Hmm hiç duymamıştım bak deneyeyim teşekkür ederima
yoğurdun üstünde biriken suyu iç canım bi de limon suyu sindirime iyi geliyor
6-7 kilo kızım 3.500 kg doğdu geri 53 e düşmüştümHamileliğin de sadece 7 kilo mu aldin
Ay bize de anlat sırrını6-7 kilo kızım 3.500 kg doğdu geri 53 e düşmüştüm
Serum kısmı dışında iyiymiş gerçektenBirkaç kez anlatmıştım da hatırladıklarımı söyleyeyim
Bol bol meyve yedim
Kaşar peyniri yedim bebeğe faydalı demişlerdi
Mineralli su hergün içtim
Bol su
Bazen pizza pide yedim
Hamur işi kek vs hiç sevmedim
Bol serum yedim
İlk 4 ay hiç sorma
Benimki kısır döngü atıyorum ya da veriyorum sonra tekrar alıyorum ne anladık o işten...
Serum kısmı dışında iyiymiş gerçekten
Ben de çok su içiyorum yemekler de dengeli ama ekmek ve türevleri çok cazip geliyor bu aralar ona dikkat etmem lazım, aklımda tutayım bunları
Onları oyuncakları fakir ailelere verebilirsiniz oyuncaklar giysilerin de pahalı..Oyuncaklara ben de kıyamıyorum oynamadıklarının bir kısmını kutulayıp kaldırdım. Bir iki ay önce çıkardım oynayacaksanız çıkartayım oynamıyacaksanız vereyim dedim ikisine de yanaşmadılar yine kutulu halde kilerde duruyorlar.
beyazlarınız için ne kullanıyorsunuz kızlar?
atletler gri oldu resmen bembeyaz olsun istiyorum yaa, etimatikle yıkıyorum yumuşatıcı yerine de yasemin yağı koyarak
750den sonrasına hakim olduğumu gördüm bayadır gizli okuyormuşum sizi
bugün 100 sayfa okudum bu hafta bitireceğim umarım, ama çok güzel geldi bana 2 yıl öncenizi okumak herkes çok yol katletmiş tebrik ederimartık burada olmayanları da ayrı merak ettim ne yapıyorlar ne durumdalar acaba diye, iyi ki varsınız bana iyi geliyor bu sayfa
Günaydınlar
Şu dönem evi otel gibi kullanıyoruz.
Ben cok severim evi hotel gibi kullanmayi
Bugun annemler ve kardeslerim geldi,
bahcede yagmurda mangal yaptik.
Mangali icerde yedik ama esim baya islandi.
Bu nasil bir tutkudur anlamadimki,
Sezonu subatta acmistik, yagmur camur demeden mangal yapiyoruz.
Yarin tekrar butun ev supurulecek,
siyahlar yikanacak,
ve spora gidilecek..
Benim de yaçamaşır sermek dışında elim hiçbir işe gitmiyor canım ev resmen çok kötü durumda
Benim de yaseriyorum katlamıyorum salon ağzına kadar doldı. 2 çorap eşleyene harcadığımız vakitte bir sürü katlanır aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?