kolay gelsin. ben de bugün biraz ütü yapacağım bir de genel toparlarım evi inşallah.kızlar bu gün mutfağı temizliyorum
Aynen yatemmuz ayı nasıl ağır geldi nasıl üstüme çöktü anlamadım
merkürün retrosu hepAynen yabardağı makineye koymaya üşeniyorum
Ne kadar maaşin mià. Tut ki yapmadı zam çıkarsan ev kredisi falan zorlanmadan halledebilecek misin acaba iyi düşünmek lazım. Tadilat diyordun sonra?Selam kızlar
ay sonu işten çıkmak için patronla görüşeceğim
ya maaşıma zam yapar yada başka birini bulur.
gerçekten az ücretle bu kadar iş yapmak zoruma gidiyor.
Ne kadar maaşin mià. Tut ki yapmadı zam çıkarsan ev kredisi falan zorlanmadan halledebilecek misin acaba iyi düşünmek lazım. Tadilat diyordun sonra?
Bütçe tutuyorsa tamamdır o zaman hakkında hayirlisı olsun inşallah canım.Dün eşimle konuştuk
kasım gibi ev borcunun yarısını ödeyecekmiş kalan taksitleri ödermiş
bende alacağım tazminatla ev tadilatı yapacağım.
Bütçe tutuyorsa tamamdır o zaman hakkında hayirlisı olsun inşallah canım.
çok şaşırdım.birikim sonucumu bu kararınSelam kızlar
ay sonu işten çıkmak için patronla görüşeceğim
ya maaşıma zam yapar yada başka birini bulur.
gerçekten az ücretle bu kadar iş yapmak zoruma gidiyor.
çok şaşırdım.birikim sonucumu bu kararın
yılların birikmişliğimi demek istedim aslında üstte yazmışsın.hayırlısı olsun .tekrar düşünmüyormusun pekiyok canım sadece bazı durumlar dan dolayı.
yılların birikmişliğimi demek istedim aslında üstte yazmışsın.hayırlısı olsun .tekrar düşünmüyormusun peki
Mia başka işler de bakabilirsin canım..belki hiç kafanda olmayan bi sektör bile olabilir.sen çalışmak istedikten sonra rabbim yolunu açar inşallah. Hatta bence Patron zam bile yapar..öpuyorum midem hala çok fena
flaş haber diye geçti alt metinde.hala şakınım benBurası küçük yer canım öyle iş imkanı kısıtlı.
kendine iyi bak canım sen :)
gündeme bomba gibi düştüm heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?