• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mia- Mia- canım buralardayım, hastayım biraz pek keyfim yok, baktım sizin mod yüksek hiç girmedim konuşmalara.

Aynı ben 😂 daha 2 hafta önce arkadaşın 6 yaşındaki oğlunu ısırmış bir tanesi üstelik ne havlama ne kovalama hiç bir şey yok ısırınca fark etmişler köpeği sinsice yanaşmış demekki dedim havlayan köpek gerçekten ısırmıyor 😂😂😂
O doğru valla deprem zamanı bi tanıdığın evcil küçük köpeğiyle aynı yerde ayrı odalardaydık biri çok havlıyordu diğeri hiç
Benim küçük kız gitti. Yanlarına 2 dk sevmeye pat çocuğu arka bacağından ısırdı🥺🥺🥺aşıları olmasına rağmen 3 doz kuduz aşısı vurdurduk
Ama benim küçük cadı korktu mu asla hala koca koca köpeklerin yanına gider sarılır 🤪🤪🤪

Bizim kız da büyüdü 🤭

Eklentiler

• 64969745-A241-4B6F-B652-4E6C1E39E4A8.webp
    64969745-A241-4B6F-B652-4E6C1E39E4A8.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 53
ya modumu yükseltmeye bi mecalim yok diyelim canım, içtiğim suyun bile tadı acı ya, resmen hayattan soğudum şu ara.
Kuzum geçmiş olsun ama sanırım herkese böyle mutsuzluk var

ya modumu yükseltmeye bi mecalim yok diyelim canım, içtiğim suyun bile tadı acı ya, resmen hayattan soğudum şu ara.
Çok geçmiş olsun üsüttun mü canım yoksa salgın hastalıklardan mi 😔

Köpekler çok tatlı ya geçen gün pikniğe gittiğimizde yanımıza geldi bı tanesi biseyler verdik yedi. Belediye çalışanı geldi onu felan yanımıza yaklastirmiyo güya koruyo bizi yanımızdan hiç ayrılmadı ☺️

Back
X