Misafir varken kızımın davranışları

evet o.. çocuklar birbirlerini yediriyor, giydiriyor, eğitiyor.. tam ideal çocuk yetiştirme yöntemi :) bir de buradaki çoğu kişi hayran kendisine o da ayrı bir yanma konusu..

Ama bilmiyor ki çocukları çocuklar değil anneler yetiştirir.
Ben de denk geldiğim yerde yazacaktım ama uğraşmaya değmez bu zihniyetteki biri bu yaştan sonra idrak edemez deyip direk konudan çıkmıştım..
Biz de 6 kardeşiz ama anne babamın yaptığı yanlışları/doğruları yazsam kaç paragraf olur. En iyisi susmak..

Ben o çocukların büyüyüp birer yetişkin olurken farkına varacakları şeyleri çok iyi biliyorum..
Bırak biri daha hamile kalıp doğum yapabildiği ile övünsün. Dünyadaki bütün dişilere bahşedilen bir durum oysaki. Bakınız bir seferde 7 tane doğuran canlı bile var.. :işsiz:

Çocuğunuz sizi çok kötü hatırlayacak. Annesi olmanız sizi koşulsuz şartsız seveceği anlamina gelmiyor maalesef (acı ama gerçek)
Cocuklar hissettiği şeyleri kolay unutamıyorlar. Benim annemin beni rencide ettiği zamanları maalesef hala hatırlıyorum ve ona karşı istemesem de içimde bir soğukluk var.
Ne yani, siz kızınıza vurdunuz o bunların yanlış olduğunu mu anladı? Size karşılık veremeyecek birini dovunce kendinizi rahatlamis mi hissettiniz?
Hayır, eğer yastığı yirttigini görünce ya da elinde bıçağı görünce falan bir anda sinirlenip vursaniz yine kötü ama en azından öfke probleminiz olduğunu düşünürdüm. Ama siz olay bittikten,misafirler gittikten sonra kızı çağırıp vurmussunuz, o sakin kafayla.
Şimdi böyleyseniz ergenlikte ne yapacaksınız? Kız da benim gibi attığı adımı gizler artik sizden.
Ne diyim... Umarım kendinize çeki düzen verirsiniz.

O çocuk ilerde kalkıp o anneye bağırıp vurmak istediğinde bu günleri hatırlar mı acaba?

burada bir konu vardı
annelerinden şiddet gören üyeler yazmıştı
bir tanesi bile kendi annesine şiddet uygulamayı düşünmüyordu
ama annelerde de pişmanlık yoktu, hatırlamazdan geliyorlardı maalesef :KK43:

Ama bilmiyor ki çocukları çocuklar değil anneler yetiştirir.
Ben de denk geldiğim yerde yazacaktım ama uğraşmaya değmez bu zihniyetteki biri bu yaştan sonra idrak edemez deyip direk konudan çıkmıştım..
Biz de 6 kardeşiz ama anne babamın yaptığı yanlışları/doğruları yazsam kaç paragraf olur. En iyisi susmak..

Ben o çocukların büyüyüp birer yetişkin olurken farkına varacakları şeyleri çok iyi biliyorum..
Bırak biri daha hamile kalıp doğum yapabildiği ile övünsün. Dünyadaki bütün dişilere bahşedilen bir durum oysaki. Bakınız bir seferde 7 tane doğuran canlı bile var.. :işsiz:

ben çocuklara acıyorum zaten.. oyun oynaması gereken zamanda birbirlerinin kıyafetleri, yemekleri, ödevlerinden sorumlular.. zerre kadar inanmıyorum her çocuğa zaman ayırıp sorunlarıyla ilgilenildiğine de.. tek olay çocuk yapmak, sonrası kolay nasılsa..

burada bir konu vardı
annelerinden şiddet gören üyeler yazmıştı
bir tanesi bile kendi annesine şiddet uygulamayı düşünmüyordu
ama annelerde de pişmanlık yoktu, hatırlamazdan geliyorlardı maalesef :KK43:
Ama geçengünde bir konuda da geçmişte annesinden şiddet görmüş bir kadın annesiñe tokat atıp saçını kesmişti
Şiddet gören çocuklardaki eğilim ya pasip bir karakter yada şiddete eğilimli bireyler oluyorlar
Yazık ki ne yazık

Ruh sagligi ehliyeti sart
Bu cocuklarin hayati mahvoluyor , ileride buyuduklerinde toplumun dengesini de bozuyorlar

Tabiki.
Tam da bir anne olarak düşünüp hem kendi çocuğum hem de başka çocuklar adına endişe ediyorum..
Bizim evlatlarımızla aynı ortamda yaşayacaklar ve eğer o ortamdan sağsalim kurtulamazlarsa problem yaratan kişiler olacaklar..

Konu sahibi gücü yetiyorsa eşine vursun bakalım karşılığını misliyle almayacak mı? Çocuğuna vurabiliyor çünkü o karşılık veremez siner köşesine çekilir.. Bu malesef böyle zincirleme devam ediyor..

Tabiki.
Tam da bir anne olarak düşünüp hem kendi çocuğum hem de başka çocuklar adına endişe ediyorum..
Bizim evlatlarımızla aynı ortamda yaşayacaklar ve eğer o ortamdan sağsalim kurtulamazlarsa problem yaratan kişiler olacaklar..

Konu sahibi gücü yetiyorsa eşine vursun bakalım karşılığını misliyle almayacak mı? Çocuğuna vurabiliyor çünkü o karşılık veremez siner köşesine çekilir.. Bu malesef böyle zincirleme devam ediyor..

kocasına da hayatı dar ediyor, ay fb açtı, ay google'dan bilmem kime baktı, ay yan döndü kesin biri var.. ciddi sıkıntısı var kendisinin..

Back
X