Müsait zamanda demiştim zaten :)

Hani benim salondaki kocaman boşluk var ya oraya krom konsol, koktukların arasına krom sehpa alasım var. Ama sonra sıkılır mıyım diye düşünüyorum
perdene varana kadar bununla uyumlu olması lazım.değişik bir parça

Tam olarak bu olmaz zaten. Eşimin arkadaşı yapıyor bunları istediğimiz şekilde bişey yaptırabiliriz.
benimde konsolum aynalı.biraz geçsin aynayı çıkaracağım.onu boy aynısı olarak kullanabilirim.

Benim evim renkli evlenirken canlı olsun istemiştik eşimle ama uyumlu olduğu için çok göz yormuyor ve biblo vazo tarzı şeyler fazla olmadığı için dağınık görünmüyor, tabi minimalizmle evlenmeden önce tanışmış olsaydım daha az renkli olurdu, artık eşyalar eskidikçe değişimi ona göre yaparım diyorum

Çamaşır yıkandı asıldı, kalan ütüler bitti, ev süpürüldü toparlandı, yarın silip Toz alacağım hepsini yapamadım yoruldum, yarın annem gelecek haziran ayında yapamadığım minimal hedefleri o gelince yapıcaz birlikte baza altı dolap üstü falan tek başıma uğraşmayayım dedim

Eki Görüntüle 2284334

Kızımın odasını tasarlarken hiç sadelik vs düşünmedim.
Tek amaç kızım odasında mutlu olmasıydı öylede oldu....
Ne güzel ya.
Benim oğlumun odası dolu dolu.
Oyuncaklar, dolaplar,..
Bir de yatak odama sığmayan çeyiz sandığım, yatak yanındaki iki dolap da oğlumun odasında...

sanırım öğrenmem gereken çok şey var
ben minimal yaşam deyince eşya anlamında sadeleşme eşya aksesuar azaltma sanmıştım ama işin içine renkler falan da girdi :))

Ne güzel ya.
Benim oğlumun odası dolu dolu.
Oyuncaklar, dolaplar,..
Bir de yatak odama sığmayan çeyiz sandığım, yatak yanındaki iki dolap da oğlumun odasında...

Oğlun küçükte olsa bir birey
odasının kendine özel olmasını ister.
zamanında annemde bana yaşatmıştı o duyguları

sanırım öğrenmem gereken çok şey var
ben minimal yaşam deyince eşya anlamında sadeleşme eşya aksesuar azaltma sanmıştım ama işin içine renkler falan da girdi :))

Ben sade yaşama başlarken direk eşyaları atıp yenilerini almadım :)
topiğin başlarını okursanız evimi ne kadar sadeleştirdiğimi sonra ihtiyaçlarıma göre alışveriş yaptığımı anlarsınız
tabi ki yeni eşyalar da modası geçmeyecek sevdiğim renkler tercih ediyorum. :)

Yeşil renk çıktıktan sonra. yeşil renk çıkınca pişme süresi başlıyor.
Hangi model canım. Çünkü uzun o süreler.
Benimkinde mercimek çorbası 3dk, kuru fasulye 10 dk, et 15 dakika, taze fasulye kabak vb 5 dk da pişiyor. Ki ben bi de sarıyı görür görmez kısıp dakika tutuyorum. Vitavit comfort benim.

aynı benimkiyle. valla bilmiyorum ki nasıl oluyor :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…