- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bunlar daha önemli zaten şuan.evine yönelik, evliliğe yönelik birşeyler yapman daha anlamlı, faydalı olur senn adına.Onları da öğrenmeye çalışıyorum. Bebek nasıl emzirilir uyku düzeni nasıl oluşturulur doğum nasıl olur gibi. Tamamen yemek düşünüyor değilim.
Ev yapimi pasta borek siparis etsen ?
Digerlerinide yaptikca pratiklesip lezzetlendireceksin.
Ilk musakkami patlicani kızartmadan yapan biri olarak 7.yılimda baya iyiyim.
Ben gösterişten hoşlanmam ve hayatımın her aşamasında buna dikkat ederim yani süslü puslu gösterişli sofraları kimseye hazirlamam bi tek eşimle romantik masa hazırlarım o bile sadedir. Ben evlenmeden önce çok güzel yemek yapardım ama evlenince bi şeyler şaştı neden bilmiyorum 6 ay geçtikten sonra yemeklerim güzel oldu . Ben sevdiğim insanlar gelince menüm sabittir mantı yaparım önden çorba isteyene mantının yanında içecek bizde adet sofra süsü değil güler yüz hoş sohbet ve tabiki ozenip biseyler yapmanMerhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim. Şehir dışında yaşıyoruz ailemizden ayrı. Henüz anne ve kvler dışında kimse gelmedi evime. Onlar da misafir gibi geldi diyemem. Hamileyim rahatsızdım genelde onlar yaptı geldiklerinde. Mutfağa evlenmeden önce neredeyse hiç görmemiştim. İlk zamanlar da hamileliğim ağır geçince bir iki aydır anca yemek yapıyorum. Her yemeğim iyi olmuyor. Yani yeniliyor ama nasıl desem mesela bulgur pilavımda soğanlar biraz diri kalmıştı ya da mantarımda patates biraz diri oldu. Onun haricinde köftem iyi oluyor gibi. Dün yaptığım nohut da iyi olmuştu yanına pilav ve cacık yaptım. Ama genel manada pirinç pilavım iyi olmuyor. Ya da bazen güzel yaptığım bir yemek bir dahakine kötü olabiliyor. Sadece yemek de değil. Misafir ağırlamak istiyorum artık ama korkuyorum. O gün kalkıp dört beş çeşit yapmam gerekecek. Güzel olmazsa öyle bir ihtimal de var. Çünkü hala bu yemeğim çok süper oluyor artık dediğim bir yemeğim yok. Ya da sofra düzeni temizliğin evin düzeninin tam yerinde olması gerekiyor. YouTube da videolara bakıyorum. Millet bir kahvaltı sofrasına neler yapmış. Sunumlar bilmem ne. Benim öyle sunum tabaklarım falan da yok. Ayrıca bir misafir gelse nasıl bir menü hazırlamalıyım bilmiyorum. Basit yemekler koymak istemiyorum. Tüm bunları düşününce korku sarıyo içimi. Zaman da çok ilerlemeden misafir almaj istiyorum. Ne önerirsiniz. Zamanında benim yaşadığım şeyleri yaşayan oldu mu? Nasıl yediniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim. Şehir dışında yaşıyoruz ailemizden ayrı. Henüz anne ve kvler dışında kimse gelmedi evime. Onlar da misafir gibi geldi diyemem. Hamileyim rahatsızdım genelde onlar yaptı geldiklerinde. Mutfağa evlenmeden önce neredeyse hiç görmemiştim. İlk zamanlar da hamileliğim ağır geçince bir iki aydır anca yemek yapıyorum. Her yemeğim iyi olmuyor. Yani yeniliyor ama nasıl desem mesela bulgur pilavımda soğanlar biraz diri kalmıştı ya da mantarımda patates biraz diri oldu. Onun haricinde köftem iyi oluyor gibi. Dün yaptığım nohut da iyi olmuştu yanına pilav ve cacık yaptım. Ama genel manada pirinç pilavım iyi olmuyor. Ya da bazen güzel yaptığım bir yemek bir