Minisko'nun Diyet Günlüğü

evet çok haklısın sennde yazdıgın gibi şu lafı duymaktan bıkıyolar şişman insanlar yüzün çok güzel ama amadan sonrasını biliyosun zaten :)

Canım biraz kilo vereyim öleyle platese başlıyacağım. vücudum sıkışlamaya yatkın direk sıkılaşırsa bodyguard gibi olurum Ayy lahanayıda deneyeyim değişik yemek çıktı bana Bana utanmadan sana tombişlik yakışıyo diyenler oluyo yanaklarımı sıkıyolar çok tatlısın ya falan diyolar 21 yaşında ki kıza bu yapılır mı ya

:)pekii o zaman sen bilirsiinn dene dene sana övebileceğim bir yemek değil ama bizim için kebap gibi bir yemek :)yağ yakma özelliği var hahah biliyorum tatlıyım ama daha tatlı olmak istiyorum de onlara :)

:)pekii o zaman sen bilirsiinn dene dene sana övebileceğim bir yemek değil ama bizim için kebap gibi bir yemek :)yağ yakma özelliği var hahah biliyorum tatlıyım ama daha tatlı olmak istiyorum de onlara :)

Yemek yemektir sebze ayırt etmem ben Lahana suyunuda deneyeyim bari akşama lahana kavurma var yemekte Tadımdan ölcem bigün En güzeli genç kız oldugunu hissetmek en çok istediğimde bu zatn :/

Yemek yemektir sebze ayırt etmem ben Lahana suyunuda deneyeyim bari akşama lahana kavurma var yemekte Tadımdan ölcem bigün En güzeli genç kız oldugunu hissetmek en çok istediğimde bu zatn :/

ne güzel iştee..:) ben lahana suyunu aldım dolapta saklıyorum çok çıkmıştı yani içeceğim zamanlar ısıtıyorum öyle içiyorum :)tabiki tatlısın ama ufak rötuşlar gerekiyo ondan sonra dadından yemiyceksin:))

Bu lahanayı kesin yapıcam İnşallahh canımm :)

yap yap afiyet olsun tatlım ben çıkıyorum daha sonra görüşmek dileğiyle hoşçakal..:)sende pc başında fazla oturma sonra göbüş pırtlamasın :)

Pc den uzak durmam lazım :) görüşürz canım :)

Akşam:
-Az Bulgur pilavı
-Yoğurt
-Domates

Bu nası menü bende anlamadım :) Canım bişi yapmak istemedi öğlenden kalan yağsz bulgur pilavını yedim yoğurt ve domatesle. Lahana kavurma yarına artık :)
Ben çıkıp dans edm birazcık hem moralim düzelir biraz hemde hareket etmiş olurum. Kendinize Cici bakınn :)

kızlar ben diyete başlayalı bugün 1 hafta oldu sabah tartıldım 81.9la başladım bugün 80.6 geldim yani 1.3 kilo wermişim bana az geldi ama olsun bu hafta inş 2 olur :)
akşam ki menüm 2 adet ufak boy dolma biber + yoğurt bol salata

Canım tebrik ederim :))

öğlen yemeğinden sonra 1adet orta boy armut bir kase yoğurt yedim akşam yemeğinde ise sıprasa yemeği ve yağsız tuzsuz salata 2 dilim çavdar ekmeği :) bihaftanın sonunda bi kilo vermiş olmak istiyorumm bende :)

İnşallah canım :) ben 10 gün sonra tartılıcam araya bayram girdiğinden evde olmayacağımdan tartılamayacağım ilk haftamda :/ İnşallah bende kilo vermiş olurum.

İnşallah canım :) ben 10 gün sonra tartılıcam araya bayram girdiğinden evde olmayacağımdan tartılamayacağım ilk haftamda :/ İnşallah bende kilo vermiş olurum.

zaten ben genelde ilk hafta tartılmıyorum eğer kilo vermemişsem motivasyon kaybı yaşarım diye düşünüyorum o yüzden bekleyeceğim :)bayramda kendimizie hakim olmakta zorlanmayız inş. en korktugumda o :)

zaten ben genelde ilk hafta tartılmıyorum eğer kilo vermemişsem motivasyon kaybı yaşarım diye düşünüyorum o yüzden bekleyeceğim :)bayramda kendimizie hakim olmakta zorlanmayız inş. en korktugumda o :)

Bayramda kendime güveniyorum ama ananemle dedeme güvenmiyorum Az yicem kızım noldu hastamısın diyecekler diyetteyim dediğimde ye sen ye gençsin eritirsin yemessen hasta olursun dicekler offf napsm bilmem ki :/ :)

Bayramda kendime güveniyorum ama ananemle dedeme güvenmiyorum Az yicem kızım noldu hastamısın diyecekler diyetteyim dediğimde ye sen ye gençsin eritirsin yemessen hasta olursun dicekler offf napsm bilmem ki :/ :)

üzgünüm bu sefer sizi kırmak zorundayım eritemiyorum diceksin:)kendine hakim olabildikten sonra onlara kulaklarını tıkamak kolay canım :)

anlaştık o zaman :)olucak olucak ben bize güveniyorum :)

Ben kendim dışında herkese güveniyodum da zaten kendime yeni güvenmeye başladım :) Kilo verince ilk ne yapmak istiysn kendile ilgili? yani neyi değiştirmek istiysn ? Giyim tarzı dışında tabi :)

Ben kendim dışında herkese güveniyodum da zaten kendime yeni güvenmeye başladım :) Kilo verince ilk ne yapmak istiysn kendile ilgili? yani neyi değiştirmek istiysn ? Giyim tarzı dışında tabi :)

bunu duyduguma sevindim arkadaşım tabiki güveniceksin kendine lütfen yanii aaa hiç yakıştımı senin gibi 21 yaşındaki tatlı kıza :) saçlarımı değiştirmeyi düşünüyorum sen neyi değiştirmeyi düşünüyorsun peki ?:)

Ahhh ahhh tatlı kız ben Bende saçımı değiştirmeyi düşünüyrm ama napsam bilemedim :) genelde kısa saç kullanıyorum ilk defa saçlarımı 1 yıl boyunca kestirmeden durdum uzattım biraz ama yanık saçlarım açtıgım için bakım yapıp uzatsam mı kısa kestirsem mi karar veremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…