- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Hangi salçayı önerirsiniz?Zaten artık insanlar saglikli yasama gectiler yani cok bisey yemiyor lar pasta çörek ya da bana oyle geliyor bilemiyorum hani sutlac tarzi tatlilarda yapabilirsin hem daha sağlıklı bence
Yemeklerdede baharatlarin ayarini iyi yapman lazım baharat yemege lezzet verir bir de salca onemli salcan ne kadar iyi olursa yemek o kadar lezzetli olur
Hazır yapmak istemiyorum ki. Misafire yakışır ağır bir menü çıkarmak istiyorumVallahi misafir agırlıyamıyorum elimin lezzeti cartı curtu yok diyenlere inanmıyorum... Marketlerde felan aklınıza gelcek herseyin ama herseyin hazırı var..
Tamam ama ufaktan baslasanız da daha sonra alıstıra alıstıra çogaltsanız menünüzü.. hersey böyle degilmidir ?Kraliyet sofranızı daha sonra kurarsınız.. Fobilestirelecek bir durum yok onu anlatmaya calısıyorum..Hazır yapmak istemiyorum ki. Misafire yakışır ağır bir menü çıkarmak istiyorum
Merhaba beni hatirladinmi bir ara yorumlasmistik sizin cocuklar falan geleneksel yemekleri seviyordu esimin yengeside antepli falan demistim
Bana özelden beyran çorbası nin tarifini atabilirmisiniz net tarif istiyorum :)))))) çünkü ne zamandir yapmak istiyorum açıkçası cesaret edemedim ve internete cok güvenemedim
Valla harikasiniz.
Eee demekki eliniz de lezzetli ki tabaklar bos dönüyormus masallah size
El aliskanligi pratiklik cok onemli ya iki kez yapamazsin mesela ucuncude tutturursun.
Bende şöyle bir durum oluyor acemi sansi midir nedir ilk kez yaptigim yemekler hep guzel oluyor sonrasinda ayni lezzeti sanki tutturamiyorum
Bugun instada yasemin sakallioglunun videosunu izlemstm, is yapmaktan biktim hafizami kaybetmek, ben bilmiyorum demek istiyorum diyordu onu hatirlattiniz
Saglam halimizle biz yapamiyoruz o kadarina üşenip, onlar yapip size getirsin yormayin kendiziaynı şeyi istiyorum hafızam kısa surelıgıne kaybolsa hıc fena olmaz. Bıde hamıleyım bulantımda cok yok benden hala cok buyuk performanslar beklıyorlar ama mantı borek falan bel agrısı yapıyor artık tencere yemegı zor yapıyorum mantı borek hak getıre utanmasalar mevlüt pilavımızı bana yaptıracaklar uzun sure mutfakta olunca ıster ıstemez aşağı yukarı aynı lezzet ortaya cıkıyo tabi ama sızde yaparsınız nolcak heryer videolu tarif dolu el lezzetı zamanla oturuyo zaten. Mesela ortaboy 20tane dolmalık bıbere ne kadar iç gideri zamanla oturtuyosunuz ölçmek tartmak pek işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?