Misafir olarak kaldığınız bir yerde eşinizle ilişkiye girer misiniz?

MİSAFİR OLARAK KALDIĞINIZ YERDE İLİŞKİYE GİRDİNİZİMİ

• EVET

OY: 137 51,5%
  • HAYIR

OY: 129 48,5%

• Ankete Katılan
    266

evet bunu düşünmemiştim gerçekten hadi sevişmelerini geçtim gece yarısı banyoya girmelerini ayıp karşılarım

sabah yıkansınlar efendim -tatlicadiarzu-:roflol:

evliler sonuçta lafını ben de sevmedim sizin gibi cinsel ilişkiden bahsediyoruz misafirlerin medeni durumlarından değil demi bu konuda haklısınız a.s

çok güzel anlatmışssınŞeniz
ben1-2 günden fazlada kimsenin evinde kalamam zaten :1closedeyes:
eltimde sen gibidir aynı çok rahat ederim ama sonuçta 2 gece gittigim bi yerde ne gerek var
kendime yapılmasını istemedigim şeyi başkasınada yapmamyerimseniben
ama bi gelen olursa valla bakıcam çok taktım-tatlicadiarzu-

yapmadım desem yalan olur benimevime misafir olanlardan da fark ettiğim oldu ama yadırgamam neyin ne zaman olacağı belli oşlmuyor çünkü kötükedihüso :lepi:

Kaldığım yer çok yakınımın da olsa yapmam.
Eve gidene kadar beklesin napimm.
Gerçi eşimde istemez ölee.
Hee ama tek gecelik bir misafirlik değilde tatil maksatlı bi ziyaret ise işler değişir.:jeyyar:

valla yazın antalyaya gitmiştik görümceme yapmadık desem yalan olur yaptık bir kaç sefer hemde:)))

olabilir tabi ki neden olmasın gayet doğal illa seks yapılınca mı banyo yapılıyo ben hergün muakkak banyo yaparım o zaman yandık bilmeyende ne azgınlar diyecek.

Ben başkasının evinde kalmakdan çok rahatsız olurum. Uzun süre kalınsa belki insan dayanamıyabilir ama en fazla 4 gün kayınvalidemde kalmışızdır ondada odalar yanyana asla yapamam. Zaten kayınpederin kulakları radar gibi gece tuvalete kalksanız ertesi gün sorar kim kalktı gece tuvalete diye :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey

öyle durumda insan misafirliktemiyim, nerdeyim napiyorum diye düşünmeye fırsatı olmuyor
ve olacağı varsada oluyor
rahat olmıcağımız yerde zaten yatılıya kalmayız

1-2 gece kalınacaksa yapmam... Hele de baba evinde çok utanırım . Şuan bekarım ama evlenince nasıl olur bilemem. Yaşayıp göreceğiz.

Tatillerde annemlere gidiyoruz ve uzun kalıyoruz.Ayrı dayalı döşeli odamız var .Böyle olduğu halde yapamıyordum.Ama eşim artık yeter dedi. Bende ne yapayım reddetmiyorum.Onun dışında bir arkadaş ta bir yakınımın evinde asla.Yatak gıcırdar ne bileyim ses çıkar insan valla orgazm olamaz herhalde.Bu işe elin evinde nasıl konsantre olunuyor anlamış değilim.

ayyyy yazık kız sanaaalaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

Kesinlikle bazı arkadaşlar abarttı galiba durumu benneyaptımki
Ben evimde kalan misafirimin rahat etmesini isterim
Ben misafirliğe gidince arkadaşlarımızda çok ama çok rahat kalıyoruz kendi evimiz gibi rahatız ki her seferinde gidiyoruz yanlarınaşutarafagitti
Hiç ilişkiye girmedim bir kaç günlük misafirliklerde memlekette annemlerde haftalarca kalıyoruz o zaman da normal
Ama evime gelene de karışmam açıkcası...
Zaten gecenin bir vakti banyoyu kullanacak değiller ya
Kullanacaklarsada kullansınlar bunada takmam
Rahat ediyorlar diye sevinirim bile yaa
hem çarşaf nevresim dediğiniz nedir ki yaa o kadar titiz değilim açıkcası yok yapmasınlar 3-4 kez yıkarım diye :1closedeyes:atarım makinaya yıkansın pis bişey değilki bu en fazla ter bulaşır atarsın çıkar...
Başkasınında arkamdan böyle nevresimleri tekrar tekrar yıkadığını duymak beni üzer ve bir daha gidemezdim oraya rahat rahat sonçta arkadaşlarımızı seviyoruz özlüyoruz ki gidiyoruz... Misafirlerime feda olsun nevresimler çarşaflara.s.

evet şekerim kocacığımla herşeye varım ben :)))) gittiğimiz yerler belli zaten kaynanam ve annemler,,başka yerde yatılı kalmayız,,,,,,,,,

degil misafirlik ates almaya gittgim yer olsa o arada yapariz valla :jeyyar:

çok alemsin canım yaa.allah muhabbetinizden ayırmasın sizi.evli değilim ama yapmam heralde.sabah uyandığınızda herkes sizin yüzünüze bakacak imalı bişekilde.hııııııımmm siz akşam yaramazlık yaptınız der gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…