- 17 Ağustos 2011
- 24.588
- 154.898
- 798
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
görüşmek isteyen olursa genelde evet.üç dört evli çift arkadaşımız var zaten pek yokPeki arkadaş çevrenizle yakınlarınızla genelde dışarda mı görüşüyorsunuz
Yeni mi evlisiniz, iki yıldır mı karar verin.yeni evliyiz(2 yıl kadar)
yeni evli olduğumuzu parantez açarak da süresini belirttim hepsi bu :)Yeni mi evlisiniz, iki yıldır mı karar verin.
konudan bağımsız benimki de aynı durumda nasıl çıktıaffınıza sığınarak söylüyorum tuvalet kireçli sudan dolayı aşırı sararıyor. güç bela düzelttim zehirleniyordum(çamaşır su dök bir durum değildi neler neler denedim ponza taşı dahil.düzelmemişti)neyse orayı kullanma diğer tuvaleti kullan biri gelince rezil oluyorum demiştim, ben mi alınganlık yapıyorum ki insan sevmeyen biriyim gözünde.geçen anneme de kızınız pek insan srvmiyor galibs dedi şakayla karışık ona da cok bozulmuştum
Misafir sevmemek anormal gelmiyor bana. Çünkü zahmetli bir iştir. Bizim toplumumuzda bir de ikramlariyla temizliğiyle birçok aşama gerektiriyor. Ama tabi ettiğin sohbetle sevdiklerini görmekle bu yorgunluk gidiveriyor. Dışarda görüşüyorsanız bu da yeterli nasıl olsa misafir sevmemeye devam edebilirsinizgörüşmek isteyen olursa genelde evet.üç dört evli çift arkadaşımız var zaten pek yok
wcpar diye bir şey varmış annem vermişti.bir de gojo kireç sökücü almıştım carrefourda var.ikisini karıştırdım(asla yapılmaması gereken bir şey biliyorum)maske falan taktım ama yine de zehirlenecektim denemenizi tavsiye etmem, ama çok kafama taktım ne denesem olmadı klozeti değiştircektim en sonkonudan bağımsız benimki de aynı durumda nasıl çıktı
genelde karşıdan geliyor teklif biz de riayet ediyoruzMisafir sevmemek anormal gelmiyor bana. Çünkü zahmetli bir iştir. Bizim toplumumuzda bir de ikramlariyla temizliğiyle birçok aşama gerektiriyor. Ama tabi ettiğin sohbetle sevdiklerini görmekle bu yorgunluk gidiveriyor. Dışarda görüşüyorsanız bu da yeterli nasıl olsa misafir sevmemeye devam edebilirsiniz
Ama isteyen olursa görüşüyoruz demenize takıldım karşı taraftan istek yoksa görüşme olmuyor mu dışarda görüşmeyi de mi sevmiyorsunuz yoksa fazla
asitle bazı karıştırmışsınız çok tehlikeli evet. kireçli sular çok sıkıntı yawcpar diye bir şey varmış annem vermişti.bir de gojo kireç sökücü almıştım carrefourda var.ikisini karıştırdım(asla yapılmaması gereken bir şey biliyorum)maske falan taktım ama yine de zehirlenecektim denemenizi tavsiye etmem, ama çok kafama taktım ne denesem olmadı klozeti değiştircektim en son
her yeri açtık havalandırdık.kedimizi de kaçırdık ordan hemen korktum zehirlencem diye denemeyin bence ama pırıl pırıl olduasitle bazı karıştırmışsınız çok tehlikeli evet. kireçli sular çok sıkıntı ya
aynı duruma düşmemek için eşimin kullanmasını bile istemiyorum tuvaleti düşğnher yeri açtık havalandırdık.kedimizi de kaçırdık ordan hemen korktum zehirlencem diye denemeyin bence ama pırıl pırıl oldu
Ben de aynı durumdayım sizle, konuyu takipteyim.Maalesef böyle bir durumum var.Bazen insanlara bakıyorum ne güzel misafirliğe gidip geliyorlar.Sonra aman kafam kaldırmıyor benim boş ver diyorum.Az önce de eşime şurayı temiz tutalım biri gelince rezil oluyorum dedim kimse gelmiyor ki dedi bir şey ima etmeye çalışıyor herhalde.Annemler geliyo ablam geliyo diyorum 2 ayda bir diyor dalga geçer gibi.Çocugumuz yok bu arada yeni evliyiz(2 yıl kadar)
Okurken akciğerlerim zehirlendi.wcpar diye bir şey varmış annem vermişti.bir de gojo kireç sökücü almıştım carrefourda var.ikisini karıştırdım(asla yapılmaması gereken bir şey biliyorum)maske falan taktım ama yine de zehirlenecektim denemenizi tavsiye etmem, ama çok kafama taktım ne denesem olmadı klozeti değiştircektim en son
benimkiler zehirliydi zaten sigara kullanıyorumOkurken akciğerlerim zehirlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?