Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa fayda etmiyo mu ben biraz daha düşüneyim o zamanYapışkanlı rula filan fayda etmiyor gerçekten Kayınvalidem neler neler aldı ama yok
Ya birde alışırsan gözüne çok görülmeyebilir
Geçmiş olsunMia- canım buralardayım, hastayım biraz pek keyfim yok, baktım sizin mod yüksek hiç girmedim konuşmalara.
O doğru valla deprem zamanı bi tanıdığın evcil küçük köpeğiyle aynı yerde ayrı odalardaydık biri çok havlıyordu diğeri hiçAynı bendaha 2 hafta önce arkadaşın 6 yaşındaki oğlunu ısırmış bir tanesi üstelik ne havlama ne kovalama hiç bir şey yok ısırınca fark etmişler köpeği sinsice yanaşmış demekki dedim havlayan köpek gerçekten ısırmıyor
![]()
Ya bence her evde bir evcil olmalı çocuklar içinde çok iyi oluyorYaaa fayda etmiyo mu ben biraz daha düşüneyim o zaman![]()
Geçici çözüm malesefYouTube da bı kadın var çok temiz kadın öyle görünüyor yani 3 tane kedisi var o yapışkanlı rulodan felan alırım her gün süpürurum artık napiyim![]()
ya modumu yükseltmeye bi mecalim yok diyelim canım, içtiğim suyun bile tadı acı ya, resmen hayattan soğudum şu ara.Geçmiş olsunbizim de modumuz düşük aslında ama yükseltmeye çalışıyoruz
![]()
Çok geçmiş olsunya modumu yükseltmeye bi mecalim yok diyelim canım, içtiğim suyun bile tadı acı ya, resmen hayattan soğudum şu ara.
Geçmiş olsunMia- canım buralardayım, hastayım biraz pek keyfim yok, baktım sizin mod yüksek hiç girmedim konuşmalara.
Kuzum geçmiş olsun ama sanırım herkese böyle mutsuzluk varya modumu yükseltmeye bi mecalim yok diyelim canım, içtiğim suyun bile tadı acı ya, resmen hayattan soğudum şu ara.
Öyle ya kedilere bile kuyruk sallıyor, hırsız gelse evin anahtarını verir o derece sıcakkanlıAma çok masum yaaaaa![]()
Ay Mikan ya beni güldürdün vallaÖyle ya kedilere bile kuyruk sallıyor, hırsız gelse evin anahtarını verir o derece sıcakkanlı![]()
Oy maşallahBizim kız da büyüdü![]()
Çok geçmiş olsun üsüttun mü canım yoksa salgın hastalıklardan miya modumu yükseltmeye bi mecalim yok diyelim canım, içtiğim suyun bile tadı acı ya, resmen hayattan soğudum şu ara.
Kız bu neeee ne kadar tatlıÖyle ya kedilere bile kuyruk sallıyor, hırsız gelse evin anahtarını verir o derece sıcakkanlı![]()