Oğlumda 3400 doğdu benim ömrüm hep diyetlerle gecti. Kilo takintim oldu ergenlikle beraber asla 50 kilonun ustune cikamazdim ağzıma lokma surmezdim. Hamilelikte baya bi acısını çıkardım boyum 168 59 60 iyi oluyo aslinda 3 kilo felan vermem lazım benim de

Birkaç kez anlatmıştım da hatırladıklarımı söyleyeyim
Bol bol meyve yedim
Kaşar peyniri yedim bebeğe faydalı demişlerdi
Mineralli su hergün içtim
Bol su
Bazen pizza pide yedim
Hamur işi kek vs hiç sevmedim
Bol serum yedim
İlk 4 ay hiç sorma

Serum kısmı dışında iyiymiş gerçekten
Ben de çok su içiyorum yemekler de dengeli ama ekmek ve türevleri çok cazip geliyor bu aralar ona dikkat etmem lazım, aklımda tutayım bunları

Serum kısmı dışında iyiymiş gerçekten
Ben de çok su içiyorum yemekler de dengeli ama ekmek ve türevleri çok cazip geliyor bu aralar ona dikkat etmem lazım, aklımda tutayım bunları

Mide yanması oluyordu bende hamur ve yağlı şeylerden uzak durmuştum.
birde tatlıdan :)

Onları oyuncakları fakir ailelere verebilirsiniz oyuncaklar giysilerin de pahalı..

750den sonrasına hakim olduğumu gördüm bayadır gizli okuyormuşum sizi

bugün 100 sayfa okudum bu hafta bitireceğim umarım, ama çok güzel geldi bana 2 yıl öncenizi okumak herkes çok yol katletmiş tebrik ederim artık burada olmayanları da ayrı merak ettim ne yapıyorlar ne durumdalar acaba diye, iyi ki varsınız bana iyi geliyor bu sayfa

beyazlarınız için ne kullanıyorsunuz kızlar?
atletler gri oldu resmen bembeyaz olsun istiyorum yaa, etimatikle yıkıyorum yumuşatıcı yerine de yasemin yağı koyarak

Beyazlar için ariel dağ esitisin toz deterjan öneririm. Bende annem gordum evlendigimden beri ayni yontemi uyguluyrum .Annem senelerdir bu deterjanı kullaniyor ve 2 kere yıkatiyor beyazları. Renklilere önermem ama rengini solduruyor

İyiki yazdın o zaman buraya senide tanımış olduk

Günaydınlar
Şu dönem evi otel gibi kullanıyoruz.

Ben cok severim evi hotel gibi kullanmayi
Bugun annemler ve kardeslerim geldi,
bahcede yagmurda mangal yaptik.
Mangali icerde yedik ama esim baya islandi.
Bu nasil bir tutkudur anlamadimki,
Sezonu subatta acmistik, yagmur camur demeden mangal yapiyoruz.
Yarin tekrar butun ev supurulecek,
siyahlar yikanacak,
ve spora gidilecek..

çamaşır sermek dışında elim hiçbir işe gitmiyor canım ev resmen çok kötü durumda

Benim de ya seriyorum katlamıyorum salon ağzına kadar doldı. 2 çorap eşleyene harcadığımız vakitte bir sürü katlanır aslında

Eve geç gidiyorum.
yorgunluk çöküyor
bugün temizlik yapacağım bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…