- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
sorun şu ki sevmiyorum,ama bunu biri yami eşim falan yüzüme vurunca geriliyorum ben niye böyleyim ya oluyorumAltıncı yıldan bildiriyorum, o düğün tantanaları hala zihinde yeni.Ama iki yıllıksanız yeni evli olmazsınız. Siz istiyorsanız olun tabii ama yok yani. Bu arada ben misafiri severim, eşim gerilir. O yüzden hep kız arkadaşlarım gelir. Eşli görüşmeler nadir olur. Seviyorsanız gidin gelin, engel olan ne ki?
siz bendensiniz.biz o 3 4 çift arkadaşla bile ayda yılda bir görüşüyoruz ama ya
Ben kutu gibi seviyorum deseydiniz,böyle kendini bilmezler ile arkadaşlık yapacağıma kendi başıma kalmayı tercih ederim.valla ya.ev gezmesine gelenler olmuştu yok mutfagın küçük yok evin basık. bir arkadaşım evin kutu gibiymiş demişti.geçenlerde aradı açmadım
sizi sevdim.hangi şehirdesiniz anormal oldugumu düşünüyordum ama değilmişBiz de oyle sayiliriz. Oyle her hafta her hafta sık sık gorustugumuz insanlar yok.
sizi sevdim.hangi şehirdesiniz anormal oldugumu düşünüyordum ama değilmiş
Ne var kutu gibi lafında? Sırf bu yüzden görüşmemekte bahane aramak gibi geldi banavalla ya.ev gezmesine gelenler olmuştu yok mutfagın küçük yok evin basık. bir arkadaşım evin kutu gibiymiş demişti.geçenlerde aradı açmadım
Sevmek kadar sevmemek de doğal. Yüzünüze vurması için bir kusur olması lazım, ortada öyle bir kusur yok ki.sorun şu ki sevmiyorum,ama bunu biri yami eşim falan yüzüme vurunca geriliyorum ben niye böyleyim ya oluyorum
kusurdan kasıtSevmek kadar sevmemek de doğal. Yüzünüze vurması için bir kusur olması lazım, ortada öyle bir kusur yok ki.
yok ya. o konuları kapadık biz. ben kendi aileme bile ayda bir falan gidiyorum,ona tuhaf geliyorNe var kutu gibi lafında? Sırf bu yüzden görüşmemekte bahane aramak gibi geldi bana
Kimse mükemmel değil öyle ufak bir olumsuzlukta telefon açmamak arkadaşlık ilişkilerini istememekten gelir. Bu da bir tercih ama söylenince rahatsız olmayın o zaman.
Eşinizin ailesi ile de görüşmüyorsunuz,onun lafı o yuzden rahatsız etti sizi bence. Başka bir şey mi ima ediyor diye. Öyle anladım ben.
Bir çift arkadaşımız var çocuklu, onlarla da işte gerçekten çok iyi arkadaşız diye istisna olarak görüşüyoruz. Yoksa düşman başına ya ne kafa kalıyor ne sabır bizde de. İnanılmaz da sıkıcı oluyorlar zaten, hiçbir yere gidilmiyor, iki dk muhabbet edilmiyor, sürekli çocukla ilgili bir şeyler zaten. Eskiden çevremizde çocuklu kimse yoktu, şimdi yurtdisinda yaşıyoruz hemen herkes çocuklu, takılacak insan da bulamıyoruzOyle olmali.
Bir defa gitmistik 2 cocuklu arkadaslarimizla disari, hadi dediler oyun parkli yer olsun gittik oturduk 5 dakikada kafamiz sisti, iki sohbet edelim dedik yok bir anne kalkip kosuyor, bi baba kalkip kosuyor cocuk peşinde. Onlar koşmasa cocuklar gelip darlayip duruyor annneeeee baaaak baba baaaakkk ve bakana kadar asla susmuyorlar. Ne yedigimden bir sey anladim ne konustugumu anladim.
Herkes bu durumda mi bilmiyorum ama bir daha goruşmedik.
daha önce de başka bir laf etmişti çok aptalca bir laf. sallamazdan geldim ama yok karakteri bu. görüşmeyince daha iyiyim.tahammül edilebilir bir insan değil zatenNe var kutu gibi lafında? Sırf bu yüzden görüşmemekte bahane aramak gibi geldi bana
Kimse mükemmel değil öyle ufak bir olumsuzlukta telefon açmamak arkadaşlık ilişkilerini istememekten gelir. Bu da bir tercih ama söylenince rahatsız olmayın o zaman.
Eşinizin ailesi ile de görüşmüyorsunuz,onun lafı o yuzden rahatsız etti sizi bence. Başka bir şey mi ima ediyor diye. Öyle anladım ben.
Yakın oturuyor, çok da yoğun bir işte çalışmıyorsanız bana da tuhaf gelir açıkçasıyok ya. o konuları kapadık biz. ben kendi aileme bile ayda bir falan gidiyorum,ona tuhaf geliyor
Bir çift arkadaşımız var çocuklu, onlarla da işte gerçekten çok iyi arkadaşız diye istisna olarak görüşüyoruz. Yoksa düşman başına ya ne kafa kalıyor ne sabır bizde de. İnanılmaz da sıkıcı oluyorlar zaten, hiçbir yere gidilmiyor, iki dk muhabbet edilmiyor, sürekli çocukla ilgili bir şeyler zaten. Eskiden çevremizde çocuklu kimse yoktu, şimdi yurtdisinda yaşıyoruz hemen herkes çocuklu, takılacak insan da bulamıyoruz
Kirlensin temizlenir misafir bende sevmezdim.Misafirine göre severdim.Hickimse gelmeyince de olmuyor.Maalesef böyle bir durumum var.Bazen insanlara bakıyorum ne güzel misafirliğe gidip geliyorlar.Sonra aman kafam kaldırmıyor benim boş ver diyorum.Az önce de eşime şurayı temiz tutalım biri gelince rezil oluyorum dedim kimse gelmiyor ki dedi bir şey ima etmeye çalışıyor herhalde.Annemler geliyo ablam geliyo diyorum 2 ayda bir diyor dalga geçer gibi.Çocugumuz yok bu arada yeni evliyiz(2 yıl kadar)
Yüzüne vurmak deyimi bir hata, kusur olduğunda kullanılır. Sizin misafir sevmemeniz, gidip gelmemeniz bir kusur olmadığı için yüze vurulacak bir şey de yok ortada. Eşiniz durum tespiti yapmış sadece. Olan şeyi söylemiş. Herkes sevmek zorunda değil.kusurdan kasıt
aynı şehir ama malesef çok uzak öyle her hafta her hafta benzin dayanmıyorYakın oturuyor, çok da yoğun bir işte çalışmıyorsanız bana da tuhaf gelir açıkçasıama herkesin bakış açısı, aile bağı vs.farkli belki benimkide başkalarına çok fazla gelir. Önemli olan nasıl iyi hissettiğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?