Minisko'nun Diyet Günlüğü

benim hep hayalimdi kısacık saçlar ablak suratımdan hiçbi zaman cesaret edemedim tabiki biliyordum sonucu :) sana uzun bakımlı ve dalgalı saçlar yakışır boyunda uzun oldugu için hoş görünür:)

benim hep hayalimdi kısacık saçlar ablak suratımdan hiçbi zaman cesaret edemedim tabiki biliyordum sonucu :) sana uzun bakımlı ve dalgalı saçlar yakışır boyunda uzun oldugu için hoş görünür:)

Yüzün yuvarlaksa kısa saç yakışır kendimden biliyorum Genelde kısa saç kullan çok yakışıyo diyolar bakalım nası bi psikolojide olucam o gün bi geldinde ahh ahh Bide ben canım sıkıldıkça saç kuaföre gidip saç kestiriyordum 1 yıldır bıraktım o işi yeniden başlarsam saç uzatmam zor

Ben geldim ve sinirlerim çok bozuk ya

Hoşgeldin canım :) noldu bakim nie sinirlerin bozuk :/

Bugun is yerin de birsey yiyemedigim icin eve geldigim de hazir olan seyler yedim ve felaketti

Makarna ve burda tatli patates var onun kizartmasini yedim

Pisman miyim? Evet hemde coooook

Bugun is yerin de birsey yiyemedigim icin eve geldigim de hazir olan seyler yedim ve felaketti

Makarna ve burda tatli patates var onun kizartmasini yedim

Pisman miyim? Evet hemde coooook

merhaba pişmanlığı yediğin şeylerden dolayı değil kendini uzun süre aç bıraktıgın için duymalısın bu yüzden herşeye saldırman normal bi şekilde kendine imkan yarat ve uzun süre aç kalmamaya bak yoksa senn için daha kötü sonuçlar doğurabilir lütfen bunu yap kendin yap benim durumuma düşmeni istemem :)

Hayırlı olsun topiğin

Ben de vakti zamanında ilaçlardan 55 ten 80 e dayanmıştım...1 yılda verdim 25 kilomu..
Diyet yapmadım..Hele spor hiç yapmadım...Beslenme şeklimi değiştirdim...Protein ağırlıklı..Gece yemeklerimi kestim..

Şimdi de 61.5 tan 55 e inmeye çalışıyorum
Cuma yarışmasına katılsana? Motive olursun hem..
Bir de kalori sepetinden kalori sayma yöntemini öneririm...

Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz...60 kiloluk fotoğraflarına burada şaşkınlıkla bakacağımızdan eminim

Bu arada pidenin hepsini yiyemedim çok mutlu oldum 3/2 sini yedim bu da bişey :) Mutlu oldum midem küçülmüş ve iradem de yerine gelmiş yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bunu öğrenmek bana yağlı patladı ama spor ve su ile yakacağımmm :))

Bu arada ağır bişeyler yediğinizde akşam karbonhidratı azaltıp suyu arttırdıgımızda dengeyi sağlıyormuş aklınızda bulunsun :))

Canım kolay gelsin, allah irade versin kilo verme programında.

Desteğe hazırım, ben de kilo vermeye çalışıyorum :) Karatay diyetiyle, eskiden gittiğim diyetisyenin diyetini karıştırdım. Uygulayabileceğim bir diyet programı çıkardım. Daha yeni oldu başlayalı aslında, 1 haftadır devam ediyorum. Ama şu anda gayet iyi gidiyor.

Her türlü manevi desteğe hazırım, ve benim de gaza gelmeye ihtiyacım var ki bırakmıyım :))

Aminn canım Allah hepmize irade güç verir inşallah :)

Benim bugün 4. günüm daha ama iyi gidiyo hiç açlık halsizlik çekmedim çok şükür bende kendime göre yapıyorum Allah yüzümüzü kara çıkarmasın :) Canım elimdnen geldiğince bende destek olur motive ederim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…