- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Allaha şükür iyi durumda. Dediğim gibi sadece mevsimsel bir durum olduğu için iğneyi almadim. Bu yüzden adini bilmiyorum.Şuan nasıl saçlarınız peki iğnenin ismi nedir
Kesinlikle lr nin l-recapinAyy gerçekmi bende deniyim benimde tepem nerdeyse açılldı saç çıkartacak bişey arıyordum
Zeytin yağını birazcık ısıt saclarinin dibine masaj yaparak ucuna kadar yedir bide bioblas sarmaşık özlü şampuan bulSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Onlarda düşük canım kesinlikle doktorun verdiği ilaç dışına çıkmam şu d vit bitsin Demir'inde enjekte olucamTroid hormonu ama tetesteron da üst sınıra yakındı. Actiferrin diye bir ilaç kullanmıştım ama isviçre'deydim o zaman burda aynı ilaç var mı bilmiyorum. Zaten doktorun verdiği bir ilacı kullanın. Demir iğnesi de var daha etkili. B12 ye de kesin baktırın kanda
D vitamini düşüklüğüde etkili canım fazla gelse bile sorun olmaz çünkü çok düşükD vitamini eksikligide sac dokuyormu acaba ya banada 10 gunde bir dedi sana doktormu oyle kullan dedi birde fazla gelmesin canim sikkat et
Tamam canım onuda araştırayım doktorun verdiğini 3 Aydır kullanıyorum malesef bir faydası olmadıVichy dercos canım
Ev yapımı sirke canım faydalı olan bu markette olanlar kimyasal var içindeSirke çok faydalı dev dökülmesine banyoda yıkanma suyunuza katin çok faydalı
Zaten bebek şampuanlarının içinde sülfat Yok onuda bakayım bende çok sağol canımMustela bebek sampuani sac dokulmesine birebirmis ve yeni sac cikartiyormus.hastanede gorevli bir bayan soylemisti.
Deniyebilirsin tamamen zararsiz.
Dahiliye doktoruna gidin,b12,kansızlık,çinko,tiroid özellikle tiroid aşırı derecede saç döker kendimdem biliyorum tiroid hastasıyım.Bunun cvbini bilen banada yardimci olursunuz saçlarım bildiginiz kopuyor hiç böyle olmamıştı dok gidemiyorum sürekli hastanelerdeyix ailecek hastayız cildiyeye fırsat bulursam kaçıcam ama neden böyle olmuş olabilir
Hormon tesitinde birşey çıktımı peki,benimde tiroid yüzünden dökülüyor,bunun yanı sıra kansızlık,çinko,vitamin eksiklikleride neden olur.Tabiki de mutlaka yazicam
Ayni dertten muzdaribim. Tiroid problemim var, ilacimi duzenli kullandigimda hormonlarim nirmal seviyeye geliyor ve dokulme azaliyor. Biotin kullanmayi ben de dusunmustum ..Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Sonuçlarımı henüz almadım bugün alicam, alır almaz yazarım sonucu burayaHormon tesitinde birşey çıktımı peki,benimde tiroid yüzünden dökülüyor,bunun yanı sıra kansızlık,çinko,vitamin eksiklikleride neden olur.
İnşallah genetik değildir canım merakla bekliyorumSonuçlarımı henüz almadım bugün alicam, alır almaz yazarım sonucu buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?