Ben de geçen yıl amigurumi örüyordum yeğenime, bir yıldır elime almadım evdede bir dünya ip var bebişe bir şeyler yapayım diyorum ama her gün erteliyorum, insanın kafasını acayip rahatlatıyor çok sevmiştim benHobi
Şu aralar örgü kırlantlere ve makrome duvar süslerine bayılıyorum.
tabi ki hazır değilde kendim yapmak istiyorum.
kış dönemi deneyeceğim
örgü işini belki anneme devredebilirim :)
Vileda yaptım toz aldım etrafı toparladım, tek kişilik battaniye vardı onu makineye attım, iyi oldu ev en azından tozu gitti
Artık ev işi yaparken (ütü, ortalık toplama, silme) ve tek başıma kahvaltı yaparken YouTube videoları izliyorum bir yandan, başak kablan ve Şeyma Ünal özellikle, iş yaparken zamanım ölüyor diye düşünmüyorum ikisi bir arada olunca çok zevkli hale geliyor, takip etmek istediğiniz ama zaman bulamadığınız videolar varsa aklınızda bulunsun
Aynen ütü ve çamaşır katlama favorimdiÖzellikle çamaşır katlarken izlemek güzel oluyor :)
Gümüş kapak denedin mi canım. Onunla geçmeyen duymadım hiç.Bu göğüs uçları beni mahvetti, denemediğim şey kalmadı geçmiyorkorkudan az emziriyor olmalıyım ki gece süt birikmiş, bi üşüme geliyor bi ateş basıyor. Her yerim kırık dökük
wendy zor kısmı atlattım kolay kısımdayım
73 ile Doğuma girdim şu an 68 im, 62 ile hamile kalmıştım. İlk Doğumda daha çabuk gitmişti kilolar.dün oğlum ve annemle yürüyüşe çıkayım dedim eşim bebekle ilgilenirken, amaan nasıl hamlamışımhamileyken çok rahat yürüyüş yapabiliyordum.
Ben de bi hobi edinmek istiyorum, makreme olabilir. Ortaokulda iş eğitimi dersinden çanta yapıyorduk. Tabi unuttum ama yine başlayabilirim. Başlarsan bana da bilgi ver miacım
Denemediğim bir o kaldı, saraçoğlunun kürünü deniycem o da işe yaramazsa alacağım artıkGümüş kapak denedin mi canım. Onunla geçmeyen duymadım hiç.
Bu göğüs uçları beni mahvetti, denemediğim şey kalmadı geçmiyorkorkudan az emziriyor olmalıyım ki gece süt birikmiş, bi üşüme geliyor bi ateş basıyor. Her yerim kırık dökük
73 ile Doğuma girdim şu an 68 im, 62 ile hamile kalmıştım. İlk Doğumda daha çabuk gitmişti kilolar.dün oğlum ve annemle yürüyüşe çıkayım dedim eşim bebekle ilgilenirken, amaan nasıl hamlamışımhamileyken çok rahat yürüyüş yapabiliyordum.
Ben de bi hobi edinmek istiyorum, makreme olabilir. Ortaokulda iş eğitimi dersinden çanta yapıyorduk. Tabi unuttum ama yine başlayabilirim. Başlarsan bana da bilgi ver miacım
Evet o dönem bana da daha çok uyarTatil sonrası eylül ekim gibi başlayalım makreme işine
ben hiç yapmadım ama video baktım öğrenirim :)
Aynen canım bi gümüş kapağı dene istersen, benim ilk günler 2-3 gün çok yara oldu ama sonradan bi daha olmadı şükür. Güzelce emzirdiğim halde geçen hafta mastit oldum yaa.Bu göğüs uçları beni mahvetti, denemediğim şey kalmadı geçmiyorkorkudan az emziriyor olmalıyım ki gece süt birikmiş, bi üşüme geliyor bi ateş basıyor. Her yerim kırık dökük
Sana da geçmiş olsun cnm, ilk oğlumda benim de 2-3 gün de geçmişti ve 1 aylıkken olmuştu. Bu ilk emzirmeyle başladı devam ediyorAynen canım bi gümüş kapağı dene istersen, benim ilk günler 2-3 gün çok yara oldu ama sonradan bi daha olmadı şükür. Güzelce emzirdiğim halde geçen hafta mastit oldum yaa.
İnşallah hemencecik geçer kuzum.
Doğumdan önce lansinoh kullanmaya başladım, Doğumdan sonra lansinoh, hematan, medecessol(yanlış yazmış olabilirim), tahin üstü yağı, zeytinyağı, aloe Vera sürdüm hiç yumuşatmadılar bileMikan canım ben her emzirme sonrası zeytinyağı sürmüştüm. Arada emmeyeceği zaman fito krem sürmüştüm. Zeytinyağını yıkamaya gerek yok ama fito kremi yıkamak gerekiyor bebek emmeden. Çok geçmiş olsun en büyük acılardan biri meme ucu
Geçmesine çok sevindim canım :)) bir çok şey denemişsin zaten.Doğumdan önce lansinoh kullanmaya başladım, Doğumdan sonra lansinoh, hematan, medecessol(yanlış yazmış olabilirim), tahin üstü yağı, zeytinyağı, aloe Vera sürdüm hiç yumuşatmadılar bile
Bugün arkadaş saraçoğlunun karabaş otu kürünü tavsiye etti. Hemen aldırdım eşime ve sadece 1 kere pansuman yapmama rağmen mucizevi bir şekilde etki etti çok şaşırdım. Hamişler Doğumdan önce edinin bu otu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?