çıkınca pişme süresi başlıyor.Canım bu süreler sarı renk çıktıktan sonraki süreler mi
Ne güzel ya.
Benim oğlumun odası dolu dolu.
Oyuncaklar, dolaplar,..
Bir de yatak odama sığmayan çeyiz sandığım, yatak yanındaki iki dolap da oğlumun odasında...
Başka bi eve çıkmak lazım çünkü yatak odama hiçbir şeyi sığdıramadımOğlun küçükte olsa bir birey
odasının kendine özel olmasını ister.
zamanında annemde bana yaşatmıştı o duyguları
sanırım öğrenmem gereken çok şey var
ben minimal yaşam deyince eşya anlamında sadeleşme eşya aksesuar azaltma sanmıştım ama işin içine renkler falan da girdi :))
Hangi model canım. Çünkü uzun o süreler.Yeşil renk çıktıktan sonra. yeşil renk çıkınca pişme süresi başlıyor.
Başka bi eve çıkmak lazım çünkü yatak odama hiçbir şeyi sığdıramadım
aynı benimkiyle. valla bilmiyorum ki nasıl oluyor :Hangi model canım. Çünkü uzun o süreler.
Benimkinde mercimek çorbası 3dk, kuru fasulye 10 dk, et 15 dakika, taze fasulye kabak vb 5 dk da pişiyor. Ki ben bi de sarıyı görür görmez kısıp dakika tutuyorum. Vitavit comfort benim.
aynı benimkiyle. valla bilmiyorum ki nasıl oluyor :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?