Yok canım eşim kuru fasulyeyi püre kıvamında seviyor resmenanka az pişmiş seviyor sen çok pişmiş seviyorsun bence
Yeni aldıysan servise göster istersen. Belki lastiğinde sorun vardır. Burda fissler topiği vardı orda da öyle yazıyor. 2009 veya 2010 da almıştık biz.aynı benimkiyle. valla bilmiyorum ki nasıl oluyor :
Aaa çıkmadın mı daha. Kolay gelsin. Benim hem temizlik hem düzen istiyor ev yine kaçtı ipin ucuBu saatlerde numune gelmiyor ama bekliyoruz bende video izleyerek 1 saatimi daha dolduruyorum.
bugün biraz temizlik yapabilirim çok yorulmadım gibi.
Çok boş bir gün geçirdim ya planladığım hiç bir şeyi yapamadım
Aaa çıkmadın mı daha. Kolay gelsin. Benim hem temizlik hem düzen istiyor ev yine kaçtı ipin ucu
Dün de öyle demiştimBugün de böyle olsun ankacım yarın yaparsın
Aaa ben kaçırmışım orayı. Tamam 8 de beraber yapalım bu gün.8 de çıkıyoruz artık eve gidene kadar buçuk oluyor.
mak çamaşır atıyorum gerisi gelmiyor.
evi görsen
Aaa ben kaçırmışım orayı. Tamam 8 de beraber yapalım bu gün.
AnlaştıkNe diyolar dı
maratonnn
olur yapalımmm :)
Anka eve geldim 5- 10 dk başlayalımAnlaştık
Başlayalım canım. Mutfakta biraz bulaşık var onlardan başlıyorum ben şimdiAnka eve geldim 5- 10 dk başlayalım
Bende etrafı toplayıp süpüreceğim yeppaaa gittimmm :)Başlayalım canım. Mutfakta biraz bulaşık var onlardan başlıyorum ben şimdi
Bende etrafı topladım girişi süpürdüm birkaç iş varda yapamadımMutfak toplandı. Süpürüldü.
Oturma odası toplandı dağıldı toplandı şu an yine dağınık
Yatak odası toplandı.
Kuruyan çamaşırlar toplandı gruplandı. 5 parça ütü yapıldı. Yeter bence ya
Eline sağlık. Genel işleri yaptıysan yeter gerisini yarın yaparızBende etrafı topladım girişi süpürdüm birkaç iş varda yapamadım
günaydin sürekli emzirdiği için vitaminsiz kaliyorsun bol bol vitamin al.Günaydın kızlar.
Doğumdan sonra dişim çürümüştü iyice kötü oldu bütün gece ağrıdı4 doğum yaptım her doğumda 1 dişim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?