Marie çamaşırları katlarken onlarla konuşun okşayın diyor
Ben de muhabbet edeceğim bu hafta seninle şu koltukta yattık, şurada yemek yaptık, ahh şurda seni kirlettim çok üzgünüm beni affettin mi diye

İşten eve gidince
bütün kuruyan çamaşırları yatağın üstüne koyacağım.
mutfak toplanacak
kirli çamaşırlar toplanacak
oyuncaklar toplanacak
süpür-sil yapıp wc banyo yıkanacak
bu bana 1 hafta daha gider.

Yaa bu gün de mi çalışıyorsun

Yaa bu gün de mi çalışıyorsun

Evet bu ay böyle 9 da çıkıyoruz ev süpüremiyorum geç oldu diye ama bugün süpüreceğim.
alt kattaki kızında kalıyor üst katta rahatsız olmaz sanırım bazen o da süpürge açıyor akşamları.

Bugün pazar günü olduğundan fabrika çalışmıyor.
sadece buğdayları analiz yapıyoruz.
boş vaktimde ihtiyaç listesi hazırlayacağım.

Kolay gelsin. Bazen ben de süpürüyorum sürekli yapmadığım için mecbur kaldığımı anlıyordur sanırım bişey derlerse öyle derim napalım keyif için süpürmüyoruz sonuçta

Ben bu hafta 100 TL haftası yapmıştım ama 400 TL bitirdik ben bu ekonomi işini nasıl öğreneceğim ya

Bütçe işini bende çözemedim.
gelen para olduğu gibi gidiyor hatta yetmiyor.
birikim bile yaptım o kadar uçtu gitti.
birikimden soğudum.
ufak tefek borçları kapatınca elime geçenle eksiklerimi alıp rahat rahat yaşayacağım.
kızımın bakım parası, kredi ve benzin tel faturası vs den geriye fazla bir para kalmıyor zaten.

günaydin :)
haftasonum baya yoğun geçti
geceden başladığım elbisemi ve pijama dikişimi tamamladim..:)
düğünler var mevlid var.. bide ayni gün ayni saatte denk gelmesi canimi sıktı. pazat günü hiç iyi geçmedi.. bide eşimle tartiştik.
. eşimle bi türlü geçinemiyoruz.. fikirlerime herşeyime çok karışmasi.. karşı çikmasi.. istediğimi yapmami istememesi.. ayar oluyorum artık gözüme batiyor..

Ben bu hafta 100 TL haftası yapmıştım ama 400 TL bitirdik ben bu ekonomi işini nasıl öğreneceğim ya
Canım ulaşılabilir bir hedef belirlemeni tavsiye ederim :)
Nakit 100 tl 6 kişilik bir aile için günlük harcamaya uygun bence ekonomiyi düşününce

bazen birbirinizin gözüne battığınız durumlar olur sık tartışma, kimsenin alttan almaması vs durumları çıkabiliyor ortaya. Böyle zamanlarda sana necizane tavsiyem hani evladının küçük eline bakarsın kızamazsın ya bunun gibi eşinin sevdiğin aşık olduğun yönlerini düşün gerekirse ona da aşık olduğunuz mutlu olduğunuz zamanları da hatırlatıp ne sorun ise konuşup çözümleyin :)

Günaydınlar
Dün eve 8:45 gibi girdim.
kızım geldi
sonra 1:30 saat ev temizledim.
12 gibi uyudum sevdiğim 1 bardak kırıldı attım.

Günaydınlar
Dün eve 8:45 gibi girdim.
kızım geldi
sonra 1:30 saat ev temizledim.
12 gibi uyudum sevdiğim 1 bardak kırıldı attım.
Allah yardımcın olsun canım oldukça geç çıkıyorsun işten bir yanda çocuk bir yanda ev çok zor sen sistemi kurmuş güçlü bir kadın olmasan yapamazdın

5 dk sonra barışıyoruz. tek nedenim günüm iyi geçmemesi.

cuma: işten 3 te izin aldim çıktım.;gelir gelmez çamaşir astim. iki makinelik.:)
cumartesi.: iki dikişimi diktim.kahvaltı.. ardindan piknik.:)
pazar: kahvaltı. düğün mevlid. (5 saat ) çamaşir toplama katlama yerleştirme. mutfagi temizleme. tezgah ve aygazi silme. bulaşık makine boşatma yerleştirme. çalıştırma. kızımla oyuncak oynama. yemek yedirme.. oyuncaklari kaldirma.
günüm böle bitti:)

günaydınlar..dün 4 makina çamaşır yıkandı.bugün onlar katlanacak.iki makinalık çamaşır daha vardı.atmaktan ve asmaktan yoruldum bıraktım bendebütün ev süprülüp silindi.dağınıklıklar genel anlamada toplandı,balkon yıkandı,banyo temizlnedi.toz kaldı onuda bugünün işine eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…