- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
sorun başkasının evinde AŞIRI rahat olmaları..ne olarak yok saydılar? çamaşırlarınızı çekyata sererek mi? gerçekten sorun bu mu. eğer öyleyse abarttınız.
evet benden özür dilediler, oda kıkırdaya kıkırdaya, çok itici idi.Hala sizdeler mi?
Ben eskiden evli kuzenimin yanına gitmiştim kuzenim eşi işteyken dışarı çıkmıştı beni arayıp çamaşırları asarmısın dedi tamam dedim çıkardım asıyorum o zamanlar sevgilimle tlfnda konusuyoruz. beni itin tenasül uzvuna sokup çıkarmıştı adamın donlarını mı asıyosun diye. Nedense aklıma o geldiiki sütyen vardı birisi yıkanmış o kurutmalıkta olan bir de ütü masasının üstünde vardı ulu orta yayılmış, kuru sütyen bak şimdi çantasına koymuş...
ne biliyim birincisi kuzenleri ikincisi haşemaları vardı yani umrumda olmadı açıkçası
sorun başkasının evinde AŞIRI rahat olmaları..
Kocamı ayartmk için mi bunu ypıuor dedim acaba karakteri müsait ziraZaten onlar haksiz sende faxla tepki vermissin de ben gelen kuzenlerinin bekar oldugu icin dantelli camasir giymesini abes mi buldun onu anlamadım
eşim onları tutuyor gwce yatağa gelmedi ayrı oadaa yatıyor.ben bavulumu hazırladım yarın ben gidiyorum donunuzu sütyeninizi rahat rahat ortalığa serip yatarsınız dedim uyuyamıyorum beGelen misafirlerle yaşanan tartışmadan sonra konuştunuz mu hiç eşinizle ve ya o sizle ?
Belki samimi davranmak istemişlerdir bilemedim ki o an ambians farklıdır da .
Bekar oldukları için mi yoksa düşünmeden hareket ettikleri için mi yoksa Kuzenler arası çok samimiydiler o yüzden mi donlar sudyenler heryerdeydi.
Valla bilemiyorum arkadaşım.
Zaten başınızda derdiniz var öyle yapcaklarına oturup hep beraber seninle vakit gecirebilirlerdi kız dayanışması olabilirdi.
Dertlesip muhabbet edebilirlerdi.
Bu kuzenler yirmi yıldır görüşmüyor yeni görüşmeye başladı zamanında babası bunları istemiyormuş ki haklı adamGelen misafirlerle yaşanan tartışmadan sonra konuştunuz mu hiç eşinizle ve ya o sizle ?
Belki samimi davranmak istemişlerdir bilemedim ki o an ambians farklıdır da .
Bekar oldukları için mi yoksa düşünmeden hareket ettikleri için mi yoksa Kuzenler arası çok samimiydiler o yüzden mi donlar sudyenler heryerdeydi.
Valla bilemiyorum arkadaşım.
Zaten başınızda derdiniz var öyle yapcaklarına oturup hep beraber seninle vakit gecirebilirlerdi kız dayanışması olabilirdi.
Dertlesip muhabbet edebilirlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?