Minisko'nun Diyet Günlüğü

Ahh canım ya plates setim hala kargoda gelemedi bi (
O konuda haklısın düzenli girilemiyo En baştada ben maalesef :S İş aradıgım için dışarda oluyrm nete giremiyorm maalesef (

Sabah:

-1 dilim kızarmış ekmek
-Biraz peynir
-Domates
-Çay

Öğlen: (Dışardaydım gittiğim yerde sadece market vardı :S)

-Form limonlu bisküvi
-Vişneli soda

Bu şekilde hafif geçiştirmeye çalıştımm. Az öncede 1 mandalina ile 3 susamlı çubuk yedim :)))

Ayy kargoya sinir oldum gittim kendim aldım geldim pilates setimi 1 saat tempolu yürüdüm gidip gelirken spor oldu iyi oldu
Herşeye baktım çok kaliteli ve sağlam sevimdim öyle olduguna inşallah güzell güzelll yaparım sporumu :)

Akşam:
-Izgara Tavuk
-Çorba
-Salata

:))

52 ile nişanlandın 60 ile evlendim 77 ye kadar çıktım hamile kalmak için tedaviye başladım doktorum 2-3 kilo ver diye çok kızdı hayatımda ilk defa hormon iğneleri yiyerek 5 kg verdim hayatta 5 kg veremezdım nasılmı? verdim . Spora başladım belediyeye haftada sadece 2 gün 1,5 saat spor yapılıyordu geri kalan 5 günde 45 dakka yürüdüm sitede 15 dakkada parktaki aletlerle spor yaptım yemek konusunda tatlıyı çıkardım hayatımdan makarna pilav ve ekmekte 1-2 tam buğday enfazla geri kalan zaten yoğurt salata ve tüm yemekleri yiyorsun önemli olan spor 72 ile hamile kaldım şimdi 79 oldum 6 aylık hamileyim almış başımı gidiyordum doktorum dur dedi birde gebelik şekeri çıktımı internette şu kadına takılıyorum ve diete başladım şu an

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

bu kadın mucize canım evde 1 hoca gibi tavsiye ederim

Hamile şekilde diyet mi yapıyosun :O helal valla tebrik ederim seni :)

Canım leslie bende bi ara yaptımda hergün aynı şeyi yapınca sıkılıyorum ya :/ aslında spor programı yapsam iyi olcak bi yapamadım gitti :)

mrb minisko ben de senin gibi aynı sorunları yaşıyor sayılırım...16 yaşındayım 80 kilo civarındayım ama malesef kilom kullandığım ilaçlardan kaynaklı bazen vermeye çalışıyorum ama devam edemiyorum ben de seni destekliyorum ve desteklerinizi bekliyorum :)

Miniskomm selamlar tekrardan :) Nasilsin? Bakiyorum 4 kg gitmisssss cizelgen de cok sevindimmmmm bende tekrar dondummm gunlugume insallah en saglikli,en kisa sure de istedigimiz kiloya ulasirizzzzzz

forumda yeni konu nasıl açılıyor,bazı yazılar okudum bu konuda sol üstte yeni konu açı tıkla diyor ma bende böyle bir button yok((yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkür ederim,bende kendimi toparlamaya başlıyorum

aman ablacım eline geçmiş ya platesin boşver.bak sana Allah tan işaret kalk kendin al hareket etmiş olursun

canımcım bende 17 yasındayım ve 82 kilodum.15 gün öncesine kadar.yediklerime dikkat etmemle 5 kilo verdim.77 78 civarı giidip geliyorum 1 haftadır,kaçırdım çünkü baya baya umarım burada hepimiz veirriz kiloları.

Miniskomm selamlar tekrardan :) Nasilsin? Bakiyorum 4 kg gitmisssss cizelgen de cok sevindimmmmm bende tekrar dondummm gunlugume insallah en saglikli,en kisa sure de istedigimiz kiloya ulasirizzzzzz

vericez abla vericez,gitcek kilolar gelcek 36 - 38 beden elbiseler,kotlat,şortlar cici olcaz

selam bende bu gruba katılmıstım ama pek yazamıyorum bu aralar :) ama diyete hala devam ediyorum tam gaz :)

bugünkü menüm
sabah
1 dil.ekmek
1 zeytin
1 yumurta

ögle1 kase nesfit

şimdilik bu kadar :)

Canım inşallah hep beraber vericez kilolarımızı sıkıntı yapma hepimiz birbirimize destek olucaz va fıstık gibi cici cici kızlar olucaz

Canım hoş geldin nerelerdesin ya özlettin kendini :) canım bu topiği açmadan önce başlamıştım ben toplam 4 oldu tartılmıyrm hala korkuyrm bıraktıgım için kendimi iyi hissedince tartılcam :)) Gell tabi gell devam edelimmmmm <3 :))

forumda yeni konu nasıl açılıyor,bazı yazılar okudum bu konuda sol üstte yeni konu açı tıkla diyor ma bende böyle bir button yok((yardımlarınızı bekliyorum.

