Selam kızlar
ay sonu işten çıkmak için patronla görüşeceğim
ya maaşıma zam yapar yada başka birini bulur.
gerçekten az ücretle bu kadar iş yapmak zoruma gidiyor.
Çalışma şartların zor gerçekten, öyle olunca sorgulaman çok normal, umarım görüşmen istediğin gibi geçer

Selam kızlar
İnşallah gönlüne göre sonuçlanır canım zor gerçekten

a aynı ben

13,5 yıldır çalışıyorum. bu yıl enflasyon yüksek gösterildi de bize de o yönde zam yapıldı. ve ancak ortalama oldu maaşım. o yüzden ses çıkartmıyorum :S

Selam kızlar
Zor bir durum gerçekten. Sen çıkarsan tazminatını alamıyorsun diye biliyorum. Ama varsa izin paralarını falan alabilirsin. Eşinle bütçe yapıp tek maaşla idare edebileceğinizi düşünüyorsan bence de çık. Ama piyasa baya kötü. Başka iş ararım diyorsan, kurulu düzeninde kalman daha iyi olabilir bence

Benim asgari ücretin 1 tık üzerinde ve bu kadar iş yaparmıydın.
kalite dosyaları tapu bes ve laboratuvar ?
tabii ki seni anlıyorum. sorumluluk çok. para az.

benim de kaç yıldır tek yakındığım konu, asgari ücretin bi tık üstünde maaşla bunca yıl çalışıyor olmaktı. Her performans görüşmesinde tek dile getirdiğim konu buydu. "maaşım az."
en sonunda enflasyona yenik düşürmediler de sesimizi kestiler.
tabii ki seninki kadar da farklı alanlarda işi tek kişi yapmıyoruz. ama günde 12 saat dışarıdayız. çok erken çıkıp geç geliyoruz. çocuğumu kreşe bırakıp alamıyorum. illaki birine bağımlıyım. babaannemiz olmasa ne yapardık bilmiyorum. herhalde çalışmaz çocuğuma kendim bakardım. çünkü neredeyse bakıcı parasına denk geliyordu maaşım o dönem.

şu sıralar dedikodu halinde teşvikle işten çıkarma söz konusu olabilir. aklımı çok kurcalıyor. acaba tazminatımı ve teşvik paramı alıp ben de mi yararlansam ve şehir içinde bir iş bulsam diye...
prim günümü doldursaydım daha rahat karar verebilirdim. ama daha doldurabilmek için en az 10 yıl çalışmam gerekli.

ben 10 yıl daha çalışmayı düşünmüyordum zaten
çıkarda alamazsam dert etmiyorum tazminatımı

Mia- hakkında hayırlısı olsun, bu koşullarda ben de çalışmak istemezdim sanırsam

Kendime bir rutin tutturmaya çalışıyorum. Ama karar verdiğim saatte bir gün utanabilsem diğer gün uyanamıyorum. Daha erken düzen için ama böyle de kendimi boşluğa düşmüş hissediyorum.
Temmuz ayı hedeflerimi hiç gerçekleştiremiyorum, bakalım hayırlısı..

Sabah bende dengesizim bazen 6 da uyanıp çamaşır seriyorum iş yapıyorum baya
bazen geç kalıyorum acele çıkıyorum.

çocuklarının uyku düzeni oluşana kadar bence bu işi ertele derim.
vücut uyanmak istediği saati bilir derler :)

Aynen öyle, mecbur öyle yapacağım. Kendim için bişeyler yapma ihtiyacı hissediyorum. O zaman çocuklara daha faydalı oluyorum.

a aynı ben

13,5 yıldır çalışıyorum. bu yıl enflasyon yüksek gösterildi de bize de o yönde zam yapıldı. ve ancak ortalama oldu maaşım. o yüzden ses çıkartmıyorum :S
Biz bu yıl zam bile almadık geçen seneki maaşla çalışıyoruz üstelik onu bile veremiyorlar içerde 1,5 maaş alacak kalıyor sürekli
Tazminatımı verip çıkarsalar diye bakıyorum
Yoksa yakında ben çıkıcam maaş düzensizliği haklı fesih sebebi çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…