Ellerinize sağlık baya baya elden geçmiş her yer.

süper okurken ben bile rahatladım :)

Günaydın arkadaşlar;

Güzel bir sabah. Nedense bugün işe çok motive olmuş şekilde geldim. Tüm hafta sonumu iptal eden boyun ağrım sonunda geçti :) Dün eve gittim. Kızımla 2 saat baş başa oyun rutinimizi yaptım. Sonra babasına bırakıp 1 balkonu yıkadım. Kızı uyutunca da yemek yedik(biraz geç kaldı) mutfağı toparladım. Makine çalıştırdım. 1 makine çamaşırım vardı onları serdim. 3 makine çamaşır ütüledim. Ortalığı toparladım.Sonra meyve kahve faslı duş ve kapanış. Çok verimli bir gece oldu. Kan tahlili sonuçlarımda da D vitamini eksik çıktı. Kızın vitamininden ben de içiyorum artık :) Belki bu yorgunluğa bir çözüm olur.

selam
bugün kk da takip ettiğim görünen sayfaların çoğunu takipten çıkardım.
kendimi geliştirmek için yapmam gereken şeyler var ama zamanı verimli yönetmekte sıkıntı çektiğimi düşünüyorum.
bugünden itibaren haftada 2 akşam internete girmeyeceğim. eşime birlikte yapalım dedim tamam dedi ama bakalım ne kadar uygulanabilir olacak :)

Şirketin bize vermiş olduğu yemek kartına yatan para bu aralar bana kalıyor. Yaklaşık 400 lira civarı bir para :) yılın ikinci yarısı için bunu daha iyi şekilde değerlendiricem. (Yakınlarımdaki pahalı marketlerde geçiyor) Biraz uzak ama haftasonu eşimle yemek kartı geçen bir markete gideceğiz. Stok yapmak değil ama toplu bir alışveriş yapmak niyetindeyim.

Bu hafta sonu oturma odasındaki koltuk takımımı, sehpa takımını, yürüyüş pantolonu, baton ve yağmurluğumu internetten satmak niyetindeyim. Gelen çeyizlerin bir kısmını da verileceklere ayırdım mı, benden güzeli yok :)

evdeyken bende girmiyorum buraya önceliklerim farklı oluyor.
Ama evdeyken vaktim varsa oyun oynarım o da kısa sürer.
intada şöyle bir geziniyorum da sıkıcı geliyor artık.
sevdiğim 2 dizi vardı sezon finali yaptılar
evdeyken tv açmıyorum artık
filmler bile yarım kalıyor.
ancak çamaşır yıka ser katla duş al
fırsat varsa 2 muhabbet et uyu öyle geçiyor.

ben de eşim yoksa kesinlikle tv açmıyorum canım.
benim olayım kk ve aklıma gelen başka şeyler sürekli google dan bir şeyler aratıyorum filan
günlük 1 saatimi alıyordur sanırım ve bu beni rahatsız ediyor. eskiden (5-6 sene önce) kimin elinde telefon vardı ki sürekli. kesin kararlıyım ya deneyeceğim bugünden itibaren

dene bakalım canım
akşam rutini belirlersen işlere ve kendine odaklanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…