Miranda Kerr

Bu osuruktan teyyare konulari hangi kafayla aciyorsunuz yav? Konu başligi da ne alakaysa. Sirf dikkat cekmek icin konulmus bu baslik. Yoksa kimse girip de okumaz yani. Ota moka da konu acilir oldu. "Dıdısının dıdısı bana yan bakti, cok üzgünüm ühü ühü. Hemen konu açmaliyim"

Ben hic gormuyorumda manken fiziginde dolasanlari dogrudur.Zaten bunlar genclere hep dayatma.Yengende cok olgun gelmedi zaten.

Yengene kısmen katılıyorum. Evet güzel ama gamzeleri çok çökük..

Zaten gamze de bir kas problemiymiş (yazar burada hasetleniyordu)

Onun dışında boşver salla ya. 3 yaşında bile olsa o üstüne alınmış olabilir kilo problemi varsa. Bir şey deme boşver.

Ayrıca şimdi söylediğin her şeyi hamilelikten sonra yutabilirsin. Bence büyük konuşma. Hiç kolay bir şey değil çünkü..

Bir de yani kimse de miranda süpeeaaaar biz öyle olamayiiiaazzzz demesin ne olur ya.
Tamam bir genetik vardir ama koy mirandayi 90 metrekare evin icine ver eline bebegi, aksama yemek pismesi lazim, gece de emzir uyuma, e temizlik camasir ellerinden öper de.
Bir haftada en basidinden uykusuzluktan elinde cikolatayla, pjamayla dip boyasi gelmis bir sekilde dolanir.
Hatta eminim cok daha beter olur.
Dün üc saat öglen uyudum yeniden insana döndüm.
Sabah kahvalti niyetine bir avuc yaban mersini cilek yemek bu hayatta kimseyi malesef kurtaramaz.
Verin o sartlari bana, hmm boyum evet kisa ama seksilikte mirandaya on basarim.
Ezmeyin kendinizi bu kadar ya, ellerim hala sogan kokuyor birakc saat sonra esim isten gelecek, sor bakalim miranda bizim yaptiklarimi yapabilecek mi?
Herseyi gectim sporu, beslenmeyi, uyku denen bir sey var, o olmayinca hicbirsey olmuyor.Günesli sahilde ücgen bikini giymek icin bogazimi tutarim ben orada sorun yok .

Siz böyle bir soru sorduğunuza göre sizin fiziğiniz nasıl
Neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz ?

benimki fena degil. Mirenda Kerr gibi degil. daha kasliyim. mirenda benim zevkime göre asiri siska.
merak etdim kuzum- sen evde bu konuyu acip ortada hamilelik olmamasina ragmen hayal dünyasina dalmissin- bende merak etdim. normaldir.

+1
Gencler anlamiyor bu isten azizim.

O kilolar 1 gunde alinmadigi icin 1 gundede verilmiyo.
Hamilelik sonrasi gelisen tiroid insulun direncide cogunluga katkisi
Mirandaya sutu olsun diye kimse serbet dayamamistir ama sizin ywngenize gelsin serbet gitsin borek olsun sut durumu cok olmustur
Birde es cocuk varken diyet yapmak kolay degil kocaya yap karniyarigi cocuga yap kofteyi oturup ispanak yemek koyar adama
Sporda sart sadece diyetle olmaz sarkanlari toplamak lazim evde cocukla ugrasirken yapabilene bravo 3 gunde vazgeciyolar e kocanin cocuga bakmasi lazim kactane turk kadini aksam cocugunu kocasina birakip spora gidebilir?

Birde bu kisimlari dusunun ayrica kiz bebek hamileligiyle erkek bebek hamileligide bir degil
Erkekte sivri arkadan bakildiginda anlasilmayan bir gobek kizda heryeri yuvarlak olmus bir kadin oluyo

Umarim kizin olur oyle manken manken gezersiniz

Yengenize bariz laf sokmuşsunuz. Bilerek ya da bilmeyerek ama sokmuşsunuz. Ben insanlari incitmekten korkarim. Henuz 3 yasinda bi cocugu olan kadin varsa karşimda alinma ihtimalini dusunerek boyle bi sey konusmam. Haksizsiniz

Haklısınız ama Miranda Kerr yeni Doğum yaptı haber de onla ilgili olunca inşallah ben de Doğumdan sonra onun gibi olurum dedim
Kötü bir niyetim gerçekten yoktu
canım kötü niyetinin olmadığı aşikar ama sende bir kadın olarak anlarsın ki kilo çoğu kadın için hassas bir konu
çok zayıf kadınlar tanıyorum kendini kilolu sanıyor birşey söylesen ay ben şişkoyum değil mi diyor
bende 36 beden görümcem yanımda "basenlerim çok büyük" dediğinde üzerime alınıyorum bazen
yahu 40 beden sırf basen bi insanım ben, benim yanımda bilerek mi yapıyor bu diyorum kendi kendime
ama tutup yengen gibi çıkışmıyorum :)
belki hassas bir anına gelmiştir, özür dilemeni gerektirecek bir durum yok ama onu da anlamak lazım diye düşündüm
sevgiler :)

Ayrica buyuk bir kesim birini guzel buluyor diye ben de guzel bulmak zorunda degilim. Ornegin vucudu guzel ama burnu cirkin dedigimde ben onu kiskandigimdan mok atmaya calismis olmuyorum, burnu bana guzel gelmiyor oluyor.