Canım yazılarda okudugun gibi üstte buton var ama sende neden gözükmüyor bilmiyrm

aman ablacım eline geçmiş ya platesin boşver.bak sana Allah tan işaret kalk kendin al hareket etmiş olursun

Baya baya hareket ettim cnmm yaa

selam bende bu gruba katılmıstım ama pek yazamıyorum bu aralar :) ama diyete hala devam ediyorum tam gaz :)

bugünkü menüm
sabah
1 dil.ekmek
1 zeytin
1 yumurta

ögle1 kase nesfit

şimdilik bu kadar :)

tekrar hoşgeldin canımm :)) bırakmadıgına çok sevindim umarım olumlu sonuçlarını en kısa sürede verirsin :)))

Kızlar bugun evde fena temizlik var hemen girip bi bakim dedim şimdi gitmem gerek akşamm yazıcam bişilerrr kendinize cici bakınn :))

tatlım tüm kilolu bayanlarda çıkıyor birde çok kilo alanlarda çıkıyor nerdeyse ve çok hamile diet yapıyor mecburen arkadaşımda yaptı spor yapmadan olmuyor bu iş maalesef

arkadaşlar, size bildiğim ve faydasını gördüğüm tekniklerimi yazmak istedim.
öncelikle böyle sevdiğiniz yiyeceklerden uzaklaşarak kilo veremezsiniz.
normal hergün yediklerinizi yiyin ama yarısını.
çok kalorili bir tatlı yada yemek yediyseniz diğer öğün de çok hafif ve daha da az yiyin.
haftada bir gün istediklerinizi yiyin ama o günde mutlaka kalori yakın.
hergün 3 defa meyve yiyin öğünler arasında.
haftanın 3 günü 50 dk yürüyüş mutlaka yapın.
akşamları dizi yada program izlerken tv nin karşısına bir sandalye çekip 100 defa oturup kalkın. bunu yaparken kalçanızı ve karnınızı sıkmayı unutmayın.
bol su içip gün içinde hareketli olmaya çalışın.
bu şekilde haftada 2-4 kilo arası verebilirsiniz istikrarlı bir şekilde devam ederseniz. ben bu şekilde 6 kilo verdim.
inşallah yararlı olur. hepinizi öptümmmmmmmmmmmmm.

öncelikle başarınıozı tebrik ederim ve güzel bilgileriniz için teşekkürler kesinlikle bende sevdiğim yiyecekleri keserek kilo verilebileceğini zannetmiyorum çünkü insan sevdiği bişeyden hayatı boyunda vazgeçemez:)

yardımcı oldugun için teşekkür ederim. umarım bizde veririz kilo.

hemen bakacağım cok merak ettim.

bu kilo çizelgesindeki kiloyu degiştiremiyorum kızlar nasıl olacak bu iş

Canım çizergeyi yaptıgın yerde kilonu yazdıgın yerde başlangış kilosu ve şu anki kilo var ordan değiştiriysn :) umarım anlatabilmişimdir :)

tatlım tüm kilolu bayanlarda çıkıyor birde çok kilo alanlarda çıkıyor nerdeyse ve çok hamile diet yapıyor mecburen arkadaşımda yaptı spor yapmadan olmuyor bu iş maalesef

ayy hamilelikte diyet ve spor garip geliyo bana :)

Canım bilgilerin için tşk ederimmm :)))))

Ayy inanmıyorum bu nası bir değişimmm :O Tebrik ederim harika olmuşsun :))

Kızlarrr öldümmm bittimmmm yorgunluktannn Bugün yememe dikkat ettim güzelce temizlik yaptım bol spor oldu P

ay kızlar ben saldım gtti bu ara ya bi eve gttm geldim haftasonu eve gidipte bozmamak ne mümkün bozuldu tabi :) yarın yine baslicam sınav haftam kendimden de korkuyorum o yüzden ama yine de yılmicam devam ettiricem gaz verin banaaa :)))

Kızlar moralim bozuldu ya ( Kendimi bu aralar çok ağırlaşmış hissediyorum çok kilo almış gibi ama kıyafetlerim aynı bi farklılık yok kendimi iyi hissetmediğimden de tartılmıyorum.

Bunu sebebi sadece yemeği kısarak kilo veremeyeceğimi bildiğim halde hala düzenli spora başlamam ( Artık gerçkten yer başlıcam ne gerekiyosa yapıcam.
Bunun bunalımı üstümdeyken bide ne göreyim. üniversiteden bi kız vardı kiloluydu üst kısmı çok kalındı. facebookta rastgele denk geldi aman allahım kız öyle bir zayıflamış güzelleşmişki ne göbek var ne tombul yanaklar 5-6 ayda evrim geçirmiş resmen ( Sinirim bozuldu kendime. Millet isteğince yapıyo benim yaptıgım nasılsa normal yediğimin yarısını yiyorum ekmeği az yiyorum akşam az yiyorum diyerek sporuu BOŞLAYARAK kilo verme sürecinde olduğumu sanırıyrm kendimce. Artık yeter gerçekten spor yapmayı gözümde büyütmicem ve başlayıcam. Herkes başarıyor ben neden başarmayayım ki. Artık şu bi türlü göremediğim 80'lere inmek istiyorum sonra 70'ler Sonra 60'lar !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…