misafir(sinirlerim tepemde)

Bu yazınıza dinime küfreden müslüman olsa demek geldi fevri davrandığı için yerden yere vurmuşsunuz ama bi kendi uslubunuza bakın eminim sizin başınıza gelse saçından tuttuğunuz gibi atardınız..

Ben misafir gittiğim evde bana bir oda tahsis edilmişse donumu nereye sereyim diye sormam. Odanın içinde kalorifer vs varsa oraya asarım, kaldı ki normalde de iç çamaşırını balkonda kurutmayıp ev içinde kuruturum. Ayrıca ev sahibi kirliniz var mı demeden makineyle uğraşmam, çok lazımsa elde yıkar odamın bir köşesine asarım.
Aranız kötü olduğu için abartmışsınız bence.

Birincisi kocanla ayrilacak durumdaysaniz neden misafir ağırlamaya kalkiyorsunuz
Hem de aylar öncesinden haber vermişler size
Ya hastalandik baska bir yere gitmek zorunda kaldik bu yüzden şu an sizi misafir edemeyeceğiz deyin
yada dümdüz su an eşimle iyi durumda değiliz baska zaman gelir misiniz deyin
Haa tutup ısrarla evine gelirlerse ne yapsan haklısın derim

İkincisi eşinle aranda sorun varsa bunu kalk esinle hallet
Demin ki gorumceli konuda da aynısı
Kocasına gücü yetmeyen kadın hıncını misafirden gorumceden veya kuzenden alıyor
Yok misafire surat asma yok gorumcesine tripli konuşma yok yalnız bırakma
Kendi eslerinizle sorunlarınızı kendiniz halledin halledemiyorsaniz insanları karıştırmayın

Üçüncüsü onlara makinaya çamaşır attılar çamaşırımi kaldırdılar diye kızıyorsun
Dönüp ilk geldiklerinde hos geldin dedin mi
Nerede yatabileceklerini,kirli çamaşırı olup olmadığını, çamaşır yikarlarsa nereye asabileceklerini söyledin mi mesela

Ha kizlarda da var saygısızlık misafir gittiğim yerde değil çamaşır bir bibloyu bile yerinden kaldirmam
Üstelik evinde kaldığım biriyle bu denli saygısızca konuşmam
Ama unutma bu kızlarla hiç ilgilenmeyen evde tek birakan yemek yapmalarina evi supurmelerine ses etmeyen sensin

Dördüncüsü madem kuzeni kiskaniyorsun neden evine davet ediyorsun?
Kendi kuzenine yan gözle bakacağını düşündüğün biriyle neden hala evlisin?
Madem kiskaniyorsun bir sutyenden olay cikariyorsun nasil kocanla kizi tek bırakıp cafeye gidiyorsun

Sen hiç saygılı bir ev sahibi değilsin onlar da yüzsüz misafirler tam birbirinizi bulmussunuz

Ben size ve yorumlara anlam veremedim

Siz boşanma aşamasındamısınız resmi olarak yoksa kavgalımısınız onu da çözemedim

Kozların bu konuda sucu yok geldikleri gün öğreniyorlar durumunuzu

Zaten daha yeni gelmişler siz neden hemen biz boşanma noktasındayız dediniz ki

Herkesin misafir anlayışı farklı demek ki
Ama bizde misafir kırılmaz üzülmez alttan alınır iyi geçinilir

Sizin evinize tatil için geliniyor birlikte belli bir süre zaman geçireceksiniz bu yüzden siz biraz daha rahat olabilirsiniz belki misafire evsahipliği konusunda ama daha yeni gelmişler zaten 3-5 gün geçse anlrım da. Belli ki sabah dertleşmişsiniz sohbet muhabbet akşamına benim çamasırlarımı nasıl kaldırırsınız kaprisi..
Bugün geldiler kaç parça çamAşır yıkayabilirler ki

Ana sebepte dantelli camaşır giymesi

Siz eşinizle yaşadıgınız sorunlardan ötürü gergin olduğunuz için alttan alınmayı beklemiş olabilirsiniz
Ama sizin de söylediginiz gibi onlar apaçık tatile gelmiş kuzenlerinin yanına..

Siz biraz nazik olmalıydınız bence

Hem kocani ayartmaya calistigini dusunuyorsun ki bu anlattigin sahis KUZEN ne kadar igrenc bir hayati olursa olsun kuzenine karsi kesinlikle katilmiyorum baska duygular besledigini
akraba evliliklerinden haberiniz yok sanırım sizin.
bu tarz yorumlar yaparken rencide etmeden yazsanız daha SAYGILI olur bence

Seni haksız buldum. Gereksiz bir gerginlik yapmışsın. Misafirleri gönderip kendi başına kafeye gidersen onlar seni değil sen onları yok saymış olursun. Evde hiç ilgilenmemişsin. Tahmin ediyorum eşine sormuşlardır bu eşyaları ne yapalım diye o da yıkayın demiştir. Aklı başında kimse başkasının evinde o şekilde davranmaz çünkü.

