- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Öyle yapmak istemiyorum. Herşeyi kendim yapmak başardığımı görmek istiyorum. Yoksa bu içimdeki korku da tam olarak geçmez. Her misafir geldiğinde panik olurum.Ev yapimi pasta borek siparis etsen ?
Digerlerinide yaptikca pratiklesip lezzetlendireceksin.
Ilk musakkami patlicani kızartmadan yapan biri olarak 7.yılimda baya iyiyim.
Yanlış olan güzel yemek yapmayi bir başarı olarak görmen aslinda, niye böyle bir düşüncedesin bilmiyorum ama hiçbirimiz misafir olarak gittiğimiz evlerde mükemmel yemekler yemiyoruz.Öyle yapmak istemiyorum. Herşeyi kendim yapmak başardığımı görmek istiyorum. Yoksa bu içimdeki korku da tam olarak geçmez. Her misafir geldiğinde panik olurum.
Yemekli mısafır yerıne çaylı mısafır al 3 cesıt bırsey yaparsn pasta borek tutturmak daha kolay hem hamılesın kımsenın bırsey demeye hakkı yok ılk evlendıgınde herkes panık olmustur emın ol. Sen rahat ol kı gelen mısafır rahat etsın onemlı olan sohbet etmek zaten ılk davet ettıklerın en sevdıklerın olsun onlar senı rahatlatır. Bende yenı evlıyım yemek borek guzel yaparm ama bende panıgm o yuzden benı kasmayanları önden alrım rahatlarm hem ben çok güzel yemek yaparm desende herkesın damak zevkı farklı yanı kıme göre kımın yemegı güzel rahat olun. Nefıs yemek tarıflerı var orda yorumları oku çok güzel yorum alanları yaparsn hem acemının yemegı daha güzel olur bendim ılk yaptıklarm en güzelliMerhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim. Şehir dışında yaşıyoruz ailemizden ayrı. Henüz anne ve kvler dışında kimse gelmedi evime. Onlar da misafir gibi geldi diyemem. Hamileyim rahatsızdım genelde onlar yaptı geldiklerinde. Mutfağa evlenmeden önce neredeyse hiç görmemiştim. İlk zamanlar da hamileliğim ağır geçince bir iki aydır anca yemek yapıyorum. Her yemeğim iyi olmuyor. Yani yeniliyor ama nasıl desem mesela bulgur pilavımda soğanlar biraz diri kalmıştı ya da mantarımda patates biraz diri oldu. Onun haricinde köftem iyi oluyor gibi. Dün yaptığım nohut da iyi olmuştu yanına pilav ve cacık yaptım. Ama genel manada pirinç pilavım iyi olmuyor. Ya da bazen güzel yaptığım bir yemek bir dahakine kötü olabiliyor. Sadece yemek de değil. Misafir ağırlamak istiyorum artık ama korkuyorum. O gün kalkıp dört beş çeşit yapmam gerekecek. Güzel olmazsa öyle bir ihtimal de var. Çünkü hala bu yemeğim çok süper oluyor artık dediğim bir yemeğim yok. Ya da sofra düzeni temizliğin evin düzeninin tam yerinde olması gerekiyor. YouTube da videolara bakıyorum. Millet bir kahvaltı sofrasına neler yapmış. Sunumlar bilmem ne. Benim öyle sunum tabaklarım falan da yok. Ayrıca bir misafir gelse nasıl bir menü hazırlamalıyım bilmiyorum. Basit yemekler koymak istemiyorum. Tüm bunları düşününce korku sarıyo içimi. Zaman da çok ilerlemeden misafir almaj istiyorum. Ne önerirsiniz. Zamanında benim yaşadığım şeyleri yaşayan oldu mu? Nasıl yediniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?