Doğumdan sonra manken gibi olabilen varsa helal olsun bende öyle diyodum olmuyo kardeşim öyle eski kiloma dönmek üzereyim ama yok o memeler sarkıyo göbek bi garip filan yengeniz alınmış olabilir ama tepkisi çok olmuş bence özür dilenecek bişey Yok özür dilesenizde tersleyebilir ne alaka diye

Kadınların dilinde şöyle bir cümle geziyor “Anne olursan anlarsın” “Anne olursan görürüm kilonu” “Anne olursan zayıflayamazsın” bilmem ne.

Şu cümleler o kadar boş ki, insanın elinde her-şey. Kadın dediğin kendine saygı duymalı, kendine bakmalı. Doğurduktan sonra bir kadın eski haline dönebilir mi? Evet dönebilir yeter ki istesin. Kadının istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok. Annem beni doğurduktan sonra hemen zayıflamış eski vücuduna dönmüş spor ve beslenme ile. Herşey kadının elinde. Anne olduktan sonra birşey değişmez. Hatta anne olduktan sonra kadın daha güzelleşir.

Yengeniz alındığı aşikar. Hiç gönlü olsun diye de iltifat etmeyin. Kilosu da varsa, fiziği yerinde değilse, kendine bakmıyorsa cümleleriniz yerinde olmuş. En azından kendine bakar. Birşeyler yapar. Takılmayın konu sahibi.

bu dünyada miranda kerr de beğenilmiyorsa bizim hiç şansımız yok. neyse konuya gelirsek neden iltifat edecekmişsiniz. alındıysa alındı çok ta tın(aslında yazar burda aklından başka bir şey geçiriyor) üstünde durmayın allah başka dert vermesin

Diyet ve spor yaparken birileri muhakkak destek olmustur
Bebege birinin bakmasi lazim ki spor yapabilsin evdekilerinde yemek kismina uymasi lazim cunku hem ese hem kendine yemek yapabilecek vakit cocukla olmaz
29 yasındayım annemin doktoru dogum sonrası hemen korse vermiş babaannemde üstüne tülbentle dahada sıkıyonuş annemin karnını birde hala duran egzersiz kağıdı
Babaannem olmasa annem diyette rgzersizde yapamazdı zira erkekler eve gelince bebeği hanimiş hanimiş yapıp sonra tvyr dönüyolar
Herkesin imkanları aynı değil

Evet katılıyorum belirttiğiniz için çok teşekkürler herkesin imkanı aynı değil.
Annem beni uyuttuğunda bir odaya geçer sporunu yaparmış. Spora başlamadan önce de beslenmesini hazırlarmış. Bazen açık hava sporuna çıkmak içinde babannemi ararmış bana göz kulak olması için. Şu an kendisi 52 yaşında internetten bol bol spor videoları izler. Uyanık olduğum saatlerde de beni bir kenara koyup spor yaparmış.
Hani istedikten sonra yorgunluk, üşenmişlik olmadığı sürece kadının yapamayacağı, üstünden gelemeyeceği iş yok.

İki arkadasımda cocukları bir yasını doldurktan sonra sabah 5te kalkıp mahallede yürüyüşe cıktılar eşleri işe gidene kadar uyanana kadar 5-6.30 arası spor yaptılar kendilerince
ki bu kadınlar +30 gencte değiller
bu ne maddi imkanla ne cocuga birinin bakmasıyla alakalı herkes uyurken bile yapacak olan yapıyor
kimse kendine bahane bulmasın

evlendiğimde 93 doğumda 104 ömrü boyunca kilo vermemiş ben çocuk 2,5 yaşında ve 73 kiloyum ,annelikle alakası yok dediğiniz gibi anne olunca lisedeki kiloma döndüm

evlendiğimde 93 doğumda 104 ömrü boyunca kilo vermemiş ben çocuk 2,5 yaşında ve 73 kiloyum ,annelikle alakası yok dediğiniz gibi anne olunca lisedeki kiloma döndüm
İşte dedim, Annelik insanı değiştiriyor hem ruhsal, hem fiziksel bambaşka bir duygudur eminim. Ama işte bazı bayanların dilinde sürekli “anne olunca...” diye cümleler duyunca yazdım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…