Miranda Kerr

Kendi beceremedikleri şeyin öfkesini hedefi olan insanlardan çıkarınca ne geçiyor insanların eline çok merak ediyorum. Öyle fit olursan ne verecekmiş? Olabilir yani, hıı kesin olursun ya da önemli olan fit olmak değil diyerek küçümsemek ancak kompleks göstergesi başka bir şey değil.

Ben de anneme onu dedim daha yeni Doğum yapmamış ki lohusa sendromu olsun

SiZe katılıyorum komplekslerinin acısını benden çıkarmaya çalıştı resmen

Reactions: KV_
Ona laf soktuğunuzu düşünmüş olabilir, hani deseniz ki ben miranda kerr i çok beğeniyorum hep fiziğim onun gibi olsun isterim filan neyse anne olduktan sonra fiziğim onun gibi olsun istiyorum filan demişsiniz, kadın da hala doğum kilolarını veremediyse ona laf çarpıyorsunuz sanmış olabilir, doğal şeyler bunlar, doğumdan sonra her kadın aynı hızla toparlanamıyor, alttan almak zorunda değilsiniz de insanların da hassas noktaları olabiliyor,alınabiliyor.

Kerr bizim orda eşeklere deniyor. başlıgı okuyunca direk aklıma eşek geldi

Ya ben Miranda Kerr gibi olacağım demedim ki
İnşallah onun gibi olurum dedim
Dünyanın en ünlü top modellerinden birini kıskanacağı aklıma gelmemişti
Şaka yapıyorum. Olursunuz umarım benim için sıkıntı yok :) keşke herkes ideal kilosunda olabilse en güzeli.
Yengeniz bu konuda hassasmış öğrenmiş oldunuz. Çok da takmayın, bir daha böyle konular konuşmazsınız olur biter.
Özür dileyecek bir durum yok.
Çocuktan önce kilolu değilse şimdi ki durumunu kabullenemiyordur.

Haklısınız ama Miranda Kerr yeni Doğum yaptı haber de onla ilgili olunca inşallah ben de Doğumdan sonra onun gibi olurum dedim
Kötü bir niyetim gerçekten yoktu

Ben de anneme onu dedim daha yeni Doğum yapmamış ki lohusa sendromu olsun
aman bosver kıskanmıs inşallah olursun dese ne kaybeder yani bide trip yapmıs
hiç özür dilemeni gerektirecek bişey yok komsu kızıyla değil dünyanın en ünlü mankenlerinden biriyle kendini kıyaslamıs

Yengeniz alınganlık yapmış tabi, bir suçunuz yokken şimdi niye gönlünü almanız gereksin? Tamamen kendi kişisel problemi. Kilo sorunu varsa, bunu kompleks yapana kadar 3 yılda azıcık çaba gösterseydi, kurtulurdu bu problemden. Miranda Kerr olmasına da gerek yok. Ha siz olur musunuz olmaz mısınız, bunu istemeniz mantıklı mı, saçma mı, o da sizin probleminiz.

Ayrıca yanlışınız var. Dünyanın en güzel kadını Monica Belluci'dir.

Senin yorumda sacmalardan secme olmus.Yani dogumdan sonra bende onun gibi olacagim demek biraz komik degil mi ?Laf sokmussun gibi geldi.Sen simdi manken fizige sahip degilsen dogumdan sonra cok zor.

Ben onun gibi olacağım demedim
inşallah onun gibi olurum dedim
Doğumdan sonra bir sürü manken fiziğinde dolaşan arkadaşım var
Komik bir durum değil yani
Not: fiziğim de gayet iyi ama ben fiziğe değil ruh ve beden sağlığıma daha çok önem veriyorum

Aman yengem duymasın size de çıkışabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…