Sen zaten ortada yoksun seni bekleseler ne eşya serebilecekler ne yemek yiyebilecekler haliyle başlarının çaresine bakmışlar. Hiç kızmaya hakkın yok. Kızın giydiği çamaşırın danteli seni neden bu kadar gerdi onu da anlamadım. Sen de giy kardeş. As sağa sola. Kocan onları görsün kızınkiler ideğil. Ayrıca madem o kadar kız sıkıntılı neden tek başlarına yolluyorsun ki onları.

baştan sona sen hatalısın kusura bakma.

Şu yorumunuzu okuyana kadar size hak veriyordum fakat sizde masum değilsiniz.
Resmen kocanı başkalarına kanıtlamaya çalışmışsın.
Bu kadar abartılı tepki olur mu?
Sanki misafirlerinizin eşinizde gözü var havası yaratmışsınız.
Ayrıca onlar gezmeye giderken sen peşlerine gitmiyorsun.. evine geleni adam yerine koymuyorsun bile.
Kalkmışsın beni yok sayıyorlar.
Sana saygı duyulmasını istiyorsan, insanlara saygı göstermek zorundasın.

Sütyen kuru ve ortalıkta yani temizlik odasında olsa ne amaçla oraya koymuş olabilir rahatsızluğımı üstü kapalı söyledim bu sefer valize koymuş ama fermuar açık

Sizin başiniza gelse mi ?

Benim evime esimin kuzenleride geliyor yegenleride dul da var bekarda var ve emin olun esimle sorun yasadigim zamanlarda da agarlamisimdir defalarca bayanla aramizdaki fark nedir biliyormusunuz ?

1....Ben evin hanimi olarak esimle sorunlarimi evime gelen hickimseye mal etmem!!!

2...Evime gelen misafire dusman olsun dost olsun kuzen olsun yeğen olsun dul olsun bekar olsun bukadar pis niyetli dusunerek cikarip yikadigi ic camasirina kadar hasrtlenmem yikayacagi yeri gosteririm kurutacagi yeri gosteririm

3...Evime gelen her misafir kim olursa olsun hangi ruh halinde olursam oluyum yemegini kendi pisirsin evimi temizlesin v.s.. izin vermem ben hurmetimi gosteririm her sekilde agarlarim

Bayan hem adam yerine koymamis gelen misafirleri hemde adam yerine koyulmak istiyor hoş busekilde davranan kisinin evinde ne isiniz var dakka durulmaz Allah esine sabir versin uslubum da gayet duzgun olmasaydi sizin yorumunuzdan once bam'lanirdim emin olun

benim

Sütyen kuru ve ortalıkta yani temizlik odasında olsa ne amaçla oraya koymuş olabilir rahatsızluğımı üstü kapalı söyledim bu sefer valize koymuş ama fermuar açık

Ciddi iyi degilsiniz ve emin olun sizin niyetiniz cok kotu , Rabbim icinize temizlik versin kiz valiza koyuyor buseferde fermuar acik diyorsunuz vallahi pesss baskada yorum yapilacak bir durum yokk...

Rencide anlayisiniz bumu dogrulari yazmakmi ? Bayanin kaleminden cvp verdim sadece , burda bahsedilen bayani tanimadan etmeden elestiri yapiyorsunuz aman dulmus kuzenmis akraba evlilugi diye birsey varmis eger kocasi almak isteseydi bu bayandan once alirdi o kuzeni , saygisiz oldugumu dusunmuyorum bana gore bu bayan cok saygisiz yorumlari akul isi degil normal zihniyette bir kadinda normal karsilamaz...

Akraba evliliginden de haberim var sikinti yapmayin...eger bayanin kocasinin ilgisi olup almak isteseydi bu bayandan once zaten kuzenini alirdi, bayanin paikolojisi bozuk nereye saracagini sasirmis durumda

Sütyenini ortaya koyan denize haşema ile girmez sanki

Eşinle plaja giden ıslak saçla da dolanabilir

Çamaşır konusunda doğru söylüyorlar bence zira daha kendi çamaşırları yıkanıyormuş aceleleri yok ki uğraşıp toplasınlar

Çok ıslak olmayanları almışlar işte

Bir de siz astınız çıktınız kafede oturdunuz geldiniz çamaşırlar hala ıslak mı

Ankara da dahi kuruyor o sürede

Eşinize hıncınızı insanlardan çıkarmışsınız dantelli sütyen gördü diye kuzenine gidecekse de Bırak'ın gitsin

Piyasa dantelli sütyen dolu onları giyenler de sizin gibi benim gibi kadınlar

Dediğin saçma ama doğru haşemayla denize giriyorlar ama sçlar röfleli sütyenlr ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…