hayatıma yön vermemde etkili bir yazı olmuş:) bn bekarım ama bu konuda çok toparlanamıyordum :)
Kızlar çok mutluyum
Annem hazır yanımdayken baza altı, boş odadaki dolapları elden geçirdik
Bir tane yün eski yorganım varmış onu ihtiyacı olan birine vermek üzere ayırdık, tabi onunla birlikte eşimin benim kıyafetlerimden, atkı bere eldiven çanta, fazla çeyizlik yazma, patik, seccade de ayırdık bir büyük yorgan hurcu
Annemin ben de olan birkaç önemli tabağı vardı kendi çeyizinden onları bulduk, biraz yazma patik seccade de o aldı dağıtmak için, boş kavanoz kutuladık bayramda anneme gidecek hepsi
Bu sayede nevresim, havlu çekmecelerini baza altını yerleştirdik çok iyi oldu nerede ne var hakimim şuanda, uzun zamandır bilmiyordum evde neyim var
4 poşet atılacak çıktı, üniversiteden kalma fotokopi kitaplarım çıktı onları attım, boş defter klasör de kuzenin çocuğuna ayırdım
Baya yorulduk ama değdi gerçekten, biraz daha işi var odanın bu hafta bitiririz artık uzun oldu ama paylaşmak istedim
süper okurken ben bile rahatladım :)Kızlar çok mutluyum
Annem hazır yanımdayken baza altı, boş odadaki dolapları elden geçirdik
Bir tane yün eski yorganım varmış onu ihtiyacı olan birine vermek üzere ayırdık, tabi onunla birlikte eşimin benim kıyafetlerimden, atkı bere eldiven çanta, fazla çeyizlik yazma, patik, seccade de ayırdık bir büyük yorgan hurcu
Annemin ben de olan birkaç önemli tabağı vardı kendi çeyizinden onları bulduk, biraz yazma patik seccade de o aldı dağıtmak için, boş kavanoz kutuladık bayramda anneme gidecek hepsi
Bu sayede nevresim, havlu çekmecelerini baza altını yerleştirdik çok iyi oldu nerede ne var hakimim şuanda, uzun zamandır bilmiyordum evde neyim var
4 poşet atılacak çıktı, üniversiteden kalma fotokopi kitaplarım çıktı onları attım, boş defter klasör de kuzenin çocuğuna ayırdım
Baya yorulduk ama değdi gerçekten, biraz daha işi var odanın bu hafta bitiririz artık uzun oldu ama paylaşmak istedim
Günaydınlar
Şu dönem evi otel gibi kullanıyoruz.
selam
bugün kk da takip ettiğim görünen sayfaların çoğunu takipten çıkardım.
kendimi geliştirmek için yapmam gereken şeyler var ama zamanı verimli yönetmekte sıkıntı çektiğimi düşünüyorum.
bugünden itibaren haftada 2 akşam internete girmeyeceğim. eşime birlikte yapalım dedim tamam dedi ama bakalım ne kadar uygulanabilir olacak :)
bu ara biz de öyleyiz.
düğünler dernekler anneme gitmeler derken, eve sadece çamaşır yıkamaya geliyoruz.
bu hafta sonu, 4 makine çamaşır da ben yıkadım. katlanmayı bekliyorlar.
ben de eşim yoksa kesinlikle tv açmıyorum canım.evdeyken bende girmiyorum buraya önceliklerim farklı oluyor.
Ama evdeyken vaktim varsa oyun oynarım o da kısa sürer.
intada şöyle bir geziniyorum da sıkıcı geliyor artık.
sevdiğim 2 dizi vardı sezon finali yaptılar
evdeyken tv açmıyorum artık
filmler bile yarım kalıyor.
ancak çamaşır yıka ser katla duş al
fırsat varsa 2 muhabbet et uyu öyle geçiyor.
selma kızlar nasılsınız
ben de eşim yoksa kesinlikle tv açmıyorum canım.
benim olayım kk ve aklıma gelen başka şeyler sürekli google dan bir şeyler aratıyorum filan
günlük 1 saatimi alıyordur sanırım ve bu beni rahatsız ediyor. eskiden (5-6 sene önce) kimin elinde telefon vardı ki sürekli. kesin kararlıyım ya deneyeceğim bugünden itibaren
çok şükür iyiyim canım yaSelam iyiyiz sen nasılsın :)
bu yaz aylarında minimal yaşam deyince benim aklıma hafiflemek geliyor.
Parmak arası terlik, bikini , şort , tshirt , güneş gözlüğü ve deniz kenarı.. miss
ayne benimde ihtiyacım var tatile amaAynen tatile gitsem de kafa dinlesem
kızlar acılı ekmek yaptım ya nefis
olmuş gelin yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?