misafir(sinirlerim tepemde)

iki sütyen vardı birisi yıkanmış o kurutmalıkta olan bir de ütü masasının üstünde vardı ulu orta yayılmış, kuru sütyen bak şimdi çantasına koymuş...
Ben eskiden evli kuzenimin yanına gitmiştim kuzenim eşi işteyken dışarı çıkmıştı beni arayıp çamaşırları asarmısın dedi tamam dedim çıkardım asıyorum o zamanlar sevgilimle tlfnda konusuyoruz. beni itin tenasül uzvuna sokup çıkarmıştı adamın donlarını mı asıyosun diye. Nedense aklıma o geldi

sorun başkasının evinde AŞIRI rahat olmaları..

tamamda sizde rahatsızlığınızı konuşarak belirtebilirsiniz ki.
insanlar konuşa konuşa... siz uyardıktan sonra yine orda burda bırakıyolarsa iç çamaşırlarını işte p zaman çirkefleşin.

kuzenimin evinde bende aşırı rahat olurum.
mutfakta sigara içmeleri bile batmış size.

Siz böyle konusmaniza rağmen nasıl hala kalıyorlar aklım almıyor , gerçekten çok gurursuzlarmis.
..

Misafir evet adabını bilmeli ama bu kadar herseyinizi neden bildiler anlayamadım.
Bu kadar açıklama , eşinizle aranizdakini ortaya dökmek neden ?

Onlara , " kocamı elimde tutmaya çalışıyorum " mu dediniz gerçekten. En çok buna takıldım ..

Birde size ogreteceklermiymis misafir nasil agirlanir diye.. Misafirlige gittigim yerde asla rahat davranmam ama heleki ev sahibi ile de tartistiysam toplar valizimi cikar giderim. Bu ne yüzsüzlük. Siz bosanicaksiniz diye sizi kâle almiyorlar belli ki..

Zaten onlar haksiz sende faxla tepki vermissin de ben gelen kuzenlerinin bekar oldugu icin dantelli camasir giymesini abes mi buldun onu anlamadım

Gelen misafirlerle yaşanan tartışmadan sonra konuştunuz mu hiç eşinizle ve ya o sizle ?

Belki samimi davranmak istemişlerdir bilemedim ki o an ambians farklıdır da .

Bekar oldukları için mi yoksa düşünmeden hareket ettikleri için mi yoksa Kuzenler arası çok samimiydiler o yüzden mi donlar sudyenler heryerdeydi.

Valla bilemiyorum arkadaşım.

Zaten başınızda derdiniz var öyle yapcaklarına oturup hep beraber seninle vakit gecirebilirlerdi kız dayanışması olabilirdi.

Dertlesip muhabbet edebilirlerdi.

eşim onları tutuyor gwce yatağa gelmedi ayrı oadaa yatıyor.ben bavulumu hazırladım yarın ben gidiyorum donunuzu sütyeninizi rahat rahat ortalığa serip yatarsınız dedim uyuyamıyorum be

Bu kuzenler yirmi yıldır görüşmüyor yeni görüşmeye başladı zamanında babası bunları istemiyormuş ki haklı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…