Miranda Kerr

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar
Sabah dayımlar bize kahvaltıya geldi
Kardeşimle ben internette dolanıyorduk magazin sayfalarına falan bakıyorduk
Sonra Miranda Kerr ile ilgili bir haber çıktı
Ben de Miranda Kerri çok beğendiğimi bence dünyanın en güzel kadını olduğunu ve ilerde anne olursam inşallah Doğumdan sonra onun kadar fit ve güzel olacağımı falan söyledim
Yengem yüzünü ekşiterek dedi ki işte onun yüzü de çok yapmacıkmış oyuncak bebek suratı gibiymiş anne olunca anlarmışım manken olmak kolay anne olmak zormuş..
Ama bunları öyle bir söylüyor ki sanki çıkışarak
Onlar gittikten sonra annemle bunları konuşurken annem dedi ki yengen bozulmuş olabilir sen ona da iltifat et gönlü olsun
İyi de yengemin neredeyse 3 yaşına girecek çocuğu var lohusa dese anlarım
Bu konuda takıntısı var diye alttan almak zorunda mıyım
Ben o sözleri ona ima ederek demedim ki üstüne alınması ve bana öyle çıkışması normal mi kızlar ?

Kesin olursun :) inşallah yani. Hepimizin emeli oydu. Eğer yengen biraz kilolu kaldıysa alinmiş olabilir. Ki sen daha evli bile değilken böyle saçma yorumlar yapmışsın sanki ona laf sokuyor gibi olmuş. Belli ki alıngan. Normal birine söylesen totosuyla güleceği bir şeye alındığına göre. En azından ona laf sunmadığını bi şekilde anlat.

sizin yaş kesin 16 yenge de hayatı evlenmekten ibret sanan 20 lik bir sabi

Saçma yorum yapmadım ki sadece beğendiğimi söyledim
Ona laf sıkmadığımı biliyordu çünkü kardeşimle konuşuyordum

Evet var ama ben bunu takdığını bile bilmiyordum ki
Demek ki takıyormuş. E sizde ben doğum yapınca onun gibi olacağım deyince, doğum yapmış biri olarak bozulmuş. Onun yanında bir daha dış görünüşle ilgili muhabbet yapmazsınız artık :)

Son düzenleme:
Demek ki takıyormuş. E sizde ben doğum yapınca onun gibi olacağım deyince, doğum yapmış biri olarak bozulmuş. Onun yanında bir daga fiziksel görünüşle ilgili muhabbet yapmazsınız artık :)

Aynen katılıyorum. Evlenmeden yorum yapmak olmamış konu sahibi.

Offf alınacak başka şey bulamamış mi , ben olsam sallamazdim alınırsa alınsın. Siz ona göre bir şey dememissiniz ki ayrıca kadin güzel yanı güzele hakkıni vereceksin, Allah da onu güzel yaratmış ,bunun nesine alınıp tavir yapıyor anlamadım. Hayır tanıdık biri ile kiyaslasaniz falan anlarım da siz ünlü manken bir kadını begendiginizi onun gibi olmak istediğinizi demissiniz , yengeniz abartmis, gereksiz kıskançlık yapmış.

yeni dogum yapmamıski 3 yasında cocugu varmıs madem kiloları sorunlu bu kadar kendine dikkat etseymiş
ayrıca manken olmak kolay ne demek yahu her elini sallayan olsun o zaman manken olmak kolay anne olmak zor yoruma bak
anne olmak tabiki kolay değil ama saglıklı her kadın anne olabiliyor ama her kadın olmak istese bile manken olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…