dahakine kötü olabiliyor. Sadece yemek de değil. Misafir ağırlamak istiyorum artık ama korkuyorum. O gün kalkıp dört beş çeşit yapmam gerekecek. Güzel olmazsa öyle bir ihtimal de var. Çünkü hala bu yemeğim çok süper oluyor artık dediğim bir yemeğim yok. Ya da sofra düzeni temizliğin evin düzeninin tam yerinde olması gerekiyor. YouTube da videolara bakıyorum. Millet bir kahvaltı sofrasına neler yapmış. Sunumlar bilmem ne. Benim öyle sunum tabaklarım falan da yok. Ayrıca bir misafir gelse nasıl bir menü hazırlamalıyım bilmiyorum. Basit yemekler koymak istemiyorum. Tüm bunları düşününce korku sarıyo içimi. Zaman da çok ilerlemeden misafir almaj istiyorum. Ne önerirsiniz. Zamanında benim yaşadığım şeyleri yaşayan oldu mu? Nasıl yediniz? Yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE
eşin bişey demiyormu yemekler kötü diye
Eşin bişey demiyormu yemekler kötü diyeMerhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim. Şehir dışında yaşıyoruz ailemizden ayrı. Henüz anne ve kvler dışında kimse gelmedi evime. Onlar da misafir gibi geldi diyemem. Hamileyim rahatsızdım genelde onlar yaptı geldiklerinde. Mutfağa evlenmeden önce neredeyse hiç görmemiştim. İlk zamanlar da hamileliğim ağır geçince bir iki aydır anca yemek yapıyorum. Her yemeğim iyi olmuyor. Yani yeniliyor ama nasıl desem mesela bulgur pilavımda soğanlar biraz diri kalmıştı ya da mantarımda patates biraz diri oldu. Onun haricinde köftem iyi oluyor gibi. Dün yaptığım nohut da iyi olmuştu yanına pilav ve cacık yaptım. Ama genel manada pirinç pilavım iyi olmuyor. Ya da bazen güzel yaptığım bir yemek bir dahakine kötü olabiliyor. Sadece yemek de değil. Misafir ağırlamak istiyorum artık ama korkuyorum. O gün kalkıp dört beş çeşit yapmam gerekecek. Güzel olmazsa öyle bir ihtimal de var. Çünkü hala bu yemeğim çok süper oluyor artık dediğim bir yemeğim yok. Ya da sofra düzeni temizliğin evin düzeninin tam yerinde olması gerekiyor. YouTube da videolara bakıyorum. Millet bir kahvaltı sofrasına neler yapmış. Sunumlar bilmem ne. Benim öyle sunum tabaklarım falan da yok. Ayrıca bir misafir gelse nasıl bir menü hazırlamalıyım bilmiyorum. Basit yemekler koymak istemiyorum. Tüm bunları düşününce korku sarıyo içimi. Zaman da çok ilerlemeden misafir almaj istiyorum. Ne önerirsiniz. Zamanında benim yaşadığım şeyleri yaşayan oldu mu? Nasıl yediniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mumkunse demesin. Diyecekse de mutfağa geçmeye hazır olsun.Eşin bişey demiyormu yemekler kötü diye
Ben de öyleyim ya... Tarhana çorbası yapacaksam bile hala açıp tarif bakiyorum dediğiniz siteden. En çok deftere ekleneni seciyorum.Nefis yemek tarifleri uygulamasını telefona indirip videolu yemeklerden yapabilirsiniz. 5 senelik evliyim, tarifsiz yemek yapamiyorum . Pasta börek tatlı yemek malzemeyi yaz hemen karşına kaç çeşit yemek çıkıyor. Karıştırma dakikasına kadar söylüyor az mi pisti çok mu derdi olmuyor.
Önce yorumları okurum bende. Şekeri vs fazlaysa yorumlara göre azaltiyorum:))Ben de öyleyim ya... Tarhana çorbası yapacaksam bile hala açıp tarif bakiyorum dediğiniz siteden. En çok deftere ekleneni seciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?