- 4 Mayıs 2017
- 635
- 968
- 103
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Bu yazınıza dinime küfreden müslüman olsa demek geldi fevri davrandığı için yerden yere vurmuşsunuz ama bi kendi uslubunuza bakın eminim sizin başınıza gelse saçından tuttuğunuz gibi atardınız..Usenmeden tum yorumlari okudum ve inanilmaz sinirlendim gerildim yorum yapmadan gecemedim
Arkadasim senin ciddi derecede psikolojik sorunlarin var , ve destege ihtiyacin var, Hem kocani ayartmaya calistigini dusunuyorsun ki bu anlattigin sahis KUZEN ne kadar igrenc bir hayati olursa olsun kuzenine karsi kesinlikle katilmiyorum baska duygular besledigini , ikincisi 20 yildir gorusmuyoruz diyorsun ama masallah kizin tum gecmisini biliyorsun hangi arada derede ve sen nasil bir guven verdinde bu kiz sana hayat hikayesini evli insanlarla beraber oldugunu v.s. anlatti, ucuncusu madem ayarttigini dusunuyorsun o denize giderken tek neden gonderdin kendin gitmedin, evdeki dantelli sutyenden kiskaniyorsun denizdede giyecegi mayo bikini kiskanan ondanda kiskanir , surekli dantel sutyenden iccamasirindan bahsetmissin neymis efendim utu masasina sermis sen kendin diyorsun hic ilgilenmedim agirlamadim , sen kiza yikadigi camasiri nereye asacagini soylemezsen utu masasinada serer odayada serer sen evi hanimi olarak evinin kurallarini anlatmamissinki kiz napsin , ve son olarak esefle KINIYORUM....Bide utanmadan hic ilgileenmedim, kendi yemeklerini yaptilar ortaligi temizlediler diyorsun okadar ilgilenmemissinki kendi camasirlarini makinaya atmak zorunda kalmislar ve birde ustune diyorsunnki 5 kisinin hizmetciligini yapamam nasil bir zihniyet bu siz evinize gelen misafire bu tabiri kullaniyorsaniz esinizede diyorsunuzdur senin hizmetciligini yapamam diye misafir bu ya zor zamanlariniza denk gelsede asla kabul etmiyorum 5 kiside olsa 10 kiside olsa bu evde beni yok saydilar demeyi biliyorsunuz sen asil gelen misafirleri yok saymissin evde deger vermemissin ilgilenmemissin ve sen yok saydigin icin ilgilenmedigin icin evlerinde nasil davraniyorlarsa oyle davranmislar tum yorumlarini okudum takildigin ve vurguladigin konular sacma sapan ve ruh halinin cok bozuk oldugu belli sen o evliligi kurtarmak istiyorsan ilk once ciddi destek al sonrasinda kocani elde tutmaya calis bir misafire bu sekilde tabirde bulunan kimbilir esine neler yapiyordur YAZIK....
Saygisiz...
Usenmeden tum yorumlari okudum ve inanilmaz sinirlendim gerildim yorum yapmadan gecemedim
Arkadasim senin ciddi derecede psikolojik sorunlarin var , ve destege ihtiyacin var, Hem kocani ayartmaya calistigini dusunuyorsun ki bu anlattigin sahis KUZEN ne kadar igrenc bir hayati olursa olsun kuzenine karsi kesinlikle katilmiyorum baska duygular besledigini , ikincisi 20 yildir gorusmuyoruz diyorsun ama masallah kizin tum gecmisini biliyorsun hangi arada derede ve sen nasil bir guven verdinde bu kiz sana hayat hikayesini evli insanlarla beraber oldugunu v.s. anlatti, ucuncusu madem ayarttigini dusunuyorsun o denize giderken tek neden gonderdin kendin gitmedin, evdeki dantelli sutyenden kiskaniyorsun denizdede giyecegi mayo bikini kiskanan ondanda kiskanir , surekli dantel sutyenden iccamasirindan bahsetmissin neymis efendim utu masasina sermis sen kendin diyorsun hic ilgilenmedim agirlamadim , sen kiza yikadigi camasiri nereye asacagini soylemezsen utu masasinada serer odayada serer sen evi hanimi olarak evinin kurallarini anlatmamissinki kiz napsin , ve son olarak esefle KINIYORUM....Bide utanmadan hic ilgileenmedim, kendi yemeklerini yaptilar ortaligi temizlediler diyorsun okadar ilgilenmemissinki kendi camasirlarini makinaya atmak zorunda kalmislar ve birde ustune diyorsunnki 5 kisinin hizmetciligini yapamam nasil bir zihniyet bu siz evinize gelen misafire bu tabiri kullaniyorsaniz esinizede diyorsunuzdur senin hizmetciligini yapamam diye misafir bu ya zor zamanlariniza denk gelsede asla kabul etmiyorum 5 kiside olsa 10 kiside olsa bu evde beni yok saydilar demeyi biliyorsunuz sen asil gelen misafirleri yok saymissin evde deger vermemissin ilgilenmemissin ve sen yok saydigin icin ilgilenmedigin icin evlerinde nasil davraniyorlarsa oyle davranmislar tum yorumlarini okudum takildigin ve vurguladigin konular sacma sapan ve ruh halinin cok bozuk oldugu belli sen o evliligi kurtarmak istiyorsan ilk once ciddi destek al sonrasinda kocani elde tutmaya calis bir misafire bu sekilde tabirde bulunan kimbilir esine neler yapiyordur YAZIK....
