Uzun zamandır okuyordum size yazmadan önce ama hangi sayfadan itibaren katıldığımı hatırlamıyorum tabiki, bugün ilk sayfadan başlayıp okuyayım dedim 60 sayfa okudum nasıl gaza geldim yataktan koşarak kalktım resmen
Banyoya girmiştim uzun zamandır atmak istediğim şeyler vardı bir poşet atacak buldum zamanı geçmiş kremler falan vardı dolabın birkaç gözü boşaldı çok hoşuma gitti, aslında birkaç tane daha atılacak şey var kullanmadığım ama kullanıp bitireyim bir daha almayayım dedim
Sonra TV ünitesinde önemli belgeler klasörümüz var, içi çok doluydu, garanti süresi bitmiş ürünlerin hep belgelerini, kullanma kılavuzlarının Türkçe olmayan kısımlarını attım, 3te 2si gitti klasörün
Hazır evdeyken her yeri sırayla elden geçireceğim
Valla çok güzel gaza getirmişsiniz herkesi ben de nasibimi aldımEvet topiğin ilk sayfaları çok atmalı vermeli işlerle dolu :)
Kız niye isim değiştirdin yineyine yapamadim:)
dün akşam piknikteydik valla çok mutlu geçirdim:)
Ben değilim o Anka
Ay yok sana yazığımı göndermeden alıntı yapmışımBen değilim o Anka
İyi olmana sevindimMide bulantilarim hala devam etmekle birlikte sanırım normal hayatıma ufak ufak geri dönüyorum.. hala yorgunum yaZacak pek bi şeyim yok bu sıralar.ama sizleri severek okumaya devam ediyorum.
migiMadid (gigi hadidin M olarak degiştirdim
Hamile olan sen miydin canım ya valla kafam gitti nasıl gidiyor hamilelikİyi olmana sevindim
Benim benimHamile olan sen miydin canım ya valla kafam gitti nasıl gidiyor hamilelik
Hamilelik takvimini koysana buraya unutmayayım; ) sevindim senin adına canım ya..mesleğin nedir öğretmen misin.la az daha okuyup öğretmen olamadım yaBenim benimiyiyim şükür ya, akşamları midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum biraz sindirim zor oluyor diye ama onun dışında bir sıkıntım yok, tatil olunca evdeyim rahatladım dışarıya çıkmayınca eve sardım
Geçenlerde biri onu hesaplamış memurlardan fazladan 17 gün tatil yapıyorlarmış. 17 gün için üzme kendiniHamilelik takvimini koysana buraya unutmayayım; ) sevindim senin adına canım ya..mesleğin nedir öğretmen misin.la az daha okuyup öğretmen olamadım yamemur memur her gün ise geliyoruz
yoğurdun üstünde biriken suyu iç canım bi de limon suyu sindirime iyi geliyorBenim benimiyiyim şükür ya, akşamları midem bulanıyor yemek yemek istemiyorum biraz sindirim zor oluyor diye ama onun dışında bir sıkıntım yok, tatil olunca evdeyim rahatladım dışarıya çıkmayınca eve sardım
Elim gitmedi bir türlü yapayım olmadıHamilelik takvimini koysana buraya unutmayayım; ) sevindim senin adına canım ya..mesleğin nedir öğretmen misin.la az daha okuyup öğretmen olamadım yamemur memur her gün ise geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?