- 29 Ocak 2017
- 4.541
- 8.658
- 158
BEn de yapacağım sonrası resimlerini atarım sanaEve geç gidiyorum.
yorgunluk çöküyor
bugün temizlik yapacağım bir şekilde.
BEn de yapacağım sonrası resimlerini atarım sana
Yaa bu gün de mi çalışıyorsunİşten eve gidince
bütün kuruyan çamaşırları yatağın üstüne koyacağım.
mutfak toplanacak
kirli çamaşırlar toplanacak
oyuncaklar toplanacak
süpür-sil yapıp wc banyo yıkanacak
bu bana 1 hafta daha gider.
Yaa bu gün de mi çalışıyorsun
Kolay gelsin. Bazen ben de süpürüyorum sürekli yapmadığım için mecbur kaldığımı anlıyordur sanırım bişey derlerse öyle derim napalım keyif için süpürmüyoruz sonuçtaEvet bu ay böyle 9 da çıkıyoruz ev süpüremiyorum geç oldu diye ama bugün süpüreceğim.
alt kattaki kızında kalıyor üst katta rahatsız olmaz sanırım bazen o da süpürge açıyor akşamları.
Ben bu hafta 100 TL haftası yapmıştım ama 400 TL bitirdikben bu ekonomi işini nasıl öğreneceğim ya
Canım ulaşılabilir bir hedef belirlemeni tavsiye ederim :)Ben bu hafta 100 TL haftası yapmıştım ama 400 TL bitirdikben bu ekonomi işini nasıl öğreneceğim ya
bazen birbirinizin gözüne battığınız durumlar olur sık tartışma, kimsenin alttan almaması vs durumları çıkabiliyor ortaya. Böyle zamanlarda sana necizane tavsiyem hani evladının küçük eline bakarsın kızamazsın ya bunun gibi eşinin sevdiğin aşık olduğun yönlerini düşün gerekirse ona da aşık olduğunuz mutlu olduğunuz zamanları da hatırlatıp ne sorun ise konuşup çözümleyin :)günaydin :)
haftasonum baya yoğun geçti
geceden başladığım elbisemi ve pijama dikişimi tamamladim..:)
düğünler var mevlid var.. bide ayni gün ayni saatte denk gelmesi canimi sıktı. pazat günü hiç iyi geçmedi.. bide eşimle tartiştik.
. eşimle bi türlü geçinemiyoruz.. fikirlerime herşeyime çok karışmasi.. karşı çikmasi.. istediğimi yapmami istememesi.. ayar oluyorum artık gözüme batiyor..
Allah yardımcın olsun canım oldukça geç çıkıyorsun işten bir yanda çocuk bir yanda ev çok zorGünaydınlar
Dün eve 8:45 gibi girdim.
kızım geldi
sonra 1:30 saat ev temizledim.
12 gibi uyudum sevdiğim 1 bardak kırıldı attım.
5 dk sonra barışıyoruz. tek nedenim günüm iyi geçmemesi.bazen birbirinizin gözüne battığınız durumlar olur sık tartışma, kimsenin alttan almaması vs durumları çıkabiliyor ortaya. Böyle zamanlarda sana necizane tavsiyem hani evladının küçük eline bakarsın kızamazsın ya bunun gibi eşinin sevdiğin aşık olduğun yönlerini düşün gerekirse ona da aşık olduğunuz mutlu olduğunuz zamanları da hatırlatıp ne sorun ise konuşup çözümleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?