Saygisiz...
akraba evliliklerinden haberiniz yok sanırım sizin.Hem kocani ayartmaya calistigini dusunuyorsun ki bu anlattigin sahis KUZEN ne kadar igrenc bir hayati olursa olsun kuzenine karsi kesinlikle katilmiyorum baska duygular besledigini
özür dilediler, kocam diletti ben dedim ki''evet kocamla sorunlarımız var ama sonuçta kocam, biz namuslu insanlarız, kocamı sadece elimde tutmaya uğraşıyorum, ve onu boşamayacağım...bazı sevmediğim şeyler oldu dedim...açık açık, çünkü bana daha önce anlattığı aşk hikayeleri hiç de masum değildi...ne biliyim babam da o kıza dikkat et deyince bir de bu hareketleri görünce bilemedim
Sütyen kuru ve ortalıkta yani temizlik odasında olsa ne amaçla oraya koymuş olabilir rahatsızluğımı üstü kapalı söyledim bu sefer valize koymuş ama fermuar açıkBen misafir gittiğim evde bana bir oda tahsis edilmişse donumu nereye sereyim diye sormam. Odanın içinde kalorifer vs varsa oraya asarım, kaldı ki normalde de iç çamaşırını balkonda kurutmayıp ev içinde kuruturum. Ayrıca ev sahibi kirliniz var mı demeden makineyle uğraşmam, çok lazımsa elde yıkar odamın bir köşesine asarım.
Aranız kötü olduğu için abartmışsınız bence.
Sütyen kuru ve ortalıkta yani temizlik odasında olsa ne amaçla oraya koymuş olabilir rahatsızluğımı üstü kapalı söyledim bu sefer valize koymuş ama fermuar açık
Bu yazınıza dinime küfreden müslüman olsa demek geldi fevri davrandığı için yerden yere vurmuşsunuz ama bi kendi uslubunuza bakın eminim sizin başınıza gelse saçından tuttuğunuz gibi atardınız..
Bu yazınıza dinime küfreden müslüman olsa demek geldi fevri davrandığı için yerden yere vurmuşsunuz ama bi kendi uslubunuza bakın eminim sizin başınıza gelse saçından tuttuğunuz gibi atardınız..
Sütyen kuru ve ortalıkta yani temizlik odasında olsa ne amaçla oraya koymuş olabilir rahatsızluğımı üstü kapalı söyledim bu sefer valize koymuş ama fermuar açık
akraba evliliklerinden haberiniz yok sanırım sizin.
bu tarz yorumlar yaparken rencide etmeden yazsanız daha SAYGILI olur bence
akraba evliliklerinden haberiniz yok sanırım sizin.
bu tarz yorumlar yaparken rencide etmeden yazsanız daha SAYGILI olur bence
cidden psikolojik destek almayı denesene.[/QUOTEkonuşuyoş]
Sence sorun bende mi bize böyle öğretilmedi bunlar alenen açığa çamaşır konuluyorsa anlamı ne olabilir
Dediğin saçma ama doğru haşemayla denize giriyorlar ama sçlar röfleli sütyenlr ortadaSütyenini ortaya koyan denize haşema ile girmez sanki
Eşinle plaja giden ıslak saçla da dolanabilir
Çamaşır konusunda doğru söylüyorlar bence zira daha kendi çamaşırları yıkanıyormuş aceleleri yok ki uğraşıp toplasınlar
Çok ıslak olmayanları almışlar işte
Bir de siz astınız çıktınız kafede oturdunuz geldiniz çamaşırlar hala ıslak mı
Ankara da dahi kuruyor o sürede
Eşinize hıncınızı insanlardan çıkarmışsınız dantelli sütyen gördü diye kuzenine gidecekse de Bırak'ın gitsin
Piyasa dantelli sütyen dolu onları giyenler de sizin gibi benim gibi kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?