Ahhh ahhh tatlı kız benBende saçımı değiştirmeyi düşünüyrm ama napsam bilemedim :) genelde kısa saç kullanıyorum ilk defa saçlarımı 1 yıl boyunca kestirmeden durdum uzattım biraz ama yanık saçlarım açtıgım için bakım yapıp uzatsam mı kısa kestirsem mi karar veremiyorum :)
benim hep hayalimdi kısacık saçlar ablak suratımdan hiçbi zaman cesaret edemedim tabiki biliyordum sonucu :) sana uzun bakımlı ve dalgalı saçlar yakışır boyunda uzun oldugu için hoş görünür:)
Ben geldim ve sinirlerim çok bozuk ya
Yüzün yuvarlaksa kısa saç yakışır kendimden biliyorumGenelde kısa saç kullan çok yakışıyo diyolar bakalım nası bi psikolojide olucam o gün bi geldinde ahh ahh Bide ben canım sıkıldıkça saç kuaföre gidip saç kestiriyordum 1 yıldır bıraktım o işi yeniden başlarsam saç uzatmam zor
evet olabilir aslında haklısın bende öyle düşünüyorum evet o gün bi gelsin ahh ahh daha şimdiden heyecanlandırıyor beni :)
Yüzün yuvarlaksa kısa saç yakışır kendimden biliyorumGenelde kısa saç kullan çok yakışıyo diyolar bakalım nası bi psikolojide olucam o gün bi geldinde ahh ahh Bide ben canım sıkıldıkça saç kuaföre gidip saç kestiriyordum 1 yıldır bıraktım o işi yeniden başlarsam saç uzatmam zor
evet olabilir aslında haklısın bende öyle düşünüyorum evet o gün bi gelsin ahh ahh daha şimdiden heyecanlandırıyor beni :)
Bende çok heycanlanıyorum ya :) en çokta kilo verme sürecimi görmeyen bi tanıdığımın ilk gördüündeki tepkisini merak ediyorumayhhh zayıflamış kadar heycanlandım
Bende çok heycanlanıyorum ya :) en çokta kilo verme sürecimi görmeyen bi tanıdığımın ilk gördüündeki tepkisini merak ediyorumayhhh zayıflamış kadar heycanlandım
Aynı heyecan ve hırsla devam edin.
O anın hazzı tarifsiz.
Ben 36 kilo verip aylar sonra şehir dışındaki tanıdıklarımla bir cenazede karşılaşınca herkes taziyeden çok beni konuşur olmuştu
evet canım zaten insan bunları duydukça daha teşvik oluyo:) mutluluğuda ayrı tabikii :)
Aynı heyecan ve hırsla devam edin.
O anın hazzı tarifsiz.
Ben 36 kilo verip aylar sonra şehir dışındaki tanıdıklarımla bir cenazede karşılaşınca herkes taziyeden çok beni konuşur olmuştu
Ay maşallah İnşallah geri almazsın kilolarını :) Tebrik ederim bu arada :)) Nasıl verdin kilolarını :)
evet canım zaten insan bunları duydukça daha teşvik oluyo:) mutluluğuda ayrı tabikii :)
ÖYle canım :) Zayıfladığını düşünmek o zmn yapacaklarını düşünmek daha çok motive ediyomuş insanı.
Ay maşallah İnşallah geri almazsın kilolarını :) Tebrik ederim bu arada :)) Nasıl verdin kilolarını :)
ÖYle canım :) Zayıfladığını düşünmek o zmn yapacaklarını düşünmek daha çok motive ediyomuş insanı.
evet kesinlikle
ayyy bir kilo versek varya.çatlatcam herkesi
Canım tebrik ederim :))
Sağol.
Alacağımı sanmam.2 yıldır 2 aşağı 3 yukarı sabit.
Tabiiki diyetisyen ve düzenli sporla.
En bilinen yöntem en geçerli olandır.
Bugun is yerin de birsey yiyemedigim icin eve geldigim de hazir olan seyler yedim ve felaketti
Makarna ve burda tatli patates var onun kizartmasini yedim
Pisman miyim? Evet hemde coooook
Sağol.
Alacağımı sanmam.2 yıldır 2 aşağı 3 yukarı sabit.
Tabiiki diyetisyen ve düzenli sporla.
En bilinen yöntem en geçerli olandır.
Ne güzel sabit kiloda kalman tekrar tebrik ederim :))
Bugun is yerin de birsey yiyemedigim icin eve geldigim de hazir olan seyler yedim ve felaketti
Makarna ve burda tatli patates var onun kizartmasini yedim
Pisman miyim? Evet hemde coooook
Canım üzülme bugün daha hafif şeyler yiyerek kapatırsın arayı arada olur öyle şeyler :) Bunu yedim şunu yedi diyetim bozuldu falan dersen motivasyonun bozulur ve direk herşeyi bırakırsın sakın yapma tamam mı ? Çünkü diyetlerimi bırakmamın sebebi hep bu neden oldu. O pişmanlıklar diyet katili :) Bugün abarttım ama yarın az yiyerek dengelerim de :)
Hayırlı olsun topiğin
Ben de vakti zamanında ilaçlardan 55 ten 80 e dayanmıştım...1 yılda verdim 25 kilomu..
Diyet yapmadım..Hele spor hiç yapmadım...Beslenme şeklimi değiştirdim...Protein ağırlıklı..Gece yemeklerimi kestim..
Şimdi de 61.5 tan 55 e inmeye çalışıyorum
Cuma yarışmasına katılsana? Motive olursun hem..
Bir de kalori sepetinden kalori sayma yöntemini öneririm...
Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz...60 kiloluk fotoğraflarına burada şaşkınlıkla bakacağımızdan eminim
Canım hayırlı oldun 1 yılda zorlanmadan vermişsin ayy ne güzel :)) 25 kilo vermişsin 6-7 kilonun lafı bile olmaz kolayca verrisin eminim :) Canım topiğimde devam etmeyi düşünüyorum destek verenler oldu bazı arkadaşlarımla beraber kilo vermeye karar verdik onlarıda bırakmayayım :) Kalori sepetini de deneyeyim tşk ederim :))
Ayy canım çok tşkekkür ederim inşallahh :)
Günaydınlarr :)
Öğlen oldu biliyorum ama canım sıkkındı gece uyuyamadım 11:30 da uyandım. Bu hafta içinde uykumu düzene sokacağım inşallah :)
Bide bu arada öğlen oldu bide ben bugün bişey yapıcam. Şeyy kıymalı pide yiyeceğim :/ tek yiyeceğim 498 kaloriymiş. bugün kesin spor yapıcam ve akşamı hafif geçireceğim arayı kapatacağım :) Ayy ekmek yeme pide ye komik bişi ama arada olsun bunlar hahahaPide yiyeceğim için kendimden özür dilerim akşam az yiyerek ve spor yaparak hatamı telafi edeceğim :)
21 yaşında bir genç kızım. Ama tombiğimboyum 1,73 kilom 92..
Kendime acımaya başladım artık. O kadar iradesizim ki. Kullandığım ilaçlar yüzünden ergenlik dönemimde 20 kilo aldım ve sürekli üstüne katlandı sonuç bu :S Herkes bebek gibi yüzün var boyun da çok iyi kilo versen fıstık gibi olursun diye diye bi hal oldular. Bıktım artık !
-İstediğim kıyafeti giyememekten,
-Kilomu saklamaya çalışmaktan (92 kilo nasıl saklanacaksa işte)
-Pantalonlarım eskimeden arasının erimesinden
-İş ararken bile kilomdan dolayı almayacaklarını düşünmekten,
.. ... . . . . ve daha bir sürü şey ...
Benle birlikte zayıflayacak ya da bana destek verecek birilerine ihtiyacım var
Lütfen okuyup geçmeyin destek olun.
1 senelik bir ilişkim var. Sevgilimin vücudu gayet iyi boyu posu yerinde derler ya öle işte. onun yanında top gibi kaldıgımı düşünüyorum. sürekli soruyorum kilomdan rahatsız mısın die. Rahatsız olmadıgını sadece sağlığım için kilo versem iyi olacağını söylüyor. (Annemin kilo versin die baskı yap diye zorlamasıyla). Geçenlerde annem o kadar üstme geldi ki. Sevgilimin yanında yerin dibine girdim resmen. Bide bunu hamile oldugunu düşünsene artık 100lerde geçer dedi içim sızladı ağlamamak için zor tuttum kendimi. Oda kötülüğüm için demiyor. Sonra konuştuk neden ağır konuştun dedim. Tek hayalim seni zayıf görmek dedi üzüldüm.
Böle böle daha bir sürü şey. Çok düzensiz besleniyorum. Abur cubur kızartma fast food makarna ekmek arası gibi. normalde sebzeyi çok seven biriyim.
Dün araştırmalarımı yaptım kendimi kilo verme maratonuna elimden geldiğince hazırlamaya çalıştım. Sebze ağırlıklı beslenicem. Yediklerimi yazdığımda "ÇOK SAĞLIKSIZ HATA YAPIYOSUN VS " diyenler olacak eminim. Zaten sağlıksız besleniyodum sebze yiyerek ondan daha sağlıklı olurum diye düşünüyrm. 1 tane hamburger menü mü sağlıklı yoksa haşlanmış sebze yemek mi? diye düşünüyrm. Zor kilo veren hemen alan bi yapım var. Göbekliyim deAğlancak halime gülüyorum resmen ya. Hayatımdan Ekmek makarna ve pirinci çıkarmaya karar verdim. (abur cuburlar fast foodları çoktan çıkardım :) ) Birde zeytinyağından başka yağ elimden geldiğince yemeyeceğim.
Bugün Yediklerimi yazim ;
Sabah:
-Bitki Çayı
-Kendi yaptıgım özel çorba
-Biraz tulum peynir
-Domates salatalık
Öğlen:
-Salata
-Patlıcan közleme
-Yoğurt
Akşam:
-Haşlanmış Brokoli ve Patates
Akşam 9-10 gibide bir tane yeşil elma yerim :)
Elimden geldiğince kendi hazırladıgım bitki çaylarını içiyorum.
Yaptıgım çorba bi orta boy tencere dolusu toplam 300 kcal bile değil ortalama 10-12 kepçe çıkıyor. İsteyenlere tarifini verebilirim.
Canım kolay gelsin, allah irade versin kilo verme programında.
Desteğe hazırım, ben de kilo vermeye çalışıyorum :) Karatay diyetiyle, eskiden gittiğim diyetisyenin diyetini karıştırdım. Uygulayabileceğim bir diyet programı çıkardım. Daha yeni oldu başlayalı aslında, 1 haftadır devam ediyorum. Ama şu anda gayet iyi gidiyor.
Her türlü manevi desteğe hazırım, ve benim de gaza gelmeye ihtiyacım var ki bırakmıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?