ben de sevmiyorum ama toparlanamıyorum da.psikolojik olarak çökmeye başladım şu aralar.
düzensiz yaşamayı sevmiyorum.
Ne güzel misafirmiş o :))Selam kızlar nasılsınız? Dün misafirim vardı yemekleri de misafir yaptı ama ben nasıl yorulduysam hala kendime gelemedim
Evet ya iyidir sağolsun. Yemekleri yaptı bulaşıkları yıkadı etrafı topladı süpürdü gittiNe güzel misafirmiş o :))
Ben bu ara hiç birşey yapamıyorum kızlar, büyük dursa küçük durmuyor ev de zaten nankör alıp başını gidiyor, nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum.
Şimdi annem yanımda ama sonrasında ben de aynı şeyi kara kara düşünüyorumBen bu ara hiç birşey yapamıyorum kızlar, büyük dursa küçük durmuyor ev de zaten nankör alıp başını gidiyor, nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum.
Selamlar
Bugün kıyafetlerime giriştim 34 parça ayırdım verilmek üzere, hala verilebilir şeyler var ama yaz olunca çok kıyafet değişiyor ihtiyacım var diye düşündüm, yaz bitince tekrar elden geçecekler
2 makine çamaşır yıkandı ütü yapıldı yemek yapıldı, mutfakta poşetliği düzenlendi
eline sağlık maşallah iyi iş yapışsınYarın akşam misafir gelecek ailece gidip market alış verişi yaptık. Eve gelince de işlere başladım.
Öncelikle ev toplandı her şey yerli yerine kondu, sağda solda duran fişler faturalar atıldı. Oyuncaklar hizaya getirildi. Toz alındı, ev süpürülüp silindi. Bütün bunlar olup biterken 2 makine çamaşır yıkandı. Sonrasında lavabo wc duş temizlendi, bitkiler sulandı, çöpler atıldı
1 kemer ve 2 büyük yastık vardı koltuklara ait kullanılmayan onlar atıldı
Sonra kişisel bakım ve yatmadan 1 makine daha çamaşır yıkandı.
Bitti mi daha bitmedi sabah erken kalkıp ütü yapmayı da düşünüyorum
aramıza hoşgeldin canımBen bu ara hiç birşey yapamıyorum kızlar, büyük dursa küçük durmuyor ev de zaten nankör alıp başını gidiyor, nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?