Çalışma şartların zor gerçekten, öyle olunca sorgulaman çok normal, umarım görüşmen istediğin gibi geçerSelam kızlar
ay sonu işten çıkmak için patronla görüşeceğim
ya maaşıma zam yapar yada başka birini bulur.
gerçekten az ücretle bu kadar iş yapmak zoruma gidiyor.
Söyler misin merküre benim peşimi bıraksınmerkürün retrosu hep
Mia- inşallah tazminatını verirler de kurtulursun
İnşallah gönlüne göre sonuçlanır canım zor gerçektenSelam kızlar
flaş haber diye geçti alt metinde.hala şakınım ben
İnşallah gönlüne göre sonuçlanır canım zor gerçekten
a aynı benEv tadilatında falan gözüm kalmadı artık yorgunluktan canım.
değer görmemek daha çok motivasyonumu düşürdü.
nasıl olsa mia her türlü çalışıyor burda garanti durumuna düşürüldüm
2 yıllık çalışanla aynı maaşı alıyorum ben 13 yıl burdayım nerde tecrübe farkı nerde kıdem.
a aynı ben
13,5 yıldır çalışıyorum. bu yıl enflasyon yüksek gösterildi de bize de o yönde zam yapıldı. ve ancak ortalama oldu maaşım. o yüzden ses çıkartmıyorum :S
Zor bir durum gerçekten. Sen çıkarsan tazminatını alamıyorsun diye biliyorum. Ama varsa izin paralarını falan alabilirsin. Eşinle bütçe yapıp tek maaşla idare edebileceğinizi düşünüyorsan bence de çık. Ama piyasa baya kötü. Başka iş ararım diyorsan, kurulu düzeninde kalman daha iyi olabilir benceSelam kızlar
tabii ki seni anlıyorum. sorumluluk çok. para az.Benim asgari ücretin 1 tık üzerinde ve bu kadar iş yaparmıydın.
kalite dosyaları tapu bes ve laboratuvar ?
şu sıralar dedikodu halinde teşvikle işten çıkarma söz konusu olabilir. aklımı çok kurcalıyor. acaba tazminatımı ve teşvik paramı alıp ben de mi yararlansam ve şehir içinde bir iş bulsam diye...
prim günümü doldursaydım daha rahat karar verebilirdim. ama daha doldurabilmek için en az 10 yıl çalışmam gerekli.
Mia- hakkında hayırlısı olsun, bu koşullarda ben de çalışmak istemezdim sanırsam
Kendime bir rutin tutturmaya çalışıyorum. Ama karar verdiğim saatte bir gün utanabilsem diğer gün uyanamıyorum. Daha erken düzen için ama böyle de kendimi boşluğa düşmüş hissediyorum.
Temmuz ayı hedeflerimi hiç gerçekleştiremiyorum, bakalım hayırlısı..
valla ben dert ediyorum. o kadar emeğim var neden boşa gitsin. çocuğumun rızkı diye bakıyorum ona ben.ben 10 yıl daha çalışmayı düşünmüyordum zaten
çıkarda alamazsam dert etmiyorum tazminatımı
valla ben dert ediyorum. o kadar emeğim var neden boşa gitsin. çocuğumun rızkı diye bakıyorum ona ben.
Aynen öyle, mecbur öyle yapacağım. Kendim için bişeyler yapma ihtiyacı hissediyorum. O zaman çocuklara daha faydalı oluyorum.Sabah bende dengesizim bazen 6 da uyanıp çamaşır seriyorum iş yapıyorum baya
bazen geç kalıyorum acele çıkıyorum.
çocuklarının uyku düzeni oluşana kadar bence bu işi ertele derim.
vücut uyanmak istediği saati bilir derler :)
Nasıl yani???Eylül 7 yaşına gelene kadar çıkma hakkına sahibim yada şirket kreş masraflarını karşılamak zorunda.
eşim avukatla görüşmüş :)
Biz bu yıl zam bile almadık geçen seneki maaşla çalışıyoruz üstelik onu bile veremiyorlar içerde 1,5 maaş alacak kalıyor süreklia aynı ben
13,5 yıldır çalışıyorum. bu yıl enflasyon yüksek gösterildi de bize de o yönde zam yapıldı. ve ancak ortalama oldu maaşım. o yüzden ses çıkartmıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?