- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yengenizin kilo problemi varsa alınabilir , demek ki zayıf noktası.
sizin yaş kesin 16 yenge de hayatı evlenmekten ibret sanan 20 lik bir sabiMerhaba kızlar
Sabah dayımlar bize kahvaltıya geldi
Kardeşimle ben internette dolanıyorduk magazin sayfalarına falan bakıyorduk
Sonra Miranda Kerr ile ilgili bir haber çıktı
Ben de Miranda Kerri çok beğendiğimi bence dünyanın en güzel kadını olduğunu ve ilerde anne olursam inşallah Doğumdan sonra onun kadar fit ve güzel olacağımı falan söyledim
Yengem yüzünü ekşiterek dedi ki işte onun yüzü de çok yapmacıkmış oyuncak bebek suratı gibiymiş anne olunca anlarmışım manken olmak kolay anne olmak zormuş..
Ama bunları öyle bir söylüyor ki sanki çıkışarak
Onlar gittikten sonra annemle bunları konuşurken annem dedi ki yengen bozulmuş olabilir sen ona da iltifat et gönlü olsun
İyi de yengemin neredeyse 3 yaşına girecek çocuğu var lohusa dese anlarım
Bu konuda takıntısı var diye alttan almak zorunda mıyım
Ben o sözleri ona ima ederek demedim ki üstüne alınması ve bana öyle çıkışması normal mi kızlar ?
Kesin olursun :) inşallah yani. Hepimizin emeli oydu. Eğer yengen biraz kilolu kaldıysa alinmiş olabilir. Ki sen daha evli bile değilken böyle saçma yorumlar yapmışsın sanki ona laf sokuyor gibi olmuş. Belli ki alıngan. Normal birine söylesen totosuyla güleceği bir şeye alındığına göre. En azından ona laf sunmadığını bi şekilde anlat.
Demek ki takıyormuş. E sizde ben doğum yapınca onun gibi olacağım deyince, doğum yapmış biri olarak bozulmuş. Onun yanında bir daha dış görünüşle ilgili muhabbet yapmazsınız artık :)Evet var ama ben bunu takdığını bile bilmiyordum ki
sizin yaş kesin 16 yenge de hayatı evlenmekten ibret sanan 20 lik bir sabi
Demek ki takıyormuş. E sizde ben doğum yapınca onun gibi olacağım deyince, doğum yapmış biri olarak bozulmuş. Onun yanında bir daga fiziksel görünüşle ilgili muhabbet yapmazsınız artık :)
Miranda Kerr e laf uzatabilecek özgüvenin onda birinden banada bir tutam nasip et Ya Rabbim :)
Evet kilolu ama bana tavır yapmasını anlayamadım ?Bu ne heves kuzum?
Hele bir evlen de gör bakalım yengen bence ya evlen de gör dercesine tavır yapmıştır ya da kiloludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?