dün
çamaşir katlama yerleştirme
banyo temizleme işi yapacaktim
uyumuşum...
bugün annemlere gidecegimi için yine işler askıya kaldi.
kaç gündür işlerimi yapamiyorum

Hobi

Şu aralar örgü kırlantlere ve makrome duvar süslerine bayılıyorum.
tabi ki hazır değilde kendim yapmak istiyorum.
kış dönemi deneyeceğim
örgü işini belki anneme devredebilirim :)

Hobi

Şu aralar örgü kırlantlere ve makrome duvar süslerine bayılıyorum.
tabi ki hazır değilde kendim yapmak istiyorum.
kış dönemi deneyeceğim
örgü işini belki anneme devredebilirim :)
Ben de geçen yıl amigurumi örüyordum yeğenime, bir yıldır elime almadım evdede bir dünya ip var bebişe bir şeyler yapayım diyorum ama her gün erteliyorum, insanın kafasını acayip rahatlatıyor çok sevmiştim ben

Vileda yaptım toz aldım etrafı toparladım, tek kişilik battaniye vardı onu makineye attım, iyi oldu ev en azından tozu gitti

Artık ev işi yaparken (ütü, ortalık toplama, silme) ve tek başıma kahvaltı yaparken YouTube videoları izliyorum bir yandan, başak kablan ve Şeyma Ünal özellikle, iş yaparken zamanım ölüyor diye düşünmüyorum ikisi bir arada olunca çok zevkli hale geliyor, takip etmek istediğiniz ama zaman bulamadığınız videolar varsa aklınızda bulunsun

Özellikle çamaşır katlarken izlemek güzel oluyor :)

ben hayatimi planlı düzenli toplu tutmaya çslıştığımda bi anda ev tepetelek oluveriyor;
yaz kurtul projemi hayata geçirmişim oysa..
yaz da aklında tutmak istediği yap da kurtul demek...
ee deniyorum pes edicem bi müddetten sora
pes etme huya sahibim bişeyler başaramiyorum

Bu göğüs uçları beni mahvetti, denemediğim şey kalmadı geçmiyor korkudan az emziriyor olmalıyım ki gece süt birikmiş, bi üşüme geliyor bi ateş basıyor. Her yerim kırık dökük
wendy zor kısmı atlattım kolay kısımdayım
73 ile Doğuma girdim şu an 68 im, 62 ile hamile kalmıştım. İlk Doğumda daha çabuk gitmişti kilolar.dün oğlum ve annemle yürüyüşe çıkayım dedim eşim bebekle ilgilenirken, amaan nasıl hamlamışım hamileyken çok rahat yürüyüş yapabiliyordum.

Ben de bi hobi edinmek istiyorum, makreme olabilir. Ortaokulda iş eğitimi dersinden çanta yapıyorduk. Tabi unuttum ama yine başlayabilirim. Başlarsan bana da bilgi ver miacım

Gümüş kapak denedin mi canım. Onunla geçmeyen duymadım hiç.

İnş geçer canım .
doğumdan önce 52 kiloydum 59 kiloya çıktım
2. bebek olursa 55 le 62 arası kilo alırım.

Tatil sonrası eylül ekim gibi başlayalım makreme işine
ben hiç yapmadım ama video baktım öğrenirim :)

Aynen canım bi gümüş kapağı dene istersen, benim ilk günler 2-3 gün çok yara oldu ama sonradan bi daha olmadı şükür. Güzelce emzirdiğim halde geçen hafta mastit oldum yaa.

İnşallah hemencecik geçer kuzum.

Sana da geçmiş olsun cnm, ilk oğlumda benim de 2-3 gün de geçmişti ve 1 aylıkken olmuştu. Bu ilk emzirmeyle başladı devam ediyor

Mikan canım ben her emzirme sonrası zeytinyağı sürmüştüm. Arada emmeyeceği zaman fito krem sürmüştüm. Zeytinyağını yıkamaya gerek yok ama fito kremi yıkamak gerekiyor bebek emmeden. Çok geçmiş olsun en büyük acılardan biri meme ucu

Doğumdan önce lansinoh kullanmaya başladım, Doğumdan sonra lansinoh, hematan, medecessol(yanlış yazmış olabilirim), tahin üstü yağı, zeytinyağı, aloe Vera sürdüm hiç yumuşatmadılar bile
Bugün arkadaş saraçoğlunun karabaş otu kürünü tavsiye etti. Hemen aldırdım eşime ve sadece 1 kere pansuman yapmama rağmen mucizevi bir şekilde etki etti çok şaşırdım. Hamişler Doğumdan önce edinin bu otu:)

Geçmesine çok sevindim canım :)) bir çok şey denemişsin zaten.

yine yapamadim:)
dün akşam piknikteydik valla çok mutlu geçirdim:)

MErhaba kızlar,

eskisi kadar gelemiyorum buralara.
Bu hafta yoğun geçiriyorum. yıllık izin dönemi sebebiyle eksik eleman çalıştığımızdan iş yeri koşturmacalı bira

Bi de akraba düğünleri sebebiyle anneme geldik. Evden uzak olduğumdan eve de adapte değilim bu aralar.

Ama geçen gün, balkondaki gömme dolabı düzenledim. İçinden bir çok şeyi attım. kullanmadıklarımı anneme